hirdetés

1 év alatt 100 000 forintot esett a 360 S8 ára

Kiváló robotporszívó, remek áron

hír
1 év alatt 100 000 forintot esett a 360 S8 ára 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2022-12-08

A 360 cég mindenféle okoseszközt gyárt, minőségben a Xiaomi termékeivel is felveszik a versenyt, szoftveresen pedig kifejezetten patika minden termékük, lévén a vállalat eredeti tevékenysége pont a szoftverfejlesztés volt. Korábban az S8 robotporszívójuk közel 200 000 forintba került, mára azonban szépen esett az árcédulán szereplő ár, az NNNRendeljkinaitS8  kuponkóddal 80 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek el, a szállítás pedig ingyenes az európai raktárból.

Észreveszi a szőnyegeket is, ahol megemeli a szívóerőt,

de rakhattok ki mindenféle no-go és no-mop zónákat is, és még nagyon sok mást is tud, kicserélhetitek a nyelvfájlokat, amin kommunikál, beilleszthetitek okosotthon rendszerbe, de Alexát is megkérhetitek szóban, hogy indítsa el a robotot. Egyetlen dolog hiányzik, az önürítés, ami a modernebb – és egyben sokkal erősebb – eszközök sajátja, de azért ez a felhozatal még így sem rossz.

2021-ben még 430 dollárt kértek el a 360 S8-ért, ez 185 000 forintot jelentett, az akkori árfolyam mellett. Most az NNNRendeljkinaitS8  kuponkóddal 80 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni EU raktárból, a szállítás ingyenes, így ez nem tűnik egy rossz ajánlatnak.

hirdetés