hirdetés

Ismét ingyen pénzt oszt a Revolut

Mutatjuk, miért jó, ha van Revolut számlád!

hír
Ismét ingyen pénzt oszt a Revolut 1
írta: molcsa
2019-10-24

A Revolut mostanra az egyik legnagyobb fintech céggé nőtte ki magát, és továbbra is nagyban terjeszkedik, amit nagyon jól mutat az is, hogy szinte folyamatosan futó, csábító akciókkal igyekeznek bevonni az új felhasználókat. És miért is ne regisztrálnának az emberek, hiszen amellett, hogy minden szolgáltatásuk ingyenes – amivel jól odavágnak a klasszikus bankoknak -, egyre több új funkciót kínálnak, és még ingyen pénzt is rendszeresen osztogatnak. Lássuk, miért jó, ha van Revolut számlád!

Ezen felül elkerüljük az ügyintézés körülményességét is, ami klasszikus velejárója a legtöbb banki szolgáltatásnak. Revolutnál az alkalmazásból tudunk intézni mindent:

  • bankkártya-kontroll: gombnyomásra aktiválhatjuk vagy inaktiválhatjuk a kártyát
  • extra biztonsági funkciók: tilthatjuk és engedélyezhetjük a Paypass szolgáltatást, az internetes használatot, a pénzfelvételt és hasonlókat
  • pénzügyi menedzsment: kiadáskövetés, havi költési limit beállítása, spórolás támogatása (vault funkció)
  • pénzküldés azonnali átfutással Revolut számlák között
  • virtuális bankkártya kérése interentes vásárlásokhoz
  • biztosítás kötése
  • közös vásárlás: megoszthatjuk ismerősökkel a költségeket a közös vásárlások után, és még GIF-et is csatolhatunk a pénz mellé
  • tőzsdei kereskedés
  • kriptodevizákkal való kereskedés

Az elérhető szolgálatások száma folyamatosan bővül, és ha Prémium vagy Metal csomagra váltunk – amit az alkalmazás már regisztrációkor is folyamatosan ajánlgat, de a Standard csomag átlagfelhasználóként tökéletesen elég – még számos más funkciót és megemelt készpénzfelvételi limitet kapunk (Standard csomaggal 75 000 Ft/hó az ingyenes kp felvételi limit).

Összefoglalva, ha Standard csomagban maradunk, konkrétan semmi költsége nincs a Revolut számlának, akár el is rakhatjuk a kártyát a fiókba, és csak külföldi nyaralásokkor vesszük elő, ha olcsóbban akarunk pénzt váltani, de szerintem érdemes a hétköznapokban is használni.

 

Miben más a Revolut, mint egy hazai bank?

  • Prepaid (Visa vagy MasterCard) bankkártyát adnak, ami azt jelenti, hogy nekünk kell feltölteni pénzzel, és nem lehet mínuszba vinni, így internetes vásárlásokhoz is kifejezetten alkalmas.  A feltöltés legjobb módja, ha egy másik bankkártyát kötünk hozzá, és arról húzunk át pénzt, mivel ez a hazai bank felé internetes vásárlásként látszik, nem lesz költsége. A Revolutos bankkártya egyébként teljes értékű, lehet vele pénzt felvenni, fizetni a boltban és a neten, valamint PayPass-es is.
  • A Revolutnak nincs fizikai bankfiókja, ahova elmehetünk ügyeket intézni, az alkalmazásból érjük el az ügyfélszolgálatot. Emiatt készpénzbefizetéssel sem tudjuk feltölteni a Revolut számlánkat, csak utalással vagy az említett kártyás feltöltéssel.
  • A Revolut mögött az angol Lloyds bank áll, emiatt a Revolutos számlánk is angol lesz. Tehát külföldi utalásnak számít, ha így akarunk rá pénzt juttatni, aminek lehet plusz díja a hazai bankoknál.
  • Mivel működik egy pénzmosás elleni automatizmus, ezért előfordulhat, hogy zárolják a számlátokat akkor, ha nincs megfelelő számlaelőzményetek, gyakran változtatjátok a személyes adataitokat, ide-oda váltogattok devizákat stb. Ennek feloldása nehézkes lehet, de a mi tapasztalatunk az, hogy ha nem milliókat mozgattok át rajta az első nap, szép lassan növelitek a rajta tartott pénz mennyiségét és nincsenek necces tranzakcióitok, akkor nincs gond. Az ismertségi körünkben még senkinek sem zárolták a számláját, pedig már szinte mindenkinek van Revolutja.

 

Milyen belépési akciók vannak?

Szinte folyamatosan futnak a Revolut regisztrációra buzdító akciói, ingyenes bankkártya regisztrációs meghívó mellett ingyen pénzt is gyakran osztogatnak. Ezek az időszakos akciók mindenkinél különböző időpontokban lépnek érvénybe, ezért simán lehet, hogy valakinek épp ingyen pénzes meghívója van, másnak „csak” ingyen kártyás vagy Metal előfizetéses. Viszont az a tapasztalatunk, hogy a körforgás folyamatos, előbb-utóbb mindenkinél lesz minden.

Nekünk most épp megint van ingyen pénzes meghívónk, ha ezen a linken keresztül regisztráltok, akkor amellett, hogy ingyen kapjátok a bankkártyát, még 2222 Ft-tal is megajándékoz titeket a Revolut az új számlátokon.

Ha pedig érdekel mások tapasztalata, vagy kérdésed van, várunk a Fintech Facebook csoportunkban!

hirdetés