hirdetés

Aliexpress EU raktárak

Hogyan keressük meg őket

hír
Aliexpress EU raktárak 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2019-05-29

Bár nemrég azt írtam, hogy az Aliexpress közvetlenül nem ad lehetőséget arra, hogy az EU raktárakkal rendelkező eladókat külön kilistázzuk, egy olvasónk Zoltán felhívta a figyelmünket egy módszerre, amivel mégiscsak lekérhetőek azok a termékek, amelyek európai raktárakból érhetőek el, mutatjuk is, hogyan.

Két fontos dolgot érdemes még tudni a módszer használatakor, az egyik, hogy ha azonos ablakban nyitjuk meg a kitallózott termékeket, akkor az URL paraméter elveszik. Ezért érdemes új lapon – jobb egér gomb, “Link megnyitása új lapon” – megnyitni őket, hogy az előzőben használt keresőszót és a paramétert ne kelljen újra beírni. A másik, hogy keresés után érdemes a “price” ikonnal árra rendezni a találatokat, arra viszont figyeljetek, hogy ez egy tól-ig érték, attól függően változhat az összeg, hogy melyik raktárból rendeljük meg, illetve hogy milyen kiszerelésben kérjük. Sokszor belekeverednek nevében hasonló, de egyébként eltérő termékek is, például: Redmi Note 7 kulcsszavakra nemcsak a telefont, hanem a Redmi Note 7 kijelzővédő fóliát is meg fogjuk kapni.

Itt van két konkrét példa a Xiaomi porszívókkal, amin láthatjátok, hogy a módszer tökéletesen működik.

  1. Xiaomi Mi Robot robotporszívó /spanyol raktár/
  2. Xiaomi Roborock S50 robotporszívó /spanyol, cseh, lengyel raktár/

Amennyiben tetszett a fenti cikk, kérjük, hogy támogass minket azzal, hogy a lenti gombra nyomsz, és innen folytatod a böngészést.

Szeretnénk megköszönni olvasónknak, Zoltánnak az információkat, hiszen nélküle a fenti cikk nem jöhetett volna létre.

hirdetés