hirdetés

  link másolása

  A PayPal alapvetően a saját konverziós rátáit használja a pénznemek közötti átváltásra, de ezek meglehetősen rossz arányok. Magyarul drágábban váltják a forintot pl. dollárra, mint a bankunk. Itt próbálnak egy kis hasznot termelni maguknak, mivel ahogy feljebb is írtuk, vásárlók számára ingyenes szinte minden szolgáltatásuk. Egy-egy olcsó kütyünél még nem is feltűnő a különbség, de telefon vásárlásánál például már fontos, hogy inkább a bankunk váltsa át a pénzt, jobban fogunk járni. Szerencsére ezt könnyen beállíthatjuk a PP fiókunkban, még ha ügyesen el is rejtették az opciót.

  A legújabb PP frissítésnél kiszedték az 1. pontban említett menüt, ha nálad sem jelenik már meg, itt a közvetlen link a 2. ponthoz.

  1. Kattintsunk a jobb felső sarokban a fogaskerék ikonra, majd a megjelenő oldalon a Kifizetések (Payments) menüpontra. Itt kattintsunk az Automatikus kifizetések kezelése melletti Megtekintés gombra.

  Ezután válasszuk a bal alsó sarokban található Automatikus kifizetések kezelése lehetőséget.

  2. A megjelenő oldalon válasszuk a Set Available Funding Sources opciót:

  és válasszuk ki a használt kártyánk/számlánk után a Conversion Options lehetőséget.

  Itt pedig válasszuk az alsó lehetőséget. Submit, következő ablakban Save, és készen is vagyunk. Sajnos van, hogy a rendszer “elfelejti” ezt a beállítást, így érdemes néha ránézni, hogy aktív-e még.

  hirdetés