hirdetés

BlitzWolf BW-TS8 telefon- és tablettartó állvány teszt

Vak tyúk is talál szemet

teszt
BlitzWolf BW-TS8 telefon- és tablettartó állvány teszt 1

Forrás: Banggood

Ambient
írta: Ambient
2022-11-18

A BlitzWolf piacra dobta legújabb okoseszköztartó állványát a BW-TS8 személyében. Ráhelyezhető telefon és táblagép is 12,9″ képátlóig, a kérdés már csak az, hogy mennyire hasznos a valóságban, milyen stabil és hogy mennyibe kerül. Előre szólok, hogy erős szkepticizmussal állok minden ilyen, nem feltétlenül szükséges eszközhöz. Lássuk, hogy szerepelt nálam az újdonság, amelyet EU raktárból is mindössze 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhettek meg a BGXIFD075  kuponkóddal.

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 9
 • design és anyagminőség: 7
 • felszereltség, funkciók: 10
 • ergonómia: 10
 • ár/érték arány: 8

8.8

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

A doboz mellőzi a sallangokat: kizárólag a termék és egy aránylag vaskos használati útmutató alkotják a beltartalmat, de az is tekinthető szemétnek, annyira adja magát, hogy mit mivel csinál az ember. Különböző menetes tagok szorítják le/össze az egyes elemeket, de találni rajta kreativitást nem mellőző ,,BUTTON” feliratos gombot is, ami szintén a pontos beállítást segíti.

Azt leszámítva, hogy magát a tartóegységet a gömbfejre rá kellett pattintanom, majd rászorítanom,

a dobozból kivéve készen áll a termék a használatra.

Ez csak azért meglepő, mert a kínaiak előszeretettel ikeásítják a több elemből álló termékeiket, és ember legyen a talpán, aki vissza tudja őket csomagolni úgy, ahogyan eredetileg voltak.

Az anyaghasználatra nem mondanám, hogy prémium érzetet keltett bennem, de igazából érdemben lehúzni sem tudom. A legtöbb része kicsit, vagy közepesen kopogós műanyagból készült, de a hossztoldók például alumíniumból vannak, szóval értitek, hogy miért vagyok semleges állásponton. Alapvetően nem rossz, de nem érzem rajta az örök élet plusz egy napot.

Kihajtogattam, rögzítettem az íróasztalomra és megmondom őszintén, elkezdtem gondolkodni, hogy ez most akkor mire is jó. Aztán 10 perc alatt 4 olyan helyzet is eszembe jutott, amikor én magam hasznát venném. Nevezetesen:

BlitzWolf BW-TS8 telefon- és tablettartó állvány teszt 11

Forrás: RendeljKínait

 • Még a nappaliban lévő nagyon vastag lapú dohányzóasztalra is rámegy, így jógázáshoz tökéletes (nézzük a párommal a videót közben).
 • Evés közben általában Speedzone videókat nézek. Ha pedig nem a gépem előtt eszek, akkor mindig neki kell támasztanom a telefonomat a majonézes flakonnak, a poharamnak stb., de pár percen belül azokat is elveszem onnan és új helyet kell találnom a telefonnak, ráadásul kajás kézzel. Ezt meg rögzítem az asztal szélére és máris meg van oldva a probléma.
 • Reggel általában úgy ébredek, mint aki végigvedelte az éjszakát, és úgy próbálok magamba életet lehelni, hogy újabban a Fallout Shelterrel játszok. A bal könyököm viszont nagyon hamar zsibbadni kezd különféle biológiai sajátosságaim miatt, ezért nem tudom 15 percnél tovább pozícióban tartani a bal kezem. Ezt fel tudom rakni az ágy szélére is.
 • Gyakran szerelek különféle dolgokat az étkezőasztalnál (legutóbb például a Roborock S50-emet szedtem darabjaira), és gyakran nézek hozzá segítő jelleggel Youtube how-to videókat. Amikor tele van szerszámokkal, meg szétszortírozott csavarokkal az asztal, és nem tudom hova letenni a telefont, szintén elég jól jön egy ilyen.

De hasznát veheti bárki, aki rajzol és néz hozzá valamit egy táblagépen, egy zenész a digitális kottáját teheti ki rá, vagy éppen távoli rokonokkal kollektív, családi videohívás is bonyolítható vele – és nem kell tartania senkinek sem az eszközt.

Be kell valljam hát: nem létszükséglet ugyan, de tényleg hasznos tud lenni egy ilyen kütyü.

A használata során a következő tapasztalatokra tettem szert:

 • meglepően stabil, nem lifeg, nem lötyög, tartja a beállított pozitúrát
 • az adott helyzetben rögzítés minden esetben megvolt kb. 15 másodperc alatt, tehát gyorsan beállítható
 • a fej rugói elég erősek ahhoz, hogy stabilan fogják a telefont és táblagépet függőleges helyzetben is
 • finomhangolást, pontos beállítást a flexibilis taggal lehet elérni
 • a rögzítőpofák meglepően nagy átfogásúak

Összegzés

Amilyen szkeptikus voltam ezzel a termékkel kapcsolatban, annyira bebizonyította, hogy igenis van létjogosultsága, és nem kizárólag a rettenetesen lusta emberek körében. Számos különféle hobbi, vagy szituáció lehet, amikor hasznát veszi az ember, ha van egy stabil állványa a telefonjához vagy táblagépéhez, a BlitzWolf BW-TS8 pedig nagyon jól tudja azt az egy dolgot, amire hivatott: könnyen és gyorsan beállítható, aztán pedig igen stabilan tartja is ezt a pózt.

Innen nézve az eszköz létjogosultsága már teljesen validáltnak tekinthető és 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért ez egy nagyon korrekt ajánlat. Persze, van olcsóbb, hogy ne volna. Csak az lehet, hogy elhajlik, nem bírja egy táblagép tömegét, lötyög, minden rezgést felerősít és átvisz stb. Ez meg simán csak jó minőségű és tudja, amit kell. Így nézve viszont inkább 8-ért egy jó, mint 4-ért egy sza… kifogásolható, amit előbb-utóbb úgyis lecserélek a 8-asra. Ráadásul EU raktárból rendelhető ingyenes, pár napos szállítással. Ne felejtsétek el használni a BGXIFD075  kuponkódot sem (CZ és FR raktárakra érvényes)!

Pro

 • Nagyon stabilan rögzíthető
 • Könnyen és gyorsan beállítható
 • 12,9″-ig bármilyen telefont vagy táblagépet befog és megtart
 • A rögzítőpofák átfogása nagyon nagy, így kb. bármilyen sík lapra rögzíthető
 • Alumínium elemei is vannak

Kontra

 • Kicsit kopogósak a műanyagok

hirdetés