hirdetés

Blitzwolf BW-BS9 szelfibot teszt

A látványosságok királya

teszt
Blitzwolf BW-BS9 szelfibot teszt 1
írta: SonkaMod
2019-07-21

Már jó pár éve berobbant a köztudatba a szelfibotok intézménye, és talán még emlékszünk arra, hogy mindenki jókat röhögött a turistákon, mikor ilyen kütyüt használtak. Mostanra már mindenki megszokta és belátta, hogy bizony hasznos kísérője lehet utazásainknak egy ilyen kiegészítő. A Blitzwolf BW-BS9 olcsónak számít a piacon, de mindent tud, amit egy ilyen eszköztől elvárunk. Mindössze 3800 forintba kerül, de biztosan sok ideig hű társunk lesz.

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 9
 • design és anyagminőség: 7
 • felszereltség, funkciók: 8
 • ergonómia: 8
 • ár/érték arány: 8

8

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Mennyibe kerül pontosan egy termék?

Az egyszerűség kedvéért cikkeinkben mindig átváltjuk az USD árakat forintra, általában az adott oldal kalkulátora szerint. A valóság azonban az, hogy a bankotok 4-5 forinttal rosszabbul váltja a devizát, mint a bankközi árfolyam, vagyis mindig egy kicsit többe kerül a termék, mint a leírt ár.

Ezen teljesen ingyenes bankkártyák rendelésével segíthettek,  a Revolut, a Monese és a Curve is ad ilyet – utóbbira 5 GBP-t ingyen kaptok, appban a D4WGX4ZE  kuponkódot használjátok –, illetve felül a menüsáv #fintech címkéjére nyomva olvassátok el a témában írt bejegyzéseinket.

A Blitzwolf BW-BS9 tesztüzeme

Az első Bluetooth-os párosítás olyan olajozottan ment, hogy ritkán látni ehhez hasonlót. Az 5 másodperces beállítás után már használhattam is a botot. A telefon behelyezése is egyszerű a felfogatásba, rugós mechanizmus tartja a helyén, ami biztonságosan tartja, de mégsem nyomorgatja szét.

Jó turistaként felbandukoltam a budapesti Szent Gellért szoborhoz, és minden sejtem azonosult a 70 éves japán nyugdíjaséval, aki alig 30 perce kötött ki a Parlament előtt a szállodahajóval. Minden szögből készítettem fotókat magamról, és azt kell mondanom, hogy nagyon gördülékenyen működik a bot. Az exponáló gomb minden esetben gyorsan reagál, a kapcsolatot nem dobálja el, és a bot tartása sem igényel nagy erőt, pedig körülbelül fél méterrel „hosszabbítja meg” a karunkat.

A Bluetooth-os exponáló egységben 40 mAh-s CR1220-as gombelem található, ami körülbelül 8000 kép elkészítésére elég, de az energiatakarékosság jegyében 1 perces inaktivitás után alvó módra vált, és 10 perc után teljesen kikapcsol.

Ha állványnak használjuk a terméket, akkor a tripodot fel kell csavarni az aljára, és kihúzni egyenként teljes méretűre a lábakat. Ideális körülmények között biztonságosan megáll, még akkor is, ha egy közel 20 dekás telefont teszünk rá, de nagy szélben már nem ajánlott a használata.

Összegzés

A tripodként és szelfibotként is használható Blitzwolf BW-BS9 megnyerő, és tökéletesen működő termék. Nincsen túlgondolva, de mindent tud, amit egy ilyen eszköznek tudnia kell. Az anyaghasználat nem kiemelkedő, és lehetne picivel stabilabb az állványos üzemmódban, de ennyi pénzért ajánlott vétel. Mindössze 3800 forintba kerül, ami így áfa- és vámhatár alatt van, tehát a többletköltségektől sem kell tartanunk.

Pro

 • Jár hozzá tripod láb
 • Problémamentes működtetés
 • Adnak hozzá pótelemet
 • Levehető exponáló gomb

Kontra

 • Szél esetén instabil
 • Közepes minőségű műanyagok használata

hirdetés