Teszt Kategória: Szabadidő, sport | RendeljKínait

Tesztek

Banggoodkerékpárlámpa

Kerékpáros küllőfény teszt

Szerencsekerék

írta: Jackal2020.03.11.

Már a kettővel ezelőtti bringámra is szerettem volna tenni küllőfényt, de akkor még a derék kínaiak nem jóárasították a terméket, egyhavi kajapénzt meg nem szívesen szántam volna a páváskodásra. 2020-ban azonban a Jóisten rámemelte szerencsehozó kezeit és elémgördítette az alig 3500 forintos kerék LED-et, amiből a poén kedvéért rögtön kettőt is vettem, hiszen nyilván kell előre és hátra is. Vámhatár alatti összegbe kerül,  ezért nem lesz vele többletköltségetek.

8
/10
Banggoodkesztyűmotor

Protektoros kesztyűk tesztje

Két dudás egy csárdában

írta: Jackal2020.02.22.

Mivel a kínai bringás és motoros kesztyűk meglehetősen olcsók, kalandvágyból bekértünk 2 párat, és kielemeztük őket. A Madbike darabjának nevéből sejthető, milyen érdeklődési körű egyéneknek szánták őket, és a Riding Tribe márkanév is beszédes. Ráadásul mindkettő protektoros, tehát mindenféle járműhöz alkalmasak lehetnek. "Őrületes" összegbe kerülnek, 2800 és 3700 Ft-ot kell kicsengetnetek érte.

Banggoodbukósisaksíelés

Moon sí bukósisak teszt

Ez a minőség nem bukó

írta: Jackal2020.02.11.

Mi ez a jóféle narancssárga gömb, csak nem egy sí bukósisak? De bizony, ráadásul nem is akármilyen, a fronton ott a sí szemüveget helyettesítő plexi, vagyis egy 2 in 1 megoldásról van szó. A kifejezetten kellemes minőségű, egy csomó extrával felszerelt darabért 9500 Ft-ot kérnek, ami a legolcsóbb Decathlonos sisak árszintje, de annál jóval több extrát nyújt.

9
/10
akkumulátor teszterautós kiegészítőBanggoodKonweiKW600

Konwei KW600 akkumulátor teszter teszt

Könnyen kezelhető aksi diagnoszta

írta: Atika2020.01.28.

A Konwei KW600 egy elég speciális kütyü, és a szerkesztőségben én voltam az, aki igazán fellelkesült tőle, tekintve, hogy hobbim az autószerelés. Egy aksi teszter nagyon hasznos tud lenni autódiagnosztizálás során, de ha valamiért ráfanyalodunk egy használt akkumulátorra, ezzel könnyen ellenőrizhetjük az állapotát. Én mindentől függetlenül kíváncsi voltam arra, hogy mennyire pontos ez a műszer, de nem lövöm le a poént. 16 000 forintért szerezhető be a teszter, áfamentes szállítással együtt.

9
/10
BanggoodNexToolXiaomi

Nextool 2000 LM elemlámpa teszt

Ez lesz a következő szerszámod

írta: Jackal2020.01.26.

Télvíz idején elég sok elemlámpával szoktam játszani, hiszen sötétségben adja magát, hogy világítsak valamivel. A Nextool terméke – ami egyébként a Xiaomi Youpin webáruház jeles képviselője – kifejezetten jó minőségű, simán vetekszik a Nitecore lámpáival. Ráadásul van egy olyan extrája, ami miatt mindenki meg fogja vásárolni, aki sem az akkumulátorral sem annak töltőjével nem szeretne vacakolni. 9 000 Ft-ot kérnek érte a BGHUD2209111 kuponnal, és mivel ez egy Nitecore minőségű termék, ennyit simán ér, de lehet, hogy a dupláját is.

9.2
/10
AliAliexpressConvoy S2+Zenflare F2

Zanflare F2 zseblámpa teszt

Minimálban nyomja

írta: Jackal2020.01.12.

Mennyiért lehet legolcsóbban elemlámpát rendelni, ami már elfogadható minőségű? Az Aliexpressen 8 dollár körül érhető el a Zanflare F2 "túrasegéd", ami AA elemmel megy, nem is 18650-es akkuval, vagyis még ez sem fog többletköltséget okozni. Hoztam neki egy ellenfelet is, a Convoy S2+ lámpát, amit korábban már teszteltem, de azóta is használom. Nézzük, 2400 Ft mire elég ebben a témában.

7.8
/10
BanggoodkönyökvédőtérdvédőWowsave

Wosave térd- és könyökvédő teszt

Nem hiszem el, ha nem látom

írta: Jackal2019.12.22.

Újabb védelmi felszerelést teszteltünk le, meglepő eredménnyel. Azért, hogy cikkünkben legyen egy referencia termék is, egy Fox Raptor replikát is mellékeltünk. Az eredmények eléggé meghökkentőek lettek, az egyik tesztelt termék igazi iskolapéldája annak, mi az, amit nem szabad venni. Na de melyik? A cikk erre is fény derít.

3.2
/10
Banggoodwalkie-talkieXiaomi

Xiaomi Beebest A208 walkie-talkie teszt

Vége, vége

írta: Jackal2019.12.16.

A Xiaominak mindenben benne van a keze, így nem meglepő, hogy walkie-talkie is van a kínálatukban, amit most éppen a Beebest gyárt. 1-5 km-es hatótáv, 16 választható csatornahely, csíptető a hátoldalon, micro USB-s töltés és viszonylag alacsony, 8000 Ft/db-os ár a BGBeeBest kuponkóddal, de azt ne felejtsétek el, hogy természetesen kettő darabot kell rendelnetek a termékből. A darabára viszont vámhatár alá esik, így gyakorlatilag bármilyen szállítással megrendelhetitek. Aki biztosra akar menni, válassza az EU Prioity Line-t.

8.4
/10
elektromos bicikliFiidoGeekmall

Fiido D1 elektromos bicikli teszt

Város a terepem, de a hegyet is szeretem

írta: Jackal2019.12.02.

A Fiido D1 egy igazi városi cirkáló a biciklik között. Hatalmas akkumulátort kapott, hogy ne csak izomerőből kelljen tekernetek, és hogy kellően hosszú legyen a hatótávja. Többféle módban is működik, ha pedig kisebb helyre kell összecsomagolni vagy egyszerűen csak a tömegközlekedésre akartok felszállni vele, könnyedén összecsukhatjátok. A legnagyobb, 10,4 Ah-s akkumulátorral szerelt verzióért 166 000 Ft-ot kérnek. A gépezetet EU raktárból postázzák, tehát simán megérkezik karácsonyig, és semmilyen többletköltséggel nem kell számolnotok.

8.2
/10
Geekmallokoslakatujjlenyomat-olvasós lakatXiaomi

Xiaomi Areox U8 okoslakat teszt

Az ujjad a kulcs

írta: Jackal2019.11.28.

Már megszokhattuk, hogy a Xiaomi portfóliójába minden belefér, de azért az ujjlenyomat-olvasós U-lakat még másodikra is meredek elképzelés. Pedig jobban belegondolva nagyon is adja magát a dolog. A mobiloknak hála a technológia olcsóbb és hozzáférhetőbb, mint valaha, a biztonság pedig hatványozódik, ha biometrikus azonosítást végeztek. A RENDELJKINAIT5 kuponkóddal 23 500 Ft-ért, európai raktárból zsebelhető be, így az ára sem földtől elrugaszkodott.

8.6
/10