Teszt Kategória: Szabadidő, sport | RendeljKínait

Tesztek

AliexpressfutócipőLi Ning

Li-Ning Rouge Rabbit IV versenycipő teszt

A legjobb, ami a lábamon lehet

írta: Don Kartács2020.06.15.

Pár hete írtam a Li-Ning Rouge Rabbit futócipőről, ami remekül vizsgázott, mint lábbeli, és mint kiváló ár-érték arányú termék. Érkezett vele együtt még egy csuka a márkától, egy maratonra szánt darab, amitől nagyon sokat vártam, és hogy ha már verseny, tesztből letoltam benne a virtuális Vivicitta félmaratont is. Elég döbbenetes végkövetkeztetésekre jutottam, amit alább olvashattok.

9.8
/10
GeekbuyingugrókötélYunmai

Yunmai okos ugrókötél teszt

Karantén kardió

írta: Don Kartács2020.06.04.

Végre egy egyedi kínai kütyü, ami több szempontból is trendi: okos, appal monitorozható, sportos és nem sok ilyet lehet látni a piacon, ez a Yunmai okos ugrókötele. A gyártónak van némi köze a Xiaomihoz, és már a Yunmai Mini 2 mérleg is nagyon tetszett, így a 10 000 Ft alatt elérhető sporteszköz mindenképpen megért egy próbát.

6.8
/10
elektromos járműesőruharuhatúra

Kétrészes esőruha teszt

Sosem fogsz elázni

írta: molcsa2020.05.30.

Visszatérő olvasóink biztosan tudják, hogy ahová csak tehetjük, elektromos egykerekűvel megyünk, ebben viszont a rossz időjárás sokszor megakadályoz. Ezért szereztünk be fűthető ruházatot télre, és ezért néztük ki tesztünk főszereplőjét, az esőruhát is, hogy a nagy záporok se gátolhassanak meg a közlekedésben. A jó kis májusi esőkben volt bőven lehetőségem élesben tesztelni, és kiválóan ellátja a feladatát.

8.2
/10
AliexpressfutócipőLi Ning

Li-Ning Rouge Rabbit futócipő teszt

Nemcsak ár-értékben bajnok

írta: Don Kartács2020.05.29.

Elfogyasztottam már pár futócipőt, de amikor annak idején elkezdtem Kínából rendelni, érdekelni kezdett, hogy egy 1,3 milliárdos nemzet vajon milyen csukákban tolja. Rengeteg gyártó számtalan típusa után jutottam el a Li-Ning modelljeihez, és amikor az Aliexpress szülinapon leakciózták őket, behúztam belőlük két párat is. Az első a Li-Ning Rouge Rabbit volt, ennek a tesztjét olvashatjátok most, ami mai napon egyébként akciós, 7700 Ft-ért el lehet hozni.

9
/10
Banggoodpolarizáltszemüveg

Hat az egyben napszemüveg teszt

Skizofrénia

írta: Don Kartács2020.04.25.

Napszemüvegek kapcsán kéttípusú emberrel szoktam találkozni, van, aki hajlandó sok tízezret kiadni egy márkás szemüvegért, van, aki pedig bemegy a "Dechaba" és vesz egyet "hároemezeré". Én az előbbi táborból igazoltam át az utóbbiba, de azért örülnék, ha több szemüveget is behúzhatnék olcsón, csak ez eddig árnövekedés nélkül nem igazán volt lehetséges. Erre kínál megoldást a hat az egyben cserélhető lencsés szemüveg, és nem kell egy vagyont sem elköltenetek rá, 5300 Ft-ért vihető haza.

7.6
/10
Banggoodfejlámpaxanes

Xanes 4101-7 fejlámpa teszt

Szemmisztika

írta: Don Kartács2020.04.21.

Fejlámpát választani nem is annyira egyszerű mutatvány, mint elsőre gondoltam. A több száz eszköz közül végül a Xanes 4101-7 lett a befutó. A LED-jeit külön-külön is lehet kapcsolni, USB kábelről tölthető, az árban benne vannak a 18650-es elemek, lehet állítani a fő lámpa fókuszát, na és persze iszonyatosan olcsó. A régi kínai kütyüzés minden ismérvével felvértezett cuccért 6300 forintot kérnek, ami teljesen vállalható a mostani piaci környezetben.

9
/10
GeekbuyingKugooRoller

Kugoo M2 Pro roller teszt

Varázsszőnyeg, varázslat nélkül

írta: Don Kartács2020.04.12.

Az M2 Pro az egyetlen olyan olcsó roller, amit még nem teszteltem a Kugook között. Kár volt ezt a sor végére hagyni, hiszen ez az eddigi legjobb darab, de azért itt is volt mibe belekötnöm. A jó hír az, hogy az M2 személyében egy nagyon stabil, jól összerakott, kifejezetten kényelmes, drasztikus hibáktól mentes járművet kaptok, ami szerintem 1-2 év múlva is roller lesz, és nem egy széthulló rom. Bár a jármű durván 141 000 Ft-ba kerül a GKB20EA3 kuponnal, százszor inkább ezt vegyétek, mint az elődmodelleket 100 000 Ft körül. Ez is EU raktárból jön, vagyis gyorsan megkapjátok, többletköltségek nélkül.

8.4
/10
Banggoodsíelés

Síkiegészítők tesztje

Hóshow

írta: SonkaMod2020.03.30.

Gyakorlatilag véget ért a síszezon a járvány miatt, de éppen ezért kell körülnézni a szezonális termékek között, hátha ki lehet fogni valami ütős akciót, amivel behúzunk egy terméket a következő idényre. Mi síszemüvegeket teszteltünk idén, illetve egy kis filléres kiegészítőt, és ezekkel csapattuk végig a telet. Jackal kolléga is volt síelni, illetve jómagam is megtúráztattam őket. Egy biztos: extrém olcsó cuccok, de vajon milyen a minőségük?

GeekbuyingKugoo

Kugoo Kirin S1 roller teszt

Minden lenge rajta, de a lényeg láthatatlan

írta: Don Kartács2020.03.28.

Itt az új roller generáció, amit Kirin névvel fémjelez a Kugoo, ahogyan azt már az ES2 verziónál is tette. De ez egyáltalán egy Kugoo scooter? Hiszen elég sok ponton más, mint az előző modellek. Hátul hajt, teljesen megváltozott a kinézet, app alapú a roller, és a váz is kicserélődött. Az ár viszont maradt, ez is 100 000 Ft körül érhető el EU raktárból.

7.4
/10
Bangoodbiciklis lámpalámpa

Gaciron V9S-1000 kerékpárlámpa teszt

Ez gacidurva

írta: Don Kartács2020.03.18.

A Gaciron itthon is viszonylag ismert márka, leginkább bringás/downhilles körökben. Kifejezetten minőségi lámpákat gyártanak nagy fényerővel, modern belsővel. Az extrák közé tartozik a „távirányító” és a power bank funkció, de például az elektronika is dinamikusan szabályozza a teljesítményt a melegedés függvényében. Persze a fényerő a lényeg, ennek mértékét a névből már kitalálhattátok: 1000 lument tud 200 méternél hosszabb fénypászmával, ami azért elég sok. Persze az ára sem kevés, 17 000 Ft-ot kérnek érte, ami a minőséget is a figyelembe véve nem tűnik vészesnek és a teszt végén lévő kuponnal jelentőset lehet faragni belőle.

9
/10