hirdetés

Tesztek

Aliexpressedzésgyroballpowerball

Gyroball csuklóerősítő teszt

Karantén karedzés

írta: Don Kartács2020.12.15.

Gyakorlatilag minden 11.11-én vásárolt cuccom megjött, így tesztre foghattam őket. Az egyik ilyen dolog egy gyroball volt, amit azért rendeltem, hogy a sok ülőmunka és a számítógép egyik legnagyobb hátrányát - a kézfájást - ellensúlyozzam. Mivel napi kb. 10-15 000 karaktert ütök le, ezért erősítés céljából vettem egy gyroballt, őrületes, 2500 Ft-os áron.

9.4
/10
AliexpressBlack Friday 2020Workpro

WORKPRO szerszámkészletek bemutatója

Jómunkásember light

írta: Don Kartács2020.11.23.

Vettem két WORKPRO készletet, mert szerettem volna nem túl drágán egységesíteni az itthoni össze-vissza szerszámokat, amik nagyjából 12 korábbi készletből 1-1 darabot tartalmaznak, és mindig az hiányzik, amelyik tönkre ment, elhagytam vagy soha nem is volt benne a korábbi szettekben. Az egyik cucc kb. 5200, míg a másik 7200 Ft-ot kóstált és EU raktárból érkeztek. Az akció Black Friday alkalmából is ér, lehet nézegetni a cuccokat, sőt a gyerekek kedvéért még egy rózsaszín szettet is piacra dobott a gyártó.

7.8
/10
AliexpressBanngoodcipőFreetieXiaomi

Xiaomi Freetie cipő teszt

Lábbelinek jobb, mint nyakkendőnek

írta: Don Kartács2020.11.22.

Kicsit elgurult a gyógyszer nálam, és vettem 7 pár cipőt 11.11 alkalmával. Próbáltam a családra fogni, de sajnos az ünnepek előtt vásárolt másik 5 párra sincs mentségem, nemhogy ezekre. Egy kicsit elmozdultam a Li-Ning vonaltól, meguntam, hogy túl jó mindegyik, és nem tudok beléjük kötni, így egyik célpontomnak a Xiaomi Freetie utcai/futó lábbelijét választottam. Ráadásul az Aliexpresst is "hátba szúrtam", és a Banggoodról rendeltem 6900 Ft-ért a csukát, de legalább EU raktárból.

8.4
/10
BanggoodelemlámpaNexToolXiaomi

Xiaomi Nextool 6 az 1-ben lámpa teszt

Királyi többes

írta: Don Kartács2020.11.05.

A Nextool egy újabb Xiaomi kooperátor cég, de ha az anyavállalat gyártaná a termékeiket, azt is simán elhinném. Nagyon jó minőségű, és ehhez képest olcsó cuccokról van szó, a mostani darab ráadásul multifunkcionális is. Ha akarjátok, elemlámpa, de lehet a mágneses tartó segítségével a fénye mellett kocsit is szerelni. Lehet SOS jelzőfény, kézi riasztó, de powerbank is. Ehhez képest az ára érthetetlenül alacsony, 8000 Ft-ot kóstál, de az EU raktáras ára némileg magasabb, onnan 10 400-ért érthető el.

9.8
/10
elektromos bicikliFiidoGeekbuying

Fiido D11 elektromos bicikli teszt

(Majd)nem sikerült

írta: Atika2020.11.02.

A Fiido az egyik legnagyobb kínai elektromos kerékpár márka, amit nemcsak az általuk gyártott modellek száma, hanem ezeknek a minősége is igazol. A Fiido D11 az eddigi legdrágább elektromos jármű, ami nálunk járt, éppen ezért hatalmas elvárásaink voltak vele szemben. Nem is véletlenül hiszen, 250 wattos elektromos motort, 7 sebességes váltót, tárcsafékeket és még egy kerékpár komputert is kapott. A léc tehát magasan van, kérdés az, hogy sikerült-e megugrania, a GKB517S kuponnal 315 000 forintért kapható Fiido D11-nek.

7.2
/10
Banggoodelektromos rollerXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller teszt

Nem a nevével győz meg

írta: Don Kartács2020.10.30.

A Xiaominál generációváltáson estek át a rollerek, a korábbi szériát az Essential, az 1S és a Pro 2 modellek követték. A Xiaomi mérnökei smirglivel járták körbe a szerkezetet, és mindenhol csiszolgattak valamit, bár az alapparaméterek a korábbi Pro-hoz képest változatlanok maradtak. 45 km-es hatótáv, 25 km/órás végsebesség, remek minőség, app alapú vezérlés, fedélzeti komputer. A nagy akkumulátort és a remek minőséget azonban meg kell fizetni, közel 200 000 Ft-ot kérnek a járműért a Xiaomishopnál, magyar számla és 2 év garancia mellett.

9
/10
Banggoodbicikli lámpaGacironxanes

Gaciron és Xanes bringalámpák tesztje

Világítás fél pénzen

írta: Don Kartács2020.10.13.

Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt a sötétség. Ez pedig hatványozottan előtérbe tolja a különböző járművekre szerelhető világításokat, mi ebből szedtünk össze egy nagyobb adagra valót. Három front és egy hátsó bringalámpa került terítékre, az egyik ráadásul egy dupla szett, és a legdrágább darab sem került 8 000 Ft-nál többe, amiből még lejön a -30%, a BGAP115 kuponnal. Igazi budget termékek, néhány érdekes extrával, ezeket fogjuk most kivesézni.

Aliexpressfutócipőonemix

Onemix Slant Tonge cipő teszt

Fél lábbal a paradicsomban

írta: Don Kartács2020.09.22.

A Onemix cipői már egészen régóta kísértenek, és vannak ötleteim, hogy miért van ez. A csukáik zöme átlagos kinézetű, semmi extra, de néhány esetben annyira elgurult a medicina, hogy azt sem lehet tudni, hogy ez most "valami, vagy megy valahova". Emellett a mesterien lekopizott Nike Air MAX 2015 formát sem tudták elrontani, csak nagyon sokkal olcsóbban adni. Szóval másfél évnyi nyálcsorgatás után végre megvettem a Onemix OM164401 nevű lépőjét és egészen elégedett vagyok vele. A lábbeliért jelenleg 8500 Ft-ot kérnek, de akció keretében olcsóbban is be lehet húzni Aliexpressről.

9.6
/10
AliexpressRollerXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller teszt

Minőségből jeles

írta: Don Kartács2020.08.29.

A Xiaomi felfrissítette a roller szériáját, de nem kapkodta el a dolgokat. Jó munkához idő kell, és az új alaproller - amelyet Essential névre kereszteltek - kifejezetten kellemesre sikeredett. A konkurenseket elnézve, nehéz lesz nem a Xiaomi scooterjét választani, főleg, hogy a 8,5-inch-es, ballonos kerekek miatt kifejezetten kellemesen fut, nagyon kényelmes, és nem igazán találtam rajta kirívó problémát. 135 000 Ft-ot kérnek érte, ami elnézve az összerakottságát, teljesen rendben van. Ez már a magyarországi ára, hazai raktárról, 2 év garanciával.

9.2
/10
AliexpresscipőLi-Ning

Li-Ning Mid Racing futócipő teszt

Maratonman

írta: Don Kartács2020.08.26.

Mint látható, eléggé rápörögtem az olcsó, de minőségi cipők tesztelésére, így folyamatosan fogyasztom az újabb Li-Ning modelleket. A verseny szériába tartozó Mid Racing a komolyabb, maratonhoz tervezett, ultra könnyű csukák közé tartozik, így a gyártó állítása szerint benne van a technika. Ennek ellenére 29,25 USD-ért elhoztam, ami a jelenlegi dollár árfolyamon 8600 Ft-ot jelent. Mit mondhatnék rá? Igazi "bargain deal".

9.4
/10

hirdetés