hirdetés

Tesztek

Loskii LK-PS10/XMUND XD-PS10 hordozható töltőállomás teszt
Banggoodhordozható teleploskiipower stationXmund

Loskii LK-PS10/XMUND XD-PS10 hordozható töltőállomás teszt

Telep, terepre

írta: Don Kartács2022.02.22.

Egy ideje már kajtatunk mindenféle hordozható telep után, és végre sikerült behúznunk a Loskii LK-PS10 típusát, ami mindenféle aljzattal rendelkezik, képes váltó- és egyenáramot is produkálni, és nem mellesleg eléggé bika, 568 wattórás teljesítménnyel rendelkezik. Az ára is ehhez mért, 172 000 Ft-ot kérnek érte, amire rárakódik további 4000 Ft-nyi szállítási költség, szerencsére a Banggood reszortja az áfafizetés, így ezzel nektek már nem kell bíbelődnötök. Van viszont egy trükk, még pedig az, hogy az XMUND XD-PS10 teljes mértékben megegyezik a Loskii termékével, és a BGHU562b kóddal 103 400 Ft-ért elhozható cseh raktárból, így érdemesebb ezt választani a Loskii helyett.

9.2
/10
Xmund XD-PT2 edzőállvány teszt
BanggoodedzőkeretedzőkorlátXmund

Xmund XD-PT2 edzőállvány teszt

Szia Uram, szoba mellé nem érdekel?

írta: Don Kartács2022.02.02.

Mostanában rákaptunk a karantén eszközök tesztelésére, volt már nálunk futógép, ugrókötelek és most itt van az Xmundtól az edzőkeret, amin mindenféle gyakorlatokat lehet elvégezni. Az ára jóval alacsonyabb, mint itthon, 26 000 forintot kérnek érte cseh raktárból, amik sokszor a duplájába kerülnek. Korábban inSPORTline néven 49 000 forintért lehetett ilyesmit venni hazánkban. A Decathlonban is vannak hasonlók, 80 000 Ft-ért, szóval érdemes ránézni az XD-PT2-re.

8.6
/10
Mensela ED-LX2 brushless fúrógép teszt
BanggoodfúrógépMensela

Mensela ED-LX2 brushless fúrógép teszt

Áruházi termékek ellenfele

írta: Don Kartács2022.01.14.

Megérkezett a Mensela ED-LX2 fúrógép, így végre egy olyan termék került az asztalra, ami a Lidl és az Aldi szerszámparkjának állít ellenfelet. De vajon van értelme fúrógépet venni Kínából? Milyen a minősége és a teljesítménye? Erre kerestük a választ, sőt a tesztbe betettem egy nagyon hasonló terméket a Topshak kínálatából is. A Mensela szettért a BGHU1436 kóddal 15-24 000 Ft-ot kérnek, illetve egyes kiszereléseket EU-ból is el lehet érni - ha éppen van raktáron -, de bárhonnan is érkezik, a Banggood fizeti utána az áfát.

9
/10
Nextool Outdoor Floodlight reflektor teszt
BanggoodelemlámpaNexToolpowerbankreflektor

Nextool Outdoor Floodlight reflektor teszt

Fény az éjben

írta: hajas2021.12.27.

A Nextool Outdoor Floodlight egy igazán sokoldalú készülék. Első ránézésre azt mondanánk, hogy egy rádió, pedig valójában ez egy reflektor, de elemlámpaként is megállja a helyét. Állítható a fényereje, a színhőmérséklete, sőt, még powerbankként is használható. A kiváló minőségű kütyüt most a BG309d3f kuponkóddal 16 900 forintért rendelhetitek meg a Banggoodról.

9.4
/10
Topshak TS-ESD2 elektromos csavarhúzó teszt
akkus csavarozóBanggoodcsavarozótopshakTS-ESD2

Topshak TS-ESD2 elektromos csavarhúzó teszt

Kedvenc kéziszerszámom

írta: Don Kartács2021.12.16.

Megérkezett a Topshak TS-ESD1 "konszern" párja, a TS-ESD2, ami mindenben túltesz a másik modellen, és gyakorlatilag ugyanannyiba kerül. Adnak hozzá 34 db kiegészítőt, mozgatható a nyele, állítható a nyomatéka, jobb az anyagminősége és még elemlámpa funkció is van rajta. A hasznos csöppségért a BGHU1382 kuponnal 5600 Ft-ot kérnek, lengyel raktárból érkezik, többletköltségek nélkül.

9.4
/10
Xiaomi Mijia Sneakers 4 szabadidő cipő tesztje
BanggoodcipőSneaker 4Xiaomi

Xiaomi Mijia Sneakers 4 szabadidő cipő tesztje

Jövőbe mutató technológia, nem túl olcsón

írta: Don Kartács2021.12.13.

A Xiaomi Mijia Sneaker 4 egy kifejezetten kellemes lábbeli, olyan technológiával, amit a legtöbb kínai cipő nem tud felmutatni. Nemcsak a kialakítása érdekes, hanem például a benne lévő antibakteriális betét is. Azt viszont tudni kell, hogy az ilyen szinttű modelljeiket a nyugati márkák bőven 20 000 Ft felett kínálják, de a kínaiaknak sem sikerült olyan nagyon olcsón piacra dobni a surranót. A BGHU1341 kuponnal 18 200 Ft-ot kérnek érte, ez már tartalmazza a szállítást is, illetve a Banggood az importköltségeket fizeti a kiküldött árui után.

9
/10
Xanes P9 elemlámpa teszt
Banggoodelemlámpaxanes p9

Xanes P9 elemlámpa teszt

Információhiányban szenved

írta: hajas2021.12.07.

A Xanes neve ismerős lehet számotokra, hiszen tavaly októberben két biciklis lámpájuk is járt szerkesztőségünkben. Most viszont kicsit más vizekre evezünk, a legújabb tesztalanyunk az előbb említett gyártó P9 névre keresztelt elemlámpája. A műanyag házas, állítható fókuszú kütyü viszonylag olcsó darabnak számít, szállítással együtt is csak 4700 forintot kérnek érte a Banggoodon.

5.4
/10
Xmund XD-T2 futógép teszt
BanggoodfutópadXmund

Xmund XD-T2 futógép teszt

Remek kezdőlépés

írta: Don Kartács2021.12.03.

Elég sokat szoktam futni, így értékeltem, mikor befutott a postától az Xmund futógépe, amire nyugodtan mondhatom, hogy egy "budget" termék ebben a piaci szegmensben. Az XD-T2-ért 80 500 Ft-ot kérnek a BGBFQ54 kuponkóddal, ennyiért semmit nem lehet itthon kapni, pedig, ahogyan a tesztből is látni fogjátok, nem csalták el a műszaki tartalmat, ez egy teljesértékű sport berendezés. A terméket EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett, így ez egy nagyon jó dealnek ígérkezik.

8.6
/10
Violeworks akkumulátoros, egykezes láncfűrész teszt
Banggoodkertláncfűrészszerszámvioleworks

Violeworks akkumulátoros, egykezes láncfűrész teszt

Ésszel kell vele bánni

írta: SonkaMod2021.11.24.

Körülbelül egy évvel ezelőttre datálható, amikor megjelentek tömegesen a noname egykezes láncfűrészek a kínai piacon. Eleinte nagyon rossz szemmel néztünk rájuk, aztán egyre több olvasónk jelezte, hogy jó a szerszám, végül pedig mi is berendeltünk egyet. A poént rögtön az elején le is lövöm: ez egy igen jó kis kütyü, de közel sem tökéletes.

7
/10
TopShak TS-ESD1 elektromos csavarhúzó teszt
Banggoodcsavarhúzóelektromos csavarhúzótopshakworx

TopShak TS-ESD1 elektromos csavarhúzó teszt

Kézre álló játékszer

írta: Don Kartács2021.11.12.

Az elmúlt 2 hétben többször használtam a Worx WX240 akkus csavarhúzóját, aztán befutott a TopShak TS-ESD1, ami egy nagyon hasonló szerszám. Adta magát a dolog, hogy eresszem össze őket, hiszen a két "legény" egy ligában játszik. A TopShak viszont szemtelenül olcsó, a BGHU1210 kóddal 3500 Ft-ért el lehet hozni, ennyiért sehol máshol nem lehet kapni olyan akkus csavarozót, amihez adnak 32 db bitet és egy flexibilis hosszabbítót is, szerintem ennél a benne lévő akkut többért lehet itthon megvenni. A szállítása ingyenes, és többletköltségekkel nem kell számolnotok, mert a Banggood fizeti az áfát a termékei után.

9
/10

hirdetés