hirdetés

Tesztek

TopShak TS-ESD1 elektromos csavarhúzó teszt
Banggoodcsavarhúzóelektromos csavarhúzótopshakworx

TopShak TS-ESD1 elektromos csavarhúzó teszt

Kézre álló játékszer

írta: Don Kartács2021.11.12.

Az elmúlt 2 hétben többször használtam a Worx WX240 akkus csavarhúzóját, aztán befutott a TopShak TS-ESD1, ami egy nagyon hasonló szerszám. Adta magát a dolog, hogy eresszem össze őket, hiszen a két "legény" egy ligában játszik. A TopShak viszont szemtelenül olcsó, a BGHU1210 kóddal 3500 Ft-ért el lehet hozni, ennyiért sehol máshol nem lehet kapni olyan akkus csavarozót, amihez adnak 32 db bitet és egy flexibilis hosszabbítót is, szerintem ennél a benne lévő akkut többért lehet itthon megvenni. A szállítása ingyenes, és többletköltségekkel nem kell számolnotok, mert a Banggood fizeti az áfát a termékei után.

9
/10
Bengguo X-81 és BG-090 kerékpáros telefontartók tesztje
Banggoodkerékpár

Bengguo X-81 és BG-090 kerékpáros telefontartók tesztje

Ki lopott kitől?

írta: Don Kartács2021.11.12.

Mostanában elég sok járművet és hozzájuk való cuccot teszteltünk, és ebben az értelemben a két kerékpáros mobiltartó sem lóg ki a sorból. Mindkettő mart alumínium, állítani egy csavarral  lehet, durván megfogják a mobilotokat, amire szükség is van, ha egy bringával verettek egy földúton. 3-4000 Ft közötti összegért érhetők el, a két variánsból ráadásul az egyik cseh raktárból is elérhető.

8.6
/10
XOSS G+ kerékpár komputer és kadencia szenzor teszt
BanggoodXoss

XOSS G+ kerékpár komputer és kadencia szenzor teszt

Felnőtt a nagy nevekhez

írta: Don Kartács2021.11.05.

Korábban górcső alá vettünk több IGPSPORT bringakomputert, és alapból tetszettek a termékeik, de azért nem voltak tökéletesek. Ezért berántottuk a tesztasztalra a közvetlen konkurenciájukat, a XOSS G+ nevű okoscuccot és kértünk hozzájuk egy kadencia szenzort is. Az okos kis szerkezetek igazi ár/érték bajnoknak ígérkeznek, a G+ 11 600 Ft-ba kerül a BGHU1171 kóddal, a sebességet is visszajelző XOSS Vortex-ért a BGHU1172 kuponnal pedig 6300 Ft-ot kérnek. Mindkettő kérhető Banggood Express szállítással, aminek a költsége minimális, cserébe a Banggood előre kifizeti az áfát és a vámot a termékekre.

9.6
/10
Noname szobabicikli teszt
Banggoodedzésfitneszszobabicikli

Noname szobabicikli teszt

Vissza a kínaizás kezdetére

írta: Don Kartács2021.10.30.

Mennyit ér vajon egy szobabicikli? Az Árukereső szerint a legolcsóbbak valahol 20-21 000 Ft körül kezdődnek, az überek pedig 100 000 Ft fölött kezdődnek. Van-e akkor létjogosultsága Kínából rendelni egyet 19 000 Ft-ért a BGHU1162 kuponnal? Mindent tud, amit egy ilyen edző cuccnak tudnia kell, kalóriát, időt számol, állítható a tekerés nehézsége, ráadásul ingyenes szállítással küldik, EU raktárból. De vajon milyen élőben?

5.4
/10
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 roller teszt
BanggoodMi Electric Scooter 3XiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 roller teszt

Harmadik ráncfelvarrás

írta: Don Kartács2021.10.29.

Alig hagyta el a Mi Electric Scooter 1S a tesztpályájánkat, máris itt a 3. generáció Mi Electric Scooter 3 néven. Néhány apró változást végeztek el a Xiaomi mérnökei, komolyabb lett a hátsó tárcsafék, erősebb lett a motor, változott a kormánylecsukó mechanika, de ami a legfontosabb, hogy némi plusz erő is költözött a rollerbe. Ami viszont maradt, az a remek minőség és a megbízhatóság, ami az évek óta tartó reszelgetés eredménye. Az elektromos járműért 169 990 Ft-ot kérnek a Xiaomishopnál, és nemcsak 3 év jótállás jár mellé, hanem egy Xiaomi Mi Watch Lite sportóra is.

9
/10
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S roller teszt
BanggoodMi Electric Sccoter 1SXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S roller teszt

Közepes mindenes

írta: Don Kartács2021.10.27.

Valamiért korábban kicsúszott a karmaim közül az 1S, amikor a Pro 2-t - ami a nagyobb testvére - és az Essentialt - ez pedig a kisebb - teszteltem. Aztán lefolyt 1 évnyi víz a Dunán, és eljutott a széria középső rollere is a tesztasztalomra. Ez azért érdekes, mert így tulajdonképpen nem egy új, hanem egy használt 1S-t próbálhattam ki, így összegyűlt egy csomó tapasztalat az akár 30 km-es hatótávot is tudó, app alapú rollerről. A Xiaomishopnál 149 990 Ft-ot kérnek érte, kaptok rá 3 év jótállást, és természetesen a magyar vásárlás minden előnyét - hazai ügyfélszolgálat, gyors szállítás, számla stb. - is élvezhetitek.

9.4
/10
Eleglide D1 Master roller teszt
D1 Mastereleglideelektromos rollerGeekbuyingtereproller

Eleglide D1 Master roller teszt

Terepre tervezett vadállat

írta: mrgergoke2021.10.25.

Végre megkaparintottunk egy igazi, nagyteljesítményű rollert az Eleglide D1 Master személyében. 2x500 W teljesítményre képes a "kicsike", a futóműve brutális, a bütykös gumik miatt terepezésre is alkalmas, a lazán 45-50 km-es hatótáv pedig mindent maga mögé utasít, amit eddig próbáltunk. Ez már nagyon nem a játék kategória, masszív vasak felelnek az úton maradásért és a biztonságotokért. Az ára sem a belépőkategóriás gépeket idézi, sőt, azokhoz képest igazi térugrás az Eleglide D1 Master. 325 000 Ft-ot kérnek érte a Geekbuyingnál lengyel raktárból a NNNRED1MST kuponnal, így további többletköltségre nem kell számítanotok és pár napon belül a csomag is megérkezik az ajtótok elé.

9
/10
Xiaomi Freetie szabadidő cipő teszt
BanggoodcipőFreetieXiaomi

Xiaomi Freetie szabadidő cipő teszt

A méret a lényeg

írta: Don Kartács2021.10.23.

Cipőtesztelésben már eléggé rutinos vagyok, az elmúlt 2 évben vettem vagy 10 párat Kínából, ezek gazdagítják a RendeljKínait oldalán található cikkgyűjteményt. A Freetie márkához volt már szerencsém, és igencsak szolid lépőket ismerhettem meg a cég termékeinek személyében. Most sem vártam mást, és szerencsére nem is kellett csalódnom, egy újabb remek lábbeli került a piacra. A BGHU1098 kuponkóddal befér 10 000 Ft alá a csuka, a Banggood Express szállítás pedig 54 Ft-ba kerül, mást pedig nem is kell fizetnetek a termék után.

8.6
/10
Worx WX240 akkus csavarhúzó teszt
Banggoodcsavarhúzóelektromos csavarhúzóworx

Worx WX240 akkus csavarhúzó teszt

It worx

írta: Don Kartács2021.10.22.

Vártam már, hogy végre újra lehessen valamit tesztelni barkácsolás címén, és ehhez nem is választhattam volna jobb szerszámot, mint a Worx WX240. Szerintem elég sokan nem ismerik még a céget, pedig príma cuccokat gyártanak, amiket ugyan még nem emlegetnek a legnagyobb nevekkel egy polcon, de ezeknek is kiváló a minőségük és sokkal jobb az ár/érték arányuk. A mostani akkus, USB-ről tölthető csavarbehajtó mellé ját egy színekkel jelölt, 24 db-os bitkészlet is, így a BGHU1099 kuponnal elérhető 11 000 Ft eléggé erős ajánlat, főleg, hogy a Banggood Express szállítás is ingyenes rá, így a többletköltségekkel sem kell foglalkoznotok.

9
/10
Nextool Outdoor és 4tool ED10 elemlámpák tesztje
4toolBanggooded10elemlámpaNexTooloutdoor

Nextool Outdoor és 4tool ED10 elemlámpák tesztje

Megvilágosítanak

írta: hajas2021.10.21.

Újabb két elemlámpa látogatott el szerkesztőségünkbe, a 4tool ED10, valamint a Nextool Outdoor. Mindkét modellnek megvannak a saját erősségei, előbbi zseblámpa például erősebben világít, míg utóbbi powerbankként is funkcionál. A legjobb bennük az, hogy Type-C kábellel tölthetők, hosszú az üzemidejük, kiváló az anyaghasználatuk, mellékelnek hozzájuk akkumulátort és tudásukhoz képest elég jó áron kaphatóak. Mindkét készüléket Kínából tudjátok megrendelni, a 4tool ED10-ért 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, míg a Nextdoor Outdoorért 12 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek szállítással együtt.

hirdetés