hirdetés

Tesztek

Banggoodcsiszolópolírozó

Kínai szerszámok tesztje II.

Excenteres csiszoló és kézi polírozógép

írta: molcsa2021.07.16.

A kínai szerszámok tesztje sorozat második részében áttérünk az elektromos kéziszerszámokra, hogy kiderüljön, mennyire érdemes az olcsó szegmensből válogatni ilyen gépeket a kínai webáruházak kínálatából. Ebben a cikkben egy excenteres csiszolót és egy kézi polírozó gépet vizsgálunk, a sorozat harmadik részében pedig elektromos nyomatékkulcsról és csavarbehajtóról lesz szó. A tesztben szereplő mindkét termékre elérhető a Banggood Express és az EU Priority Line szállítás is. Bármelyikkel rendeltek is, itthon már nem kell áfát fizetni a csomagokra, ahogy ebben a cikkünkben részleteztük.

BanggoodLED lámpamaszksorjázó

Kínai szerszámok tesztje I.

Kézi sorjázó, LED szerelőlámpa és fényező maszk

írta: molcsa2021.07.14.

Szerszámokat eddig ritkán izzasztottunk meg és vettünk górcső alá, így most berendeltünk egy pakkot, amik a Magyarországon kapható barkács szintű társaikkal vannak pariban. Ezek alatt az ország bármelyik franchise üzletében megvásárolható, és nem profi, céges felhasználásra tervezett szerszámokat kell érteni, tehát árkategóriában is inkább a közép illetve alsó szegmens felső részére kell gondolni. A tesztelési szempontok ennek megfelelően a normál felhasználók szemszögéből, időnkénti használatba vétel alapján kerültek megállapításra.

Banggoodedcwuben

Wuben C3 P9 elemlámpa teszt

Szegény ember túralámpája

írta: Don Kartács2021.06.19.

Egy ideje nem teszteltem elemlámpát, mert eléggé szezonális termék, de így nyár elején újra rákaptam a témára. A Wuben számomra eddig ismeretlen márka volt, pedig egész jó kis lámpa ez a C3 P9, főleg hogy 1200 lumen fényerővel büszkélkedhet. A legjobb benne viszont az, hogy Type-C portról tölthető, így nem kell vacakolni a különálló 18650-es töltőállomással. Cseh raktárból 6500 Ft-ot kérnek érte a BGHU0548 kuponnal, így sem vám, sem áfa nem terheli, a szállításért 1000 Ft-ot kell fizetnetek és várhatóan jóval gyorsabban megkapjátok, mint Kínából.

9.6
/10
Banggoodhototávolságmérő

HOTO lézeres okos távolságmérő teszt

Az egyszerűségében van a zsenialitása

írta: Don Kartács2021.06.11.

A HOTO lézeres távolságmérő egy zseniális eszköz, aminek a trükkje az, hogy nemcsak távolságot mér, hanem egy szoftver segítségével képes berajzolni a mért értékeket képekre is. Ráadásul ezt nemcsak vízszintes és függőleges területen, hanem ferdén is képes megtenni, így kirajzolhattok vele alakzatokat, ráadásul a méréseket az appban is eltárolja. Mindezt a BGmicheHOT kuponkóddal 8 600 Ft-ból összehozza, ingyenes szállítás mellett. Az 1 dolláros Air Parcel szállítás mellé pedig köthettek vámbiztosítást is, nehogy meglepetés érjen benneteket július 1 után.

8.4
/10
Banggoodcsavarhúzóhoto

HOTO akkumulátoros csavarhúzó teszt

Dizájnba oltott funkcionalitás

írta: Don Kartács2021.06.09.

A Xiaomi ernyője alá tartozó HOTO márka mindig nagyon érdekes dizájntermékekkel rukkol elő. Most egy olyan szettel álltak elő, ami nemcsak jól néz ki, de funkcionalitásban is ott van a szeren. Az akkus csavarhúzó tartójába egy 12 db-os bitkészletet is elrejtettek, és az egészet becsomagolták egy nagyon jól kinéző alumínium hengerbe. Ez már önmagában is eladja a terméket, de a BG0f8a11 kuponnal elérhető 10 300 Ft-os ár sem fog senkit földhöz verni. Ez éppen áfa- és vámhatár alá esik, így akinek  időben megérkezik, annak nem kell ezeket a plusz díjakat megfizetnie, de szerencsére köthető adóbiztosítás is a termékre.

9.4
/10
BanggoodgázfőzőIpreetúra

Kemping főző szettek tesztje

Olcsó, kínai bushcraft

írta: mrgergoke2021.04.15.

Gondolkodtam ezen a bevezetésen, hogy hogyan is tudnám röviden és érthetően leírni, miért létezik ez az írás, aztán eszembe jutott, hogy fekete-fehér alapon nézve 2 különböző irányból jöhetnek az érdeklődő olvasók. Az egyik azt kérdezi, hogy mi ez és miért van ilyen teszt egyáltalán, a másik pedig azt, hogy eddig miért nem volt. Na, én most lelkességem-felvillanyozódásom két egyenlő részre osztva szólok mindkét táborhoz, hogy elmondjam, micsoda nagyszerű móka kínai kütyükkel természetjárás közben ételeket készíteni. Vegyétek hát magatokhoz eme szellemi étket.

AliexpressLi-Ningpingpongsquashtollas

Li-Ning Ranger TD beltéri cipő teszt

Squash, tollaslabda és asztalitenisz kedvelőknek

írta: Don Kartács2021.02.10.

A kínai cipőgyártók nemcsak futáshoz és kültéri sportokhoz gyártanak lábbeliket, hanem beltéri sportokhoz is. Gondolom nem kell ecsetelnem, mekkora királyak a távol-keletiek asztali teniszben vagy éppen tollaslabdába. A legtöbb ilyen csukát a Badminton jelzővel látják el, de még számtalan más beltéri sporthoz alkalmasak. A lényeg persze itt is az ár, 5300 Ft körül elhozhatók és vetekszenek a nyugati márkákkal. Most egy Li-Ninget akasztottam horogra, de számtalan príma gyártót találtam még.

9.2
/10
AliexpressBanggoodfutócipőonemix

ONEMIX All Black cipő teszt

Az év egyik meglepetése

írta: Don Kartács2021.01.15.

A ONEMIX All Black cipő megérkezését nagyon vártam, de egy kicsit mást kaptam, mint amire számítottam. Singles Day alkalmával eléggé olcsó volt Aliexpressen, kb. 5-6000 Ft-ért el lehetett hozni, de Banggoodon is elérhető volt 8000 Ft körül, ami még mindig jutányos egy vízálló futócipőért. Sajnos azonban két lényegi információ hiányzott a képletből, és a fagyi egy kicsit visszanyalt, ugyanis nem egészen azt kaptam, amit vártam. Hanem mit? A lenti sorokban kell a választ keresnetek.

8
/10
Aliexpressfutócipőonemix

Onemix Red Eagle futócipő teszt

Olyan olcsó, el nem hiszed

írta: Don Kartács2021.01.10.

Nagyot nevettem, mikor a vám kikapta a Onemix Red Eagle futócipőmet a sorból. Sikerült a valaha volt legolcsóbb csukámat vegzálniuk, kemény 4088 Ft-ot csengettem ki érte az Alin, el is engedték további költségek nélkül. Lehet ennyiért máshol ilyen szintű futólábbelit kapni? A válasz: nem, vagyis már azért megéri elolvasni a cikket, hogy kiderüljön, mit is hoztak össze ennyiből a Onemix varrodáiban. A fenti árat természetesen 11.11-én, tonnányi Aliexpress kuponnal lefaragva, appon keresztül értem el, de a lényeg, hogy lehetséges, csak mindennek klappolnia kell.

9
/10
AliexpressfutócipőLi-Ning

Li-Ning Rouge Rabbit tartós teszt

Elnyűhetetlen, 800 km után is

írta: Don Kartács2020.12.17.

Ti olvasók, szeretitek a tartós teszteket, és mi szoktuk is követni az általunk ajánlott termékek egy részét, sőt mi is gyilkoljuk őket, amennyiben ezt záros határidőn belül lehet kivitelezni. Erre a témára semmi sem jobb, mint egy cipő, amit egyszerűen széjjel lehet futni. De vajon egy Li-Ning kibír annyit, mint egy Decathlonos Kalenji vagy az amerikai Asics? A lenti cikkből kiderül.

9
/10

hirdetés