Teszt Kategória: Szabadidő, sport | RendeljKínait

Tesztek

Banggoodbicikli lámpaGacironxanes

Gaciron és Xanes bringalámpák tesztje

Világítás fél pénzen

írta: Don Kartács2020.10.13.

Itt van az ősz, itt van újra, és vele együtt a sötétség. Ez pedig hatványozottan előtérbe tolja a különböző járművekre szerelhető világításokat, mi ebből szedtünk össze egy nagyobb adagra valót. Három front és egy hátsó bringalámpa került terítékre, az egyik ráadásul egy dupla szett, és a legdrágább darab sem került 8 000 Ft-nál többe, amiből még lejön a -30%, a BGAP115 kuponnal. Igazi budget termékek, néhány érdekes extrával, ezeket fogjuk most kivesézni.

Aliexpressfutócipőonemix

Onemix Slant Tonge cipő teszt

Fél lábbal a paradicsomban

írta: Don Kartács2020.09.22.

A Onemix cipői már egészen régóta kísértenek, és vannak ötleteim, hogy miért van ez. A csukáik zöme átlagos kinézetű, semmi extra, de néhány esetben annyira elgurult a medicina, hogy azt sem lehet tudni, hogy ez most "valami, vagy megy valahova". Emellett a mesterien lekopizott Nike Air MAX 2015 formát sem tudták elrontani, csak nagyon sokkal olcsóbban adni. Szóval másfél évnyi nyálcsorgatás után végre megvettem a Onemix OM164401 nevű lépőjét és egészen elégedett vagyok vele. A lábbeliért jelenleg 8500 Ft-ot kérnek, de akció keretében olcsóbban is be lehet húzni Aliexpressről.

9.6
/10
AliexpressRollerXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller teszt

Minőségből jeles

írta: Don Kartács2020.08.29.

A Xiaomi felfrissítette a roller szériáját, de nem kapkodta el a dolgokat. Jó munkához idő kell, és az új alaproller - amelyet Essential névre kereszteltek - kifejezetten kellemesre sikeredett. A konkurenseket elnézve, nehéz lesz nem a Xiaomi scooterjét választani, főleg, hogy a 8,5-inch-es, ballonos kerekek miatt kifejezetten kellemesen fut, nagyon kényelmes, és nem igazán találtam rajta kirívó problémát. 135 000 Ft-ot kérnek érte, ami elnézve az összerakottságát, teljesen rendben van. Ez már a magyarországi ára, hazai raktárról, 2 év garanciával.

9.2
/10
AliexpresscipőLi-Ning

Li-Ning Mid Racing futócipő teszt

Maratonman

írta: Don Kartács2020.08.26.

Mint látható, eléggé rápörögtem az olcsó, de minőségi cipők tesztelésére, így folyamatosan fogyasztom az újabb Li-Ning modelleket. A verseny szériába tartozó Mid Racing a komolyabb, maratonhoz tervezett, ultra könnyű csukák közé tartozik, így a gyártó állítása szerint benne van a technika. Ennek ellenére 29,25 USD-ért elhoztam, ami a jelenlegi dollár árfolyamon 8600 Ft-ot jelent. Mit mondhatnék rá? Igazi "bargain deal".

9.4
/10
BanggoodrovarcsapdaSolove

Xiaomi Solove P1 szúnyogirtó teszt

Megrázó csicskalángos

írta: Don Kartács2020.08.13.

Az előző rovarkergetőket összefoglaló tesztünkből kimaradt a Solove P1, pedig egy igazi szúnyogvégzet. A hatalmas felületű légycsapó fémrácsát áram járja át, így ha a mechanikus behatás nem végezne a rovarokkal, akkor majd a feszültség fog. A megrázó megoldásért 5200 Ft-ot kér a BGSE044 kuponkóddal a Xiaomival is kapcsolatba hozható Solove.

8.2
/10
AliexpressBanggoodugrálókötél

Whyte golyóscsapágyas ugrálókötél teszt

Te leszel az új Johnny Bravo

írta: Don Kartács2020.07.31.

Volt egy sikertelen kísérletem a Xiaomi Yunmai okos ugrálókötéllel, ami totális zsákutcának bizonyult, legalábbis mint kütyü. Viszont mint sporteszköz tökéletesen bevált, így rendeltem magamnak egy buta variánst, de abból a profi, golyóscsapágyas, súlyozható, cserélhető kábeles megoldást. Aliexpressen nagyjából 4600 Ft-ért vágják utánad a fullosat, itthon ennyiért biztosan nem kapni. Ráadásul mindenhol használható, nagyon intenzív zsírégető tevékenység, mindenkinek ajánlom, aki fogyni szeretne.

9.6
/10
BanggoodIpreerovarcsapdaXiaomi

Mit érnek a kínai rovarirtó készülékek?

Három cucc tesztje egyszerre

írta: Don Kartács2020.07.27.

Nyár elején volt néhány ötletünk arra, hogy hogyan ússzuk meg a szúnyoginváziót, de aztán a természet megoldotta a dolgot egy jelentős aszállyal. Az elmúlt pár hétben azonban fordult a kocka, és a rengeteg eső hatására vérszívó rovarok hordái özönlöttek elő még a nagyvárosokban is. Mi pedig megpróbáltunk kíméletlenül végezni velük. Ha pedig ez esetleg mégsem sikerülne, arra az esetre a repertoárt kiegészítettük egy viszketést enyhítő csodaszerrel. Nézzük, mi sült ki a kínai vajákosság és a modern technika ötvözetéből.

AliexpresscipőLi Ning

Li-Ning Heather cipő teszt

Nyárias, kényelmes

írta: Don Kartács2020.07.08.

Újabb kínai cipőt vettem Aliexpress-ről, de most nem a futó kategóriából választottam, hanem egy egyszerű, városban használható nyári lábbelit szereztem be. Könnyű, mesh anyag, kényelmes talp, és 6600 Ft-os ár, amiért itthon nem találtam minőségi terméket.

9
/10
AstroluxBanggoodConvoyelemlámpaNexTool

Convoy S11 elemlámpa teszt

Konvojban jönnek a jó lámpák

írta: Don Kartács2020.06.29.

Az Astrolux EC01 és a Nextool után itt a harmadik remek elemlámpa, amit szívesen tudnék a kínai kütyük "portfóliómban". Kellemes minőség, a már jól bevált, nagy teljesítményű LED, kő egyszerű, megbízható technika, alacsony ár. Ezeket a paramétereket általában ti is nagyon szeretitek, főleg ha a BGCS11 kóddal 8500 Ft-ért el lehet hozni.

8.6
/10
AstroluxBGConvoyelemlámpaNexTool

Astrolux EC01 elemlámpa teszt

Fény az éjszakában

írta: Don Kartács2020.06.26.

A Nextool ár-érték bajnok elemlámpája után nem gondoltam volna, hogy lesz olyan konkurens, amelyik meg tudja azt szorongatni. De az Astrolux bajnoka igencsak erős kihívó, remek fényerejével, kiváló minőségével, számtalan funkciójával pörköl oda a konkurenciának. Szerencsére az ára sem rossz, 8700 Ft-ot kérnek érte a BGEC01A kuponkóddal, viszont azért találtam spórolásra utaló jeleket is, szerencsére ott, ahol a legkevésbé fáj.

9.2
/10