hirdetés

Tesztek

Baseus A3 autósporszívó teszt
autós porszívóBanggoodBaseus

Baseus A3 autósporszívó teszt

Szív, sűrít, világít, kipufog

írta: Don Kartács2021.06.16.

Az autósporszívó piac eléggé bedurrant az elmúlt 1 évben, sorjáznak elő a különböző típusok, melyek ráadásul egyre jobbak. A Baseus A3 ebből a szempontból picit későn érkezik a piacra, de egyrészt eléggé ütősek a funkciói, másrészt pedig 50 percig képes üzemelni, amivel konkrétan agyonveri a konkurenciát. 16 800 Ft-ot kérnek érte a BG6c889d kóddal, az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás további 1500 Ft, ehhez pedig köthető külön vámbiztosítás is.

9.8
/10
BlitzWolf BW-HC1 állóporszívó teszt
BanggoodBlitzWolfstick porszívó

BlitzWolf BW-HC1 állóporszívó teszt

Számolni kell vele

írta: Don Kartács2021.05.31.

Egy ideje már nem teszteltünk BlitzWolf állóporszívót, a cég nem hallatta a hangját ezen a téren. Most viszont ő BW-HC1 modellel rendesen bekezdett. A BGFRBWHC kuponkóddal 45 000 Ft-ért elérhető eszköz tele van olyan funkciókkal, amiket eddig inkább csak a magasabb kategóriákban szokhattatok meg, mint például az OLED kijelző, a LED-es motoros fej, a hajlítható toldócső vagy az eltávolítható akkumulátor. Ráadásul a szállításért sem kell fizetnetek, mi több, lengyel raktárból küldik, így sem az áfa- sem a vámfizetés költségével nem kell számolnotok.

9.2
/10
Moosoo K17 állóporszívó teszt
AR182Moosoostick porszívó

Moosoo K17 állóporszívó teszt

Ahol elválik a búza az ocsútól

írta: Don Kartács2021.05.20.

A korábbi Moosoo termék, a K17U kifejezetten érdekes porszívó volt, és mivel 35 000 Ft-ért az ember után hajították, egy igazi ár/érték arány bajnok volt a kínaizók számára. Ennek kaptuk meg most az elvileg fejlesztett verzióját, ami simán Moosoo K17 néven fut, és az IMOSOO kuponkóddal 34 500 Ft-ért elhozhatjátok, ráadásul EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Nézzük, fejlődött-e a másik modellhez képest a mostani.

8.2
/10
Proscenic M8 Pro önürítő porszívó teszt
Geekbuyingönürítő porszívóProscenic

Proscenic M8 Pro önürítő porszívó teszt

Ahhoz képest, hogy noname, eléggé ütős

írta: Don Kartács2021.05.15.

A Proscenic is letámadta a piacot a saját önürítő porszívós megoldásával, az M8 Proval. A teljesen új okos takarítóeszköz pariban van nevesebb konkurenseivel, és teljesen egyedi fejlesztés, így érdemes volt megnéznünk, mit tud. Egy szóval, mindent. Takarít, feltöröl, kezel többszintes épületeket is és kiüríti saját magát. A nagy tudás mellé magas ár jár, vagy mégsem? 123 000 Ft a PROSM8PRO kuponkóddal, ami ebben a kategóriában egyáltalán nem sok, ráadásul lengyel raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett. Ez az új bomba vétel a szegmensben?

9.2
/10
Xiaomi Viomi S9 Alpha UV önürítő robotporszívó teszt
Banggoodönürítő porszívóUVViomiXiaomi

Xiaomi Viomi S9 Alpha UV önürítő robotporszívó teszt

Különleges funkciók, különleges áron

írta: Don Kartács2021.05.12.

A Xiaomi almárkája, a Viomi frissítette az S9 modellt, megkapta az Alpha nevet, illetve még egy-két funkionalitásbeli apróságot is, mint a Google és az Alexa hangasszisztensekkel való kompatibilitás, illetve az UV sterilizálás. Ez utóbbi különösen fontos lehet az olyan járvány sújtotta időszakban, mint a mostani, de például kisgyerekes háztartásokban is hasznos. A teljesen új terméket aranyárban mérik, a könnyem kicsurrant, mikor megláttam a 197 000 Ft-os árcédulát. De legalább a szállításért nem kell külön fizetni, és cseh raktárból küldik, így az áfa és a vám sem érinti.

8.6
/10
Xiaomi Mijia Lite (MJWXCQ03DY) állóporszívó teszt
BanggoodMijiaXiaomi

Xiaomi Mijia Lite (MJWXCQ03DY) állóporszívó teszt

Tizenkettő egy tucat

írta: Don Kartács2021.04.29.

Xiaomi Mijia két olcsó porszívót is árul, egy vezetékest - a MJXCQ01DY kódnév alatt - és egy vezeték nélkülit, amit a MJWXCQ03DY név alatt találhattok meg. Ahogyan a másik variáns esetében, itt is az alacsony ár a legfontosabb tényező, 38 000 Ft-ért érhető el cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett a belépőkategória terméke. Eleinte azt gondoltam, hogy ez egy garzonokba, és kisebb, 50 négyzetméter körüli lakásokba tesz majd jó szolgálatot, de aztán annyira bevált, hogy nagyobb otthonokba is életképesnek tűnik.

8.6
/10
Xiaomi Roidmi Z1 sterilizálós állóporszívó teszt
BanggoodlevendulaRoidmi.huZero

Xiaomi Roidmi Z1 sterilizálós állóporszívó teszt

Baktériumok börtöne

írta: Don Kartács2021.04.27.

Amikor már azt gondoltam, hogy nincs új a nap alatt az állóporszívók piacán, megjelent a Roidmi Z1, sterilizáló filterekkel és anyagokkal felszerelt eszköze. Hosszú üzemidő, nagy szívóerő, feltörlés és a baktérium- és vírusgyilkos környezet, amivel a gépezet a kórokozók ellen harcol. Az ára a középkategóriába helyezi, a Roidmi.hu-nál közel 105 000 Ft-ot kérnek érte, de a hazai vásárlás minden előnyét maga mellett tudhatja: magyarországi garancia, gyors szállítás, magyarnyelvű ügyfélszolgálat.

8.4
/10
Xiaomi Roidmi NEX 2/X30 Pro állóporszívó teszt
NEXroidmiRoidmi.hu

Xiaomi Roidmi NEX 2/X30 Pro állóporszívó teszt

Vadállat gépben fölösleges fícsörök

írta: Don Kartács2021.04.26.

A Xiaomi égisze alatt tevékenykedő Roidmi piacra dobta a második NEX generációba tartozó porszívójuk Pro változatát. Sötétre bekapcsoló LED sor a fejen, brutális szívóerő, OLED kijelző, applikáció alapú vezérlés van a tarsolyban, vagyis tényleg mindent tud a csodamasina. Ehhez mért árra lehet számítani, 105 000 Ft körül érhető el Kínából a NEX2PRODE kuponkóddal, Eu raktárból, ingyenes szállítás mellett, ami nem rossz ajánlat. Itthon 179 900 Ft a Roidmi.hu-nál - ami szintén a Xiaomishophoz tartozik -, cserébe magyar számlát, ingyenes szállítást és 2 garanciát nyújtanak.

7.6
/10
Moosoo K17U állóporszívó teszt
AR182Moosoostick porszívó

Moosoo K17U állóporszívó teszt

A hasonmásverseny győztese

írta: Don Kartács2021.04.23.

A Moosoo egy eddig számomra ismeretlen márka volt, de a kínálatukban megtalálható néhány olyan porszívó, ami az alsó szegmens ár/érték bajnokának ígérkezik. Éppen ezért górcső alá vettem A K17U modelljüket, ami egy 4 az 1-ben kialakítású porszívó, vagyis jelentős multifunkcionalitást ígér, olyan műszaki paraméterek mellett, mint a 24 000 Pa-os szívóerő, vagy a LED-es motoros fej. A legjobb viszont az ára, 35 000 Ft-ot kérnek érte az M5 kuponkóddal, EU raktárból és ingyenes szállítás mellett. Túl szép, hogy igaz legyen? Lássuk.

8.2
/10
Xiaomi Jimmy H9 Pro állóporszívó teszt
GeekbuyingH9 ProJimmy

Xiaomi Jimmy H9 Pro állóporszívó teszt

Fullos, kis testi hibákkal

írta: Don Kartács2021.04.08.

Itt az új Xiaomi Jimmy über állóporszívó, a H9 Pro, ami 80 perc üzemidővel, automatikus teljesítményszabályozással, OLED kijelzővel, és több kiegészítővel büszkélkedhet, mint amennyit bármelyik konkurens mellé csomagolnak, és most csak az érdekességek egy részét soroltuk fel. Az ára is harap, a JMH9PRO kóddal 132 000 Ft-ot kérnek a legdurvább Jimmy modellért, igaz, EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

8.4
/10

hirdetés