hirdetés

Tesztek

GeekbuyingporszívóViomiXiaomi

Xiaomi Viomi S9 önürítő robotporszívó teszt

Vissza a jövőbe

írta: Don Kartács2021.03.11.

Már mindenféle koncepció kivirágzását láttuk a robotporszívó piacon, legutóbb mesterséges intelligencia és kamerák segítették a takarítást a Roborock S6 MaxV esetében. A Viomi másban látja a fejlődést, és ezért létrehozta a Viomi S9-et, az önmagát ürítő porszívót úgy, hogy kombinálta a régebbi porzsákos megoldást egy modern robottal. Mondanom sem kell, hogy ez a szett minden műszaki paraméterében agyonveri a piacot, de az ára is horzsol. EU raktárból a VIOMIS9Z kóddal 184 000 Ft-ot kérnek érte, ami húzós, de a legfelső kategória cuccaiért mindig keményen kell csengetni.

8.8
/10
Banggoodönürítő porszívóroidmiXiaomi

Xiaomi Roidmi Eve Plus önürítő robotporszívó teszt

Porszívó a porszívóban

írta: Don Kartács2021.03.05.

Még decemberben teszteltem a Xiaomi Viomi S9-et, aminek a készleteit azóta is képtelenek voltak feltölteni, olyan szinten hordták szét a vásárlók azt a néhány darabot, ami elérhető volt. Ezek az új generációs robotporszívók már önmagukat ürítik, és tudnak egy csomó érdekes dolgot, ebbe a szegmensbe próbál a Roidmi most betörni, ami eddig csak az állóporszívó szegmensben jeleskedett. Most viszont egy brutálisan jó termékkel kezdett be a felső kategóriában, de ez az árán is látszik, a BGHKRDMEVR kuponkóddal elérhető 156 000-es vételárat további 5000 Ft-tal terheli meg az EU Priority Line áfamentes szállítás.

9.2
/10
mesterséges intelligenciarobotporszívóXiaomiXiaomishop

Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ robotporszívó tesztje

Add elő a kutyagumit

írta: Don Kartács2021.02.24.

Úgy emlékeztem, nem olyan régen mutatták be a Vacuum-Mop és a Vacuum-Mop Pro robotokat, de hát az is már majdnem 1 éve volt, az eszközök pedig rettenetes sebességgel fejlődnek. A Vacuum-Mop második generációja azonban kicsit megkavarta saját kategóriáját, mert árban és funkcionalitásban is feljebb lépett. Fejlődött a térképkészítés, már ez is felismeri az akadályokat, nagyobb lett a szívóereje és még tovább bírja a "robotolást". A közel 159 990 Ft-os eszközt a Xiaomishoptól rendelhetitek meg, hazai raktárról, gyors szállítással.

8.8
/10
BanggoodMijiavezetékes állóporszívóXiaomi

Xiaomi Mijia MJXCQ01DY állóporszívó teszt

Régi ötlet megújítva

írta: Don Kartács2021.02.20.

A mai állóporszívó a megszokott daraboktól eltér, ugyanis egy régi-új ötletet ötvöztek a Xiaominál. Ráagattak egy madzagot, és "kettőhúszasították" a berendezést, így kikerült belőle a drága akku és az azt vezérlő elektronika, és ez szépen le is vitte az árat 23 800 Ft-ra, amit a BGCNNY111 kuponkóddal érhettek el. Ez nagyjából a fele a legolcsóbb Jimmy állóporszívónak, ráadásul a cseh raktárban bujkál, ahonnan áfa- és vámmentesen lehet megszöktetni, ingyenes szállítás mellett.

8.8
/10
állóporszívóGeekmaxiJimmyXiaomi

Xiaomi Jimmy JV85 állóporszívó teszt

A kis tesó máshol nagy lenne

írta: Don Kartács2020.12.11.

A Xiaomi állóporszívó univerzumában kevés olyan termék van, amit még nem próbáltam, de a JV85 pont ilyen. A JV85 Pro kisebb testvére egy visszafogottabb modell, már amennyiben a 60 perces üzemidőt, és az 500 W-os motorteljesítményt annak lehet nevezni. Van néhány érdekes extrája - OLED kijelző, elfordított portartály -, ami miatt a figyelmetekre tarthat számot, de nyilván az ár a döntő ebben az esetben is. 67 000 Ft-ot kérnek érte az igGTqB7M kuponnal, EU raktárból, ami több, mint 30 000 Ft-tal olcsóbb, mint a csúcsmodell.

9.2
/10
állóporszívóXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Handheld állóporszívó teszt

A 720-as BMW legendája

írta: Don Kartács2020.12.03.

Végre beesett az ajtón a futárcég által hurcibált Xiaomi Mi Handheld állóporszívó. Ez a termék leginkább azért tarthat a figyelmetekre számot, mert a JOY Napok Xmas Special keretében a XIAOMIJCS20 kóddal 53 990 Ft-ért elhozható, ami igencsak jutányosnak tűnik. A minősége igazi "core" Xiaomi, remek anyaghasználat és összhatás, nagyon egyszerű használhatóság, és különösebben a kiegészítőkkel sem spóroltak. A Xiaomishopnál saját raktárból érhető el, pár nap alatt megkapjátok, és jár mellé a magyar számla és persze a 2 év garancia is.

9.2
/10
GeekbuyuingRoborockXiaomiXiaomishop

Xiaomi Roborock S6 MaxV teszt

Csúcstechnika a kutyátoknak ajánlva

írta: Don Kartács2020.11.24.

Azt hittem, nem lehet tetézni azt a rettenetes mennyiségű funkciót, amivel mostanában a Xiaomi almárkák csúcskészülékei rendelkeznek. Aztán megjött a Roborock S6 MaxV, és bang, berúgta az ajtót. Új szenzorok, új képességek, új ár, mindenből nagyjából a maximum. A több, mint negyedmillió forintos robot kameráinak és a mesterséges intelligenciának hála képes korlátozott tárgyfelismerésre, kikerüli az elé helyezett tárgyakat, de még a háziállatotok kakkantását sem keni szét. És persze minden szokásos trendi-fancy szoftveres okosságot is megkapott, sőt még a sötétben is lát. A 260 000 Ft-os "legek legjét" ráadásul itthonról, a Xiaomishopból, 2 év garanciával lehet behúzni, gyors szállítás mellett.

8.8
/10
állóporszívóGeekbuyingJimmyXiaomi

Xiaomi Jimmy JV65 Plus állóporszívó teszt

Felextrázva, ránc felvarrva

írta: Don Kartács2020.10.28.

A Xiaomi Jimmy porszívóknak nagy barátja vagyok, olcsón kínálnak jelentős teljesítményt, hosszú üzemidőt, az alacsony árat pedig a prémiumnál egy fokkal gyengébb anyagminőséggel oldják meg. A Jimmy JV65 Plus a 70 perces működést, a brutális szívóerőt és a számtalan kiegészítőt is megtartotta, és kiegészült feltörlés funkcióval is. A legjobb hír viszont az, hogy az ára ennek ellenére még csökkent is, 67 000 Ft-ba kerül a JMJV65PLUS kóddal, ajándék HEPA filterrel, EU raktárból, vagyis nincsenek további többletköltségek sem.

9.4
/10
Aliexpressoffical viomi storeViomiXiaomi

Xiaomi Viomi SE robotporszívó teszt

Lehengerlő ár/érték arány

írta: Don Kartács2020.10.20.

A Xiaomi ökoszisztémába tartozó Viomi eddig széterőlködte magát, hogy lenyomja a Dreame és a Roborock cégeket, akik eluralták a robotporszívó piacot olyan remek termékekkel, mint a Vacuum-Mop Pro vagy az S5 Max. A Viomi SE ezek alá vág árban, 100 000 Ft alatt mindent tud, ami a sokkal drágább modellek sajátja, igazi felsőkategóriás masina, a középkategóriába árazva. Ehhez képest alig kellett valamit feláldoznia, sőt, ki merem jelenteni, ez most az egyik legjobb ár-érték arányú robotporszívó a piacon, ami ráadásul EU raktárból érhető el a FL3TNNBOCHAF kuponkóddal, ami az árat 95 000 Ft-ra csökkenti.

9.4
/10
360GearbestrobotporszívóXiaomi

360 C50 robotporszívó teszt

A Xiaomi G1 halálos ellensége

írta: Don Kartács2020.09.20.

A 360 és a Xiaomi fej-fej mellett dobálják az újabbnál újabb robotporszívó modelleket. Általában a csúcskategóriával kezdik, majd lefele haladva tömködik be a lyukakat, pont ez történt a 360 C50-nel is, ami egy belépő szintű modell. Már ez is app alapú, meglehetősen kisméretű, és az ára is alacsony, 47 000 Ft-ot kérnek érte. Ne felejtsétek el az EU Priority Line szállítást sem, ami áfa- és vámmentes. EU raktárból is elérhető némi felárért.

8.6
/10

hirdetés