hirdetés

Tesztek

Proscenic M8 Pro önürítő porszívó teszt
Geekbuyingönürítő porszívóProscenic

Proscenic M8 Pro önürítő porszívó teszt

Ahhoz képest, hogy noname, eléggé ütős

írta: Don Kartács2021.05.15.

A Proscenic is letámadta a piacot a saját önürítő porszívós megoldásával, az M8 Proval. A teljesen új okos takarítóeszköz pariban van nevesebb konkurenseivel, és teljesen egyedi fejlesztés, így érdemes volt megnéznünk, mit tud. Egy szóval, mindent. Takarít, feltöröl, kezel többszintes épületeket is és kiüríti saját magát. A nagy tudás mellé magas ár jár, vagy mégsem? 123 000 Ft a PROSM8PRO kuponkóddal, ami ebben a kategóriában egyáltalán nem sok, ráadásul lengyel raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett. Ez az új bomba vétel a szegmensben?

9.2
/10
Xiaomi Viomi S9 Alpha UV önürítő robotporszívó teszt
Banggoodönürítő porszívóUVViomiXiaomi

Xiaomi Viomi S9 Alpha UV önürítő robotporszívó teszt

Különleges funkciók, különleges áron

írta: Don Kartács2021.05.12.

A Xiaomi almárkája, a Viomi frissítette az S9 modellt, megkapta az Alpha nevet, illetve még egy-két funkionalitásbeli apróságot is, mint a Google és az Alexa hangasszisztensekkel való kompatibilitás, illetve az UV sterilizálás. Ez utóbbi különösen fontos lehet az olyan járvány sújtotta időszakban, mint a mostani, de például kisgyerekes háztartásokban is hasznos. A teljesen új terméket aranyárban mérik, a könnyem kicsurrant, mikor megláttam a 197 000 Ft-os árcédulát. De legalább a szállításért nem kell külön fizetni, és cseh raktárból küldik, így az áfa és a vám sem érinti.

8.6
/10
Xiaomi Mijia Lite (MJWXCQ03DY) állóporszívó teszt
BanggoodMijiaXiaomi

Xiaomi Mijia Lite (MJWXCQ03DY) állóporszívó teszt

Tizenkettő egy tucat

írta: Don Kartács2021.04.29.

Xiaomi Mijia két olcsó porszívót is árul, egy vezetékest - a MJXCQ01DY kódnév alatt - és egy vezeték nélkülit, amit a MJWXCQ03DY név alatt találhattok meg. Ahogyan a másik variáns esetében, itt is az alacsony ár a legfontosabb tényező, 38 000 Ft-ért érhető el cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett a belépőkategória terméke. Eleinte azt gondoltam, hogy ez egy garzonokba, és kisebb, 50 négyzetméter körüli lakásokba tesz majd jó szolgálatot, de aztán annyira bevált, hogy nagyobb otthonokba is életképesnek tűnik.

8.6
/10
Xiaomi Roidmi Z1 sterilizálós állóporszívó teszt
BanggoodlevendulaRoidmi.huZero

Xiaomi Roidmi Z1 sterilizálós állóporszívó teszt

Baktériumok börtöne

írta: Don Kartács2021.04.27.

Amikor már azt gondoltam, hogy nincs új a nap alatt az állóporszívók piacán, megjelent a Roidmi Z1, sterilizáló filterekkel és anyagokkal felszerelt eszköze. Hosszú üzemidő, nagy szívóerő, feltörlés és a baktérium- és vírusgyilkos környezet, amivel a gépezet a kórokozók ellen harcol. Az ára a középkategóriába helyezi, a Roidmi.hu-nál közel 105 000 Ft-ot kérnek érte, de a hazai vásárlás minden előnyét maga mellett tudhatja: magyarországi garancia, gyors szállítás, magyarnyelvű ügyfélszolgálat.

8.4
/10
Xiaomi Roidmi NEX 2/X30 Pro állóporszívó teszt
NEXroidmiRoidmi.hu

Xiaomi Roidmi NEX 2/X30 Pro állóporszívó teszt

Vadállat gépben fölösleges fícsörök

írta: Don Kartács2021.04.26.

A Xiaomi égisze alatt tevékenykedő Roidmi piacra dobta a második NEX generációba tartozó porszívójuk Pro változatát. Sötétre bekapcsoló LED sor a fejen, brutális szívóerő, OLED kijelző, applikáció alapú vezérlés van a tarsolyban, vagyis tényleg mindent tud a csodamasina. Ehhez mért árra lehet számítani, 105 000 Ft körül érhető el Kínából a NEX2PRODE kuponkóddal, Eu raktárból, ingyenes szállítás mellett, ami nem rossz ajánlat. Itthon 179 900 Ft a Roidmi.hu-nál - ami szintén a Xiaomishophoz tartozik -, cserébe magyar számlát, ingyenes szállítást és 2 garanciát nyújtanak.

7.6
/10
Moosoo K17U állóporszívó teszt
AR182Moosoostick porszívó

Moosoo K17U állóporszívó teszt

A hasonmásverseny győztese

írta: Don Kartács2021.04.23.

A Moosoo egy eddig számomra ismeretlen márka volt, de a kínálatukban megtalálható néhány olyan porszívó, ami az alsó szegmens ár/érték bajnokának ígérkezik. Éppen ezért górcső alá vettem A K17U modelljüket, ami egy 4 az 1-ben kialakítású porszívó, vagyis jelentős multifunkcionalitást ígér, olyan műszaki paraméterek mellett, mint a 24 000 Pa-os szívóerő, vagy a LED-es motoros fej. A legjobb viszont az ára, 35 000 Ft-ot kérnek érte az M5 kuponkóddal, EU raktárból és ingyenes szállítás mellett. Túl szép, hogy igaz legyen? Lássuk.

8.2
/10
Xiaomi Jimmy H9 Pro állóporszívó teszt
GeekbuyingH9 ProJimmy

Xiaomi Jimmy H9 Pro állóporszívó teszt

Fullos, kis testi hibákkal

írta: Don Kartács2021.04.08.

Itt az új Xiaomi Jimmy über állóporszívó, a H9 Pro, ami 80 perc üzemidővel, automatikus teljesítményszabályozással, OLED kijelzővel, és több kiegészítővel büszkélkedhet, mint amennyit bármelyik konkurens mellé csomagolnak, és most csak az érdekességek egy részét soroltuk fel. Az ára is harap, a JMH9PRO kóddal 132 000 Ft-ot kérnek a legdurvább Jimmy modellért, igaz, EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

8.4
/10
Xiaomi Jimmy H8 Pro állóporszívó teszt
GeekmaxiH8 ProJimmy

Xiaomi Jimmy H8 Pro állóporszívó teszt

Bután lett okos

írta: Don Kartács2021.04.06.

Megjelent a Xiaomi Jimmy JV85 széria új generációja a H8 Pro és a H9 Pro személyében, amik hosszú üzemidővel, cserélhető akkumulátorral és automatikus szívóteljesítmény állítással büszkélkedhetnek, nem beszélve a dobozba zsúfolt tonnányi kiegészítőről. Ebben a cikkben a H8 Prot vesszük górcső alá, amit az ára a felső-közép kategóriába pozícionál: 85 000 Ft-ot kérnek érte a 6WdnCiAB kuponkóddal, EU raktárból, áfamentes és ingyenes szállítás mellett.

8.4
/10
Xiaomi TROUVER Solo 10 és Power 11 állóporszívók tesztje
állóporszívótrouverXiaomi

Xiaomi TROUVER Solo 10 és Power 11 állóporszívók tesztje

Kis pénz, nagy foci

írta: Don Kartács2021.03.24.

A TROUVER modellek nem lesznek mindenkinek ismerősek, pedig egy remek Xiaomi almárka, ami olyan funkciókat is nyújt kevés pénzért - OLED kijelző, ravasz lockolás, hasznos kiegészítők -, amit a konkurencia csak sokkal drágábban ad. Akkor elő a farbával, mennyi az annyi: a Solo 10-et 41 000 Ft -ért kínálják a BI18LYMEJVK5 kóddal, míg a Power 11 a XUGR3W83UV43 kuponnal 50 000 Ft-ba kerül, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Ennél jelenleg nem nagyon tud egyik gyártó sem jobb ajánlatot adni.

Xiaomi Viomi S9 önürítő robotporszívó teszt
GeekbuyingporszívóViomiXiaomi

Xiaomi Viomi S9 önürítő robotporszívó teszt

Vissza a jövőbe

írta: Don Kartács2021.03.11.

Már mindenféle koncepció kivirágzását láttuk a robotporszívó piacon, legutóbb mesterséges intelligencia és kamerák segítették a takarítást a Roborock S6 MaxV esetében. A Viomi másban látja a fejlődést, és ezért létrehozta a Viomi S9-et, az önmagát ürítő porszívót úgy, hogy kombinálta a régebbi porzsákos megoldást egy modern robottal. Mondanom sem kell, hogy ez a szett minden műszaki paraméterében agyonveri a piacot, de az ára is horzsol. EU raktárból a VIOMIS9Z kóddal 184 000 Ft-ot kérnek érte, ami húzós, de a legfelső kategória cuccaiért mindig keményen kell csengetni.

8.8
/10

hirdetés