hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-HC2 állóporszívó teszt
állóporszívóBanggoodBlitzWolf BW-HC2morzsaporszívó

BlitzWolf BW-HC2 állóporszívó teszt

Rossz helyen nyílt ki a lopós kiskönyv

írta: Don Kartács2021.11.19.

A BlitzWolf BW-HC2 a BW-HC1 édestestvére, ami egy jó ajánlólevél, ha az ember állóporszívót keres. A VillámFarkas továbbgörgette a fogaskerekeket, és piacra dobott egy újabb modellt, ami tulajdonképpen egy morzsaporszívóba oltott szerkezet, aminek egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon picire szét lehet szedni. Vagyis többfélképpen lehet használni, akár autó takarítására is alkalmas, és nem kerül egy vagyonba. 21 600 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHU1250 kóddal, ingyenes szállítás mellett, szóval nagyjából a szokásos jóságokkal karöltve.

6.8
/10
Xiaomi Jimmy PowerWash HW8 Pro állóporszívó teszt
GeekbuyingJimmyPowerWash H8 ProXiaomi

Xiaomi Jimmy PowerWash HW8 Pro állóporszívó teszt

2 in 1

írta: Don Kartács2021.11.13.

A Jimmy újra feltalálta a kereket a négyszög körré alakításával, ami az állóporszívók között annyit jelent, hogy ez a berendezés valóban képes felmosni. Természetesen a porszívóhoz tartozó funkciókat sem hanyagolták el, szépen takarít, mindent kiír az OLED kijelzőjére és a levehető tartályainak köszönhetően nagyon egyszerű szeparálni a koszt és a vizet. A cucc árát rendesen megkérik, a 21GKB11SA3 kuponnal 98 000 Ft EU raktárból, de ez ma már nem számít eget rengetően soknak a stick porszívó piacon. A szállítás ezen a szinten természetesen ingyenes, így pár nap alatt hozzájuthattok a masinához.

8.6
/10
Xiaomi Dreame D9 robotporszívó teszt
Banggoodd9DreameXiaomi

Xiaomi Dreame D9 robotporszívó teszt

Ez a magyar valóság

írta: Don Kartács2021.10.15.

Pofás robotporszívó landolt a tesztasztalon a Dreame D9 modell személyében. Ez nem egy csúcsmodell, de még így is rengeteg mindent tud - térképet épít, feltöröl, érzékeli a szőnyegeket, feldarabolja szobákra a lakást stb. -, és sokkal olcsóbb, mint a mostanában divatos csúcsporszívók. Itthon az ár a legfontosabb, és a D9 csak 85 300 Ft-ba kerül a BGHU1065 kuponnal, de annyit tud, mint 1-2 éve a 200 000 Ft-os flagship termékek. Szerencsére az EU Priority Line szállítás is ingyenes rá, így a többletköltségekkel sem kell foglalkoznotok.

9.6
/10
Roborock S7 robotporszívó és dokkoló teszt
Banggoodönürítő porszívóRoborockroborockshopS7Xiaomishop

Roborock S7 robotporszívó és dokkoló teszt

Mit adnak 380 000 Ft-ért?

írta: Don Kartács2021.09.27.

A Roborock is felszállt a körhintára és kijött a legújabb csúcsmodelljével, az S7-tel, plusz egyből kiadott mellé egy önürítésre is képes, multifunkcionális dokkolót, ami külön vásárolható meg. A szett működik hagyományos tartályos és porzsákos módon is, míg a robotot a felmosás funkcióra hegyezték ki, a kategóriaelső műszaki paraméterek mellett képes a feltörlő platniját rezgetni, de akár felemelni is, ha szőnyegeken halad át. A robotporszívók Ferrarijának megkérik az árát, 228 990 Ft az S7 és még további 149 990 Ft a Roborock Auto-Empty dokkoló a Xiaomishop alboltjánál, a Roborockshopnál.

9
/10
Yeedi robotporszívó és felmosóállomás teszt
BanggoodfelmosóállomásYeedi

Yeedi robotporszívó és felmosóállomás teszt

Nem látja a fától az erdőt

írta: Don Kartács2021.09.13.

A Yeedi eddig számomra egy ismeretlen márka volt, pedig jó ideje gyártanak már takarító eszközöket, és most egy meglehetősen érdekes cuccal álltak elő, egy felmosóállomással. Ez egy hatalmas, vizet tartalmazó tartály, amibe be tud dokkolni egy speciális robotporszívó, amit felmosásra hegyeztek ki, vagyis mindenféle ilyen jellegű takarítási funkciót tud. A hatalmas takarítóeszköznek igencsak megkérik az árát, 199 000 Ft-ba kerül a BGANI046 kóddal cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

8
/10
Xiaomi Dreame L10 Pro robotporszívó teszt
BanggoodDreametárgyelkerülésXiaomi

Xiaomi Dreame L10 Pro robotporszívó teszt

Többet lát, mint a konkurencia

írta: Don Kartács2021.09.07.

Elég nagyot gurított a Dreame az L10 Próval, ugyanis sikerült a házon belüli konkurens a Roborock S6 MaxV, és a legnagyobb ellenfélnek számító 360 S10 mindent felismerő porszívóinak árban alámenni. És az L10 Pro is tud sok mindent amit kell, térképet darabol, több szintet kezel, remekül takarít és feltöröl, és még az appja is jó. Gyanús is, hogy miért ennyire olcsó, csak 99 700 Ft-ba kerül a BGHU0956 kóddal, a további költségekkel pedig nem kell számolnotok, hiszen EU-s országból érkezik.

9.2
/10
Blitzwolf BW-DD1 felmosógép teszt
BanggoodBlitzWolffelmosás

Blitzwolf BW-DD1 felmosógép teszt

Nem várt mellékhatás

írta: Don Kartács2021.09.03.

Takarítási fronton elég sok mindent sikerült kipipálni elektromos eszközökkel, például a porszívózásra számtalan alternatíva áll rendelkezésre. A másik nagy terület a felmosás, amelyre a BlitzWolf a BW-DD1 elektromos felmosót kínálja megoldásként. Az öntisztításra képes, vezeték nélküli masinát pont úgy kell tologatni, mint egy állóporszívót, csak itt vizes kefék forognak a fejben. A berendezés ráadásul öntisztításra is képes, hogy a munka koszosabb részét ne kelljen elvégezni. A formabontó berendezés cseh raktárból érkezik és 30 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU0951 kuponnal, ingyenes szállítás mellett.

7.8
/10
Roborock H7 állóporszívó teszt
állóporszívóGeekbuyingRoborockXiaomi

Roborock H7 állóporszívó teszt

A király fia lett az új király

írta: Don Kartács2021.08.28.

A Roborock kiadta az aktuális állóporszívó szériájának újabb darabját, a H7-et. Még az előző verziót sem igazán érte utol a piac műszaki tekintetben, ehhez képest újabb ászok kerültek elő a pakliból a régiek mellé: 90 perces üzemidő, szívóerő szabályzás, már porzsákkal is használható, mágneses tartóval felrakhatók a kiegészítők a falra, és még sorolhatnám. Az über porszívó ára sem lett olyan durva, mint vártam, 104 500 Ft-ért vihető haza német vagy lengyel raktárból, a ROBORH7AUG kuponkód segítségével, többletköltségek nélkül.

9.6
/10
360 S10 robotporszívó teszt
360Geekbuyingrobotporszívó

360 S10 robotporszívó teszt

Műszaki ellencsapás

írta: Don Kartács2021.07.15.

Egy ideje rájöttek a kínai gyártók, hogy nemcsak 100 000 Ft-ért lehet robotporszívót eladni, hanem nyugati – illetve dél-koreai – árszinten is. Folyamatosan jönnek ki az újabb csúcskészülékek, most a 360 kéri az S10-zel a pöttyös labdát, és próbálja meg lenyomni a konkurenseket. Kapásból 3 lézerszenzorral operál, neki az egyik legnagyobb a szívóereje a piacon, magától bejelöli a szőnyegeket a térképen, a ház több szintjét is kezeli, képes 3D térképet készíteni a lakásról, felismeri a tárgyakat és elkerüli azokat, de a sort háromszor ilyen hosszan lehetne folytatni. Az ára húzós, 182 000 Ft-ot kérnek érte a 360S10 kuponnal EU raktárból, a szállítás viszont ingyenes.

8.8
/10
Xiaomi Mi G10 állóporszívó teszt
állóporszívóOLEDszívóerő szabályozásXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi G10 állóporszívó teszt

Majdnem ideális egyveleg

írta: Don Kartács2021.07.09.

A Xiaomi ontja magából az állóporszívókat , ami sokak számára unalmas lehet, de most végre értelmes fejlesztéseket is eszközöltek. A Mi G10 tud néhány érdekes dolgot - egyszerre két akkut tölt, sokkal hatékonyabb lett a motoros fej, nem tekeredik fel a haj stb. - amit a konkurenciánál még nem láttam. És mivel ez egy Xiaomi termék, a szokott kiváló minőség mellé hosszú üzemidő - 65 perc - is társul. Az ára a Glamour Napoknak és a VEGRENYAR21 kuponkódnak köszönhetően 20%-kal alacsonyabb a szokásosnál, 80 000 Ft a Xiaomishopnál, ami teljesen reálisnak tűnik, és járnak mellé a szokásos dolgok: a hazai garancia, a gyors szállítás és a magyar nyelvű ügyfélszolgálat.

9.2
/10

hirdetés