hirdetés

Tesztek

Tronsmart T7 Lite hangszóró teszt
HangszóróTronsmarttronsmart t7 liteTWS hangszóró

Tronsmart T7 Lite hangszóró teszt

Jobb mint egy kólásdoboz

írta: Don Kartács2023.04.27.

A Tronsmart a szokásos utat járja be, az új hangszóró széria referenciapontja a T7, ehhez képest a kisebb modell a T7 Lite, amit ma nagyító alá teszünk. Ez is TWS képes, LED-ekkel felszerelt pofás termék, ami 24 W teljesítményt ad le, és az NNNRendeljkinaitt7l kóddal csak 12 000 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9.4
/10
Wanbo TT okosprojektor teszt
GeekbuyingprojektorwanboWanbo TT

Wanbo TT okosprojektor teszt

Célszerszám tartalomfogyasztáshoz

írta: Don Kartács2023.04.03.

A Wanbo felfejlesztette a korábbi T2R Max és T6 Max terméküket, ezek szellemi utódja a TT lett. Alapvető változásokat találhattok a specifikációban, megnőtt a fényerő 550 ANSI lumenre, frissült az 1080p natív felbontású megjelenítő hardverkészlete is: BT 5.1, 5 GHz-es WiFi, Dolby Atmos támogatás és automatikus fókuszállítás van a repertoárban, sok mással egyetemben. Az NNNRendeljkinaitwtp kuponkóddal 97 400 Ft-ot kérnek érte, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Lássuk, megszolgálja-e az árát!

8.8
/10
ThundeaL TD98 projektor teszt
BanggoodokosprojektorprojektorThundeaL TD98

ThundeaL TD98 projektor teszt

Fény az éjszakában

írta: Don Kartács2023.03.31.

Eddig még nem járt nálam a ThundeaL cégtől projektor, de nem apróztam el, egyből az egyik csúcstermékükkel, a Banggood kínálatban legdrágább TD98-cal indítottam. A megjelenítő natív 1080p felbontással rendelkezik, de a 4K tartalmakat is képes megjeleníteni, a fényereje 12 000 lumen, duális WiFi-vel, Bluetooth modullal és egy beépített androidos rendszerrel is büszkélkedhet. Ezzel még csak a felső rétegét kapargattam meg a 130 000 Ft-os eszköznek, ami ingyenes szállítással érkezik, az áfát pedig a webáruház fizeti utána.

8.2
/10
BlitzWolf BW-HP5 ANC-s fejhallgató teszt
ANCBlitzWolfbw-hp5

BlitzWolf BW-HP5 ANC-s fejhallgató teszt

Keleti kényelem, nyugati nyugalom

írta: Don Kartács2023.03.28.

A BW fejhallgatók elképesztő fejlődésen mentek keresztül az elmúlt pár évben, a gagyi szintről először eljutottak a tisztességesre, az újabb modelljeik pedig már kifejezetten kívánatosak, és a BW-HP5 sem kivétel ez alól. Nagyon kényelmes, egyértelmű a funkcionalitása, jó a hangja, kategóriaelső az üzemideje, szóval gyorsan barátok lettünk. 20 100 Ft-ot kérnek érte a BG8db0da kóddal, ingyenes szállítás mellett, és az áfát már tartalmazza az ár.

9.2
/10
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite semi in-ear fülhallgató teszt
RedmiRedmi Buds 4 Litesemi in-earTWS

Xiaomi Redmi Buds 4 Lite semi in-ear fülhallgató teszt

Kis pénz, közepes foci

írta: Don Kartács2023.03.14.

A Xiaomi almárkája a Redmi kiadta a legújabb TWS fülhallgató szériáját, ennek a legkisebb tudású darabja a Buds 4 Lite, ami egy oldalról fülbe forduló, nem gumiharangos megoldás. Érdemes volt a 10 000 Ft körül elérhető zajongót kipróbálni, mert meglepett a remek hangképével, pedig ezért az árért nem vártam ennyit sem.

8.8
/10
OneOdio OpenRock Pro fülhallgató teszt
fülhallgatóOneodioOpenRock

OneOdio OpenRock Pro fülhallgató teszt

Drága lett a krumpli

írta: Don Kartács2023.02.28.

A OneOdiónak több almárkája is van, a SuperEQ a fiatalos vonal, míg az OpenRock a sportos eszközöket tömöríti, némi érdekes technológiai vívmánnyal megfűszerezve. Az OpenRock Pro egy csontrezgéses fülhallgatók formáját másoló darab, de nem ezt a technológiát használja, így kíváncsian vártam, mit hoztak ki ebből a megoldásból. A fülesért az OpenRockPro kuponnal közel 31 100 Ft-ot kérnek, ami még ezen a szinten is nagyon sok, még akkor is, ha az ár az áfát tartalmazza és a szállítás is ingyenes. Ennyiért igencsak magasak voltak az elvárásaim, nézzük, teljesültek-e!

8.8
/10
Tronsmart Halo 100 hangszóró teszt
GeekbuyingHangszóróTronsmartTronsmart Halo 100TWS

Tronsmart Halo 100 hangszóró teszt

Jópofa, de mások szebben énekelnek

írta: Don Kartács2023.02.13.

A Tronsmart Halo néven egy teljesen új szériát indított, a 100-as csak a hangszórót, a 110 pedig egy mikrofont is tartalmaz, az előbbit sikerült behúznom tesztre. Leginkább egy pici, hordozható koncerthangszóróra hasonlít, amit teleraktak LED-ekkel. TWS képes, vagyis a 60 W-os teljesítménye megduplázható és így sztereóban is tudnak szólni a háromutas hangfalak. Ráadásul az ára sem vészes, 35 700 Ft-ot kérnek érte az NNNHALOCZ kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett. Lássuk, betölti-e az eddigi űrt a piacon!

8.8
/10
Blitzwolf BW-WA5 hangszóró teszt
BanggoodBlitzWolfbw-wa5TWS

Blitzwolf BW-WA5 hangszóró teszt

Okos basszus, buta basszus

írta: Don Kartács2023.01.24.

Újabb BlitzWolf hangszóró, ami nem kevesebb, mint 100 W teljesítménnyel büszkélkedik, mondhatom rá, hogy a BW-WA3 utódja. Természetesen ez is képes TWS módban működni, de a szomszédok szerencséjére nem tudták meg mit tud 200 W, mert csak egy érkezett. IPX6 szabvány szerint áll ellen az elemeknek, van vállpántja, üthető-vágható, de azt nem lőném le előre, hogyan szól. 22 500 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGXIFD185 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, de vajon megszorongatja például a Tronsmart hangoskodók tökét? Lássuk!

9.2
/10
Tronsmart Bang SE boombox teszt
boomboxGeekbuyingTronsmartTronsmart Bang SE

Tronsmart Bang SE boombox teszt

Jól kiegészített sorminta

írta: Don Kartács2022.12.16.

A Tronsmart Bang széria egyre több taggal bővül, most a legkisebb testvért vettem górcső alá, a Bang SE-t. A gyártó szerint a leginkább hordozhatónak mondott hangszórónak nemcsak a tömege, de az ára is alacsonyabb, mint a korábbi modelleknek, miközben alig veszített valamit a tudásából a Bang és a Bang Mini testvérekhez képest. A zajongó az NNNRendeljkinaitbgse kuponkóddal 22 100 Ft-ért vihető haza magyarországi raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató  
boulderingcsontrezgésesfalmászásfutáskerékpározásKlatre

Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató  

Elmaradt a világmegváltás

írta: Don Kartács2022.12.14.

Több csontrezgéses fülhallgatóról adtunk már hírt, teszteltünk is jó néhányat, de eddig egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Klatre LS1 azonban nagyon más kategóriában játszik, az RK10 kuponnal 35 500 Ft-ot kérnek a prémium cuccért, és azt reméltük, hogy ez a korábbi modellek problémáit képes ellentételezni. Lássuk, igazunk volt-e, vagy ez is csak egy újabb fancy, de korlátosan használható projekt termék.

8.8
/10

hirdetés