hirdetés

Tesztek

BanggoodBlitzWolfprojektor

BlitzWolf BW-VP10 projektor teszt

Pofás projektor kanapéhuzattal

írta: Don Kartács2021.07.03.

A labdarúgó-Európa-bajnokság alatt nem is jöhetett volna jobb teszttermék, mint a BlitzWolf BW-VP10 projektor. Már az elődmodellt is komáztam, de utáltam rajta az Android rendszert, ami szerencsére most kimaradt az új vetítőből. Ennek pótlására kitaláltam valamit, de nem lőném le a poént, a cikkben elolvashatjátok. Az új projektor variáns kinézete nagyon pofás, rengeteg portja van, natívan tudja a Full HD felbontást, és nem is kerül sokba. A BGKFHS kóddal 52 000 Ft-ot kérnek érte EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítással, ami igencsak vállalható összeg.

8.8
/10
aptX AdaptiveBanggoodHaylouTWS

Haylou Moripods TWS fülhallgató teszt

Olcsó AirPods alternatíva

írta: Don Kartács2021.06.17.

A közösség egyszerre kiált fel: végre nem egy agybadugós füles. Bizony, a Haylou Moripods TWS füles semi-ear kialakítású, vagyis az Apple AirPodsra hajaz, ami támogatja az aptX szabványt, elzenél egy töltéssel 5 órát, és még jól is szól. Az ára pedig meg sem közelíti az almás riválisét, de nyilván nem is hozzá fogjátok mérni a BGHAYT33 kuponnal 9300 Ft-ért elhozható zajongót. Érdemes Air Parcel szállítással kérni, ami további 500 Ft költséget jelent, de köthető mellé vámbiztosítás, ami téríti az ilyen jellegű költségeket június 30. előtti rendelések esetén.

9.2
/10
1MoreANCpass throughzajszűrés

1MORE Dual Driver ANC-s fülhallgató teszt

A fejlesztés fejlesztése

írta: Don Kartács2021.06.07.

Korábban vettem magamnak egy 1MORE Triple Drivert - kódnéven 1001 BT -, ami annyira bevált, hogy megvettem a nagyobbik tesót, a 1More Dual Drivert is. Ez már kétszíntű ANC-t is tud, beengedi a külső zajokat, ha arra van szükségetek, tud gyorstöltést is és még remekül is szól. Ez azért már egy drágább darab, 14 800 Ft-ot kérnek érte a BG331ccc kóddal, ingyenes vámbiztosítás mellett. Az ár már tartalmazza az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítást is.

9.8
/10
aktivitásmérőMi BandvéroxigénszintXiaomishop

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérő teszt

6almas változások

írta: Don Kartács2021.05.26.

Megérkezett a Mi Band legújabb generációja, ami már egy ideje birtokolja a legnagyobb számban eladott aktivitásmérő címet. A megnövelt kijelzővel ellátott, animáló számlapokat is kezelő, hosszú üzemidejű eszköz már véroxigénszintet is képes mérni. Az alapkoncepció azonban nem változott, lépést számlál, mutatja az elégetett kalóriát, a bejövő hívásokat, üzeneteket és nem kell rá egy vagyont elkölteni. A Xiaomishopnál 16 900 Ft-ot kérnek érte, ami mellé jár a 2 év magyar garancia, a gyors szállítás és a hazai ügyfélszolgálat is. Banggoodról 11 400 Ft-ba kerül a BG57dd13 kuponkóddal, ami szintén egy jó alternatíva lehet.

9.2
/10
AmazfitamazfitstoreOkosórasportóra

Amazfit GTS 2 mini, GTS 2e és GTR 2e sportórák tesztje

Keresztházasság

írta: Don Kartács2021.05.21.

A Xiaomi égisze alá tartozó Amazfit megjelentette a második szériáját a sportos, de alapvetően mindennapi viseletre szánt okosóráinak. A három olcsóbb delikvenst egyszerre teszteltük, hiszen hasonló alapokra építkeznek, így a kérdés az, hogy az AMOLED kijelzővel szerelt triumvirátusból melyik a legjobb választás. Itthon 42 990 Ft-ot kérnek a GTS 2e/GTR 2e páros valamelyikéért, míg a mini 30 990 forintért kelleti magát. Az Amazfitstore kínálatából hazai számlával és 2 év garanciával érhetők el a termékek, de természetesen a kinti árakat is mellékeltük az adott órához.

1MoreAliexpresscollarLDACXiaomi

1MORE Triple Driver 1001 BT fülhallgató teszt

Szeretnék 1More bérenc lenni

írta: Don Kartács2021.05.09.

Folytattam a szokásos "tökéletes fülhallgató" keresését, és találtam egy nagyon jó darabot a 1More Triple driver személyében. Hihetetlen, hogy durván 11 000 Ft-ért adnak, egy közel 7 óra üzemidejű, prémium minőségű, kiváló hanggal megáldott, LDAC kodekkel rendelkező, headsetnek használható cuccot. Minden eddigi fülesemnél jobb és megvenni sem fáj, igazi kínai ár/érték bajnok.

9.8
/10
BluediocollarGeeklifetimeTWS

Bluedio Particle és Hn+ fülhallgatók tesztje

Égről csillagokat lehazudós

írta: Don Kartács2021.05.01.

A héten készült el a Bluedio T7+ Turbine fejhallgató tesztje, de máris itt van két újabb modell a vállalattól. A Bluedio Particle a TWS szegmensben jeleskedik, extra kis késleltetéssel dolgozik, és nagyon olcsó, 5600 Ft-ot kérnek érte a Geeklifetime-on. A Hn+ pedig a nyakpánt jellegű fülhallgatók táborát erősíti, könnyen kezelhető, sporthoz is kifejezetten alkalmas, és ez is pont ugyanannyiba kerül, mint a tesó, 5600 Ft-ért vihető. Ez még bőven áfahatár alá esik, de egyébként rendelkezésre áll az áfa- és vámmentes Priority Line szállítás is - drágább termékeket érdemes ezzel rendelni -, és a Paypal szolgáltatásait is igénybe vehetitek. Lássuk, mit tud a páros.

BluedioColorsmap

Bluedio T7+ zajszűrős fejhallgató teszt

Űrrakétának indult, fejhallgató lett

írta: Don Kartács2021.04.28.

A Bluedio visszatért a fejhallgatók szegmensébe, és újra szorongatja a konkurensek legnemesebb szervét. A mindenféle funkcióval teletömött T7+ nagyon innovatív, giroszkóppal figyeli, mikor alszotok el, appból vezérelhető, kétféle zajszűrést kínál, és remek anyagokból is építkezik. A 6C4568 kuponkóddal 12 000 Ft-ot kérnek érte (szállítással együtt) a Geeklifetime-on, ami még csak nem is sok egy ilyen zajongóért. Ez még éppen áfahatár alá esik, de egyébként rendelkezésre áll az áfa- és vámmentes Priority Line szállítás is (ha valaki biztosra menne, ezzel rendelje), és a Paypal szolgáltatásait is igénybe vehetitek.

7.8
/10
BanggoodvetítőwanboXiaomi

Xiaomi Wanbo T2 Max projektor teszt

Projektornak jó, TV boxnak [email protected]

írta: Don Kartács2021.04.11.

A Wanbo T2 Max név kevés olvasónk számára lehet ismert, pedig 48 000 Ft-ért - kuponkód BGES1351 - ilyen kompakt, könnyen hordozható, natív 1080p felbontással rendelkező projektorból viszonylag keveset lehet találni a piacon. Kellemes a dizájn és jó az anyaghasználat, ráadásul a szuperfontos trapézkorrekció sem maradt ki. Slusszpoén, hogy az áfa- és vámmentes szállítás ára is csak 600 Ft.

7.6
/10
Android TVBanggoodBlitzWolfvetítő

BlitzWolf BW-VP9 projektor teszt

Csak a szoftver ne lenne

írta: Don Kartács2021.04.09.

Végre hozzájutottunk a BW-VP9 1080p projektorhoz, ami a BlitzWolf cég csúcsvetítője a projektor termékvonalban. Remek a trapézkorrekciója, nagy a fényereje, van egy kellemes, hangalapú keresést is támogató távirányítója, és végre, Android TV fut rajta. Ez egy igen kompakt kis csomag, amiért 68 500 Ft-ot kérnek a BGVP9CN kóddal. Ez soknak tűnik, de valljuk be őszintén, eddig szinte az összes projektor kompromisszumos volt, még ebben az ársávban is. Ha a VP9 jó, bőven adnék érte ennyit, lássuk, tényleg tudja-e a tutit az eszköz.

8.4
/10

hirdetés