Teszt Kategória: Multimédia | RendeljKínait

Tesztek

BanggoodRedmiSoundbarXiaomi

Xiaomi Redmi soundbar teszt

Jellegében jellegtelen

írta: Jackal2020.07.02.

Az elmúlt pár hónapban nem nagyon hallottam új soundbarokról, mintha lecsengőben lenne a téma. A Xiaomi azonban párhuzamosan futtatja a Xiaomi és a Redmi projektet, kell az alsó kategóriában is mindenből egy olcsósított típus. Így született meg a Redmi soundbar, ami a szolgáltatási szempontból egy "kiherélt" verzió, viszont az ára is a Xiaomi TV 33 inch-es hangprojektora alatt marad. A BGRMSB2 kuponnal 19 500 Ft-ot kérnek érte, de vajon ér ennyit?

7.2
/10
BanggoodmDJI OsmofeiyutechGimbalgimbalkamera

Feiyu Pocket gimbal kamera teszt

Összeállt a kép

írta: Jackal2020.07.01.

A DJI Osmo Pocket sikerét meglovagolva egyre többen dobnak piacra hasonló termékeket. Nemrég a Xiaomi próbálkozott a Fimi Palmmal, de finoman szólva sem ugrotta meg a szintet. A Feiyutech pedig bejelentkezett a Pockettal, ami elvileg minden műszaki paraméterében felülmúlja a Palmot. A dolog általában nem a képminőségen vagy a felbontáson - 4K 60 FPS - múlik, hanem a szoftveren és a kezelhetőségen, nézzük sikerült-e nagyot gurítania a mérnököknek. Az ára kuponnal megdöbbentően alacsony,  66 000 Ft-ba kerül a BGYRTUE kuponkóddal, ami a DJI Osmo Pocket fele, ha megveszitek hozzá a WiFi-s kiegészítőt is.

8.4
/10
GeekbuyingTronsmartTWS fülhallgató

Tronsmart Onyx Free TWS fülhallgató teszt

Egészségetekre

írta: Jackal2020.06.28.

Újabb Tronsmart Onyx szériás fülhallgató az Ace után, a Free személyében. Különlegessége, hogy UV fénnyel képes sterilizálni a fülhallgatókat. A szokásos erényekben is csillog, hosszú az üzemideje, TWS fülesként automatikusan csatlakozik, IPX7 szabvány szerint áll ellen mindennek, és a Type-C-vel tölthető dokkoló 35 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. Az ára 9350 Ft kínai és 11 300 Ft olasz raktárból a BKG8TH02 kuponnal, ami a fenti extrák tekintetében igencsak rendben van.

9.2
/10
aktivitásmérőGeekbuyingHaylouXiaomi

Xiaomi Haylou Solar aktivitásmérő teszt

Sorkiegészítés

írta: Jackal2020.06.25.

A Haylou termékei hasonló mellékvágányt képeznek a Xiaomi kínálatában, mint a robotporszívók között a Roborock és a Dreame mellett a Viomi. Akarva-akaratlanul mindenki a Mi Band sorozathoz hasonlítja a termékeiket, ám ők arra törekednek, hogy minél óraszerűbb aktivitásmérőket tegyenek le az asztalra. A Solar sem hazudtolja meg az elvárásokat, egy olcsó, de szerethető, kifejezetten csinos eszközzel lehettek gazdagabbak 10 900 Ft-ért - kupon 4RU3AQZY - kínai raktárból, de cseh raktárból is kérhetitek a 4DSP1FDL  kuponnal, 13 800 Ft-ért.

8.8
/10
AmazfitGearbestpowerbudsTWS fülhallgató

Xiaomi Amazfit PowerBuds sportfülhallgató teszt

Fülbemászó újítások

írta: Jackal2020.06.24.

Az Amazfit termékfejlesztési meetingen, miután senki nem tudott semmi okosat mondani, valaki kitalálta, hogy mi lenne, ha csinálnának egy olyan fülest, ami a hallójáratban méri a pulzus. Apám, mekkora újdonság, de akkor legyen levehető, mágneses fülkagyló pántja is. Zseniális, mondták a többiek. Ezzel vette kezdetét a megállíthatatlan ötletcunami, ami létrehozta a prémium szegmensbe szánt eszközt. Létrejött minden idők legőrültebb fülese, az AMAZFITPB kóddal  31 700 Ft-ot kóstáló, zseniális Amazfit termék, a PowerBuds.

9.2
/10
BanggoodBlitzWolfBluetooth fülhallgatóvezetéknélküli

Blitzwolf BW-BTS4 fülhallgató teszt

Olcsó húsnak sűrű leve?

írta: Jackal2020.06.08.

Újabb Blitzwolf füles az AA-NH1 után, de a még alacsonyabb polcról leemelve. Mit adtak nekünk a rómaiak 5000 Ft-ért? Dinamikus meghajtókat, takarékos BT 5.0-t, hosszú üzemidőt, IPX5 szabványt, kényelmes kialakítást, könnyű kezelhetőséget, mikrofont. És ezen kívül?

8.6
/10
AIRAUXBanggoodBluetooth fülhallgatósportfülhallgató

Blitzwolf Airaux AA-NH1

Az alacsony ár mindent visz?

írta: Jackal2020.06.06.

A Blitzwolf az Airaux szériával azokat a sportolókat próbálja megszólítani, akik szeretnének olcsón hozzájutni egy elfogadható, stapabíró, soha ki nem mozduló füleshez. Ez többnyire azt jelenti, hogy ezeket a vezetéknélküli kütyüket fülpántos kivitelben gyártják, minél egyszerűbb kezelhetőséggel, izzadságálló burkolattal és vállalható üzemidővel. Az AA-NH1-ért biztosan nem kell feltörni a malacperselyt, 7200 Ft-ot kérnek érte, vámhatár alatti cucc, free shippinggel jön, így többletköltségekre nem kell számítanotok.

8
/10
aktivitásmérőBlitzwolf.shopvérnyomás

Blitzwolf BW-HL2 okosóra teszt

Elad a ruhám

írta: Jackal2020.06.03.

A Blitzwolf második generációs óradizájnt kapott aktivitásmérője elvitte a prímet, ami a minőséget illeti. Működés közben azonban nem volt minden tökéletes, annak ellenére, hogy a szokásos adatokon túl vérnyomást is képes mérni. Azért a helyzet távolról sem rossz, sőt, de nézzük, mit várhattok el a RQ1933ZY kuponkóddal 14 000 Ft-ba kerülő kütyüért, amit a hazai Blitzwolf.shoptól szerezhettek be, 18 hónap garanciával.

8.4
/10
GearbestHaylouMi BandOkosóraTicwris

Ticwris GTS sportóra teszt

Ki nevetel a végén?

írta: Jackal2020.05.28.

Vicces nevű órába futottunk bele, és egyből be is kértük tesztre. Hiszen a Ticwatch, az Amazfit GTS és a wrist – angolul csukló – szavak keverékéből összeálló terméknév mögött biztosan egy érdekes kütyü bújik meg. Főleg, hogy mindent megígér, ami a piacon elérhető: pulzust, testhőmérsékletet, vérnyomást, véroxigén szintet, lépésszámot is mér. Itt azért már széles mosolyra húztam a számat: "ebből mi lesz Béláim?". Ezt mindenképpen ki kellett derítenünk, a kísérletezés megért 8860 Ft-ot.

8
/10
BlitzWolfBlitzwolf.shopTWS

Blitzwolf BW-FYE8 TWS fülhallgató teszt

Hodály, hatalmas hanggal

írta: Jackal2020.05.26.

A Blitzwolf szabályosan ontja magából a különböző TWS fülhallgatókat, mondhatjuk, hogy haladnak a trenddel. De ezt olyan ütemben teszik, hogy az FY szériában ez már a 8. variáns. Az FYE8 hosszú üzemidővel, BT 5.0 szabvánnyal, duális grafén, dinamikus meghajtókkal, és aptX, AAC technológiákkal hívogatja leendő vásárlóit. A Blitzwolf.shop-nál kapható fülesért 15 000 Ft-ot kérnek a Y93QXXW8 kuponkóddal, amihez 18 hónapos garancia jár, a futár pedig 2 nap alatt leteszi a lakcímeteken.

8.6
/10