hirdetés

Tesztek

Blitzwolf BW-WA5 hangszóró teszt
BanggoodBlitzWolfbw-wa5TWS

Blitzwolf BW-WA5 hangszóró teszt

Okos basszus, buta basszus

írta: Don Kartács2023.01.24.

Újabb BlitzWolf hangszóró, ami nem kevesebb, mint 100 W teljesítménnyel büszkélkedik, mondhatom rá, hogy a BW-WA3 utódja. Természetesen ez is képes TWS módban működni, de a szomszédok szerencséjére nem tudták meg mit tud 200 W, mert csak egy érkezett. IPX6 szabvány szerint áll ellen az elemeknek, van vállpántja, üthető-vágható, de azt nem lőném le előre, hogyan szól. 22 500 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGXIFD185 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, de vajon megszorongatja például a Tronsmart hangoskodók tökét? Lássuk!

9.2
/10
Tronsmart Bang SE boombox teszt
boomboxGeekbuyingTronsmartTronsmart Bang SE

Tronsmart Bang SE boombox teszt

Jól kiegészített sorminta

írta: Don Kartács2022.12.16.

A Tronsmart Bang széria egyre több taggal bővül, most a legkisebb testvért vettem górcső alá, a Bang SE-t. A gyártó szerint a leginkább hordozhatónak mondott hangszórónak nemcsak a tömege, de az ára is alacsonyabb, mint a korábbi modelleknek, miközben alig veszített valamit a tudásából a Bang és a Bang Mini testvérekhez képest. A zajongó az NNNRendeljkinaitbgse kuponkóddal 22 100 Ft-ért vihető haza magyarországi raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató  
boulderingcsontrezgésesfalmászásfutáskerékpározásKlatre

Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató  

Elmaradt a világmegváltás

írta: Don Kartács2022.12.14.

Több csontrezgéses fülhallgatóról adtunk már hírt, teszteltünk is jó néhányat, de eddig egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Klatre LS1 azonban nagyon más kategóriában játszik, az RK10 kuponnal 35 500 Ft-ot kérnek a prémium cuccért, és azt reméltük, hogy ez a korábbi modellek problémáit képes ellentételezni. Lássuk, igazunk volt-e, vagy ez is csak egy újabb fancy, de korlátosan használható projekt termék.

8.8
/10
TicWatch Pro 3 Ultra GPS teszt
AndroidmobvoiPro 3 Ultra GPSTicwatchWear OS by Google

TicWatch Pro 3 Ultra GPS teszt

A Wear OS végre felnőtt

írta: Atika2022.12.07.

A TicWatch okosórái már korábban is felbukkantak a RendeljKínait hasábjain, ugyanis nagyon gyorsan elég nagy népszerűségre tettek szert annak idején az olcsó Android Wear rendszerű óráikkal. Azóta elég sok víz lefolyt a Dunán, már az Android Weart is Wear OS by Google-nek hívják és a TicWatch is elkezdte használni az új, pörgősebb, kimondottan okosórákba szánt Snapdragon SoC-ket. A TicWatch Pro 3 Ultra GPS is egy ilyen eszköz, és a tudásához képest remek áron kapható.

9.4
/10
OneOdio A10 Focus fejhallgató teszt
A10 FocusfejhallgatóOneodio

OneOdio A10 Focus fejhallgató teszt

Gyönyörű hang, de legyen hozzá süketszobád

írta: Don Kartács2022.11.30.

A OneOdio felfrissítette a korábbi A10 szériát, amit mi is teszteltünk, és hozzábigyesztette a Focus nevet, ezzel útjára indítva az új generációt. Megújult a kinézet, a kényelem és csiszoltak a hangképen is egy technológiai váltásnak köszönhetően. Akkor vajon minden adott egy újabb nagyszerű OO termékhez, amiből már olyan sokat láttam korábban? Az ára jelentősen megemelkedett, de a beltartalom is változott. A BONE30 kóddal 22 000 Ft-ot kérnek érte ingyenes szállítás mellett, az áfát a cég fizeti.

9
/10
Tronsmart Onyx Pure hibrid TWS fülhallgató teszt
Bluetooth headsetTronsmart Onyx PureTWS fülhallgató

Tronsmart Onyx Pure hibrid TWS fülhallgató teszt

Vájtfülűek büdzsé megoldása vagy parasztvakítás?

írta: Ambient2022.11.28.

A Tronsmart termékeket valószínűleg egyetlen olvasónknak sem kell bemutatnunk. Az Onyx Pure-t viszont igen, és nagyon szívesen is teszem, ugyanis a gyártó arra adta a fejét, hogy olcsón készítsen hibrid meghajtású (Dynamic Driver + Balanced Armature egyszerre) TWS fülhallgatót. Egyéb specifikációiban is érdekes modell, de a hibridsége az, amitől igazán izgalmas. Meg persze az ára: a NNNRENDELPURE kuponkóddal 8900 Ft-ért vihető a Geekbuyingon. Ez azért egy nagyon erős ígéret.

8.8
/10
Blitzwolf BW-FYE18 bluetooth fülhallgató teszt
BlitzWolfBluetooth fülhallgatóbw-FYE18TWS fülhallgató

Blitzwolf BW-FYE18 bluetooth fülhallgató teszt

More, ebbű baj lesz

írta: Ambient2022.11.23.

Nem látom pontosan, mi volt a tervezői szándék a BlitzWolfnál, amikor megálmodták a BW-FYE18-at, ugyanis már ránézésre is olcsó, bazári hatást kelt, és hiányzik belőle az ANC, ENC és a transparency mode is. Ennek figyelembe vételével már rögtön érthető, hogy miért kerül a BGXIFD079 kuponkóddal cseh raktárból is csak 10 000 Ft-ba. Igen ám, de közben a valódi használhatóság oldalon meg olyat hoz, hogy csak pislogtam. Rendkívül furcsa darab, de lássuk, mit mutat a teszten.

7.6
/10
BlitzWolf BW-ANC6 TWS bluetooth fülhallgató teszt
BlitzWolfBluetooth fülhallgatóbw-ANC6TWS fülhallgató

BlitzWolf BW-ANC6 TWS bluetooth fülhallgató teszt

Végre valami ütős

írta: Ambient2022.11.21.

Megérkezett a BlitzWolftól a legújabb ANC családtag 5-ös típusszámmal, egy dizájnos, előremutató, jópofa, de közben mégis olcsó fülhallgató formájában. A termékoldal és a specifikáció nagyon meggyőző, főleg, hogy EU raktárból rendelve a BG4ac61d kuponkóddal nincs is meg 13 000 Ft. A kérdés, hogy csak jónak tűnik vagy tényleg sikerült ennyi pénzért egy best-buy headsetet összedobni.

9.2
/10
BlitzWolf BW-FPE2 TWS Bluetooth headset teszt
BlitzWolfBluetooth fülhallgatóbw-fpe2TWS fülhallgató

BlitzWolf BW-FPE2 TWS Bluetooth headset teszt

Apró segítség a hétköznapokban

írta: Ambient2022.11.07.

A BlitzWolf BW-FPE2 nagyban hasonlít elődmodelljéhez: kimondottan karcsú, aprócska. Az elképzelés itt nem a hosszú üzemidő, a nagy akkukapacitású töltőbölcső, vagy a prémium minőség (és ár), hanem az, hogy olcsón tegyenek az asztalra egy kompakt, praktikus, jól használható, semi-in-ear fülhallgatót, amit bármikor előkaphatunk a zsebünkből, ha szükség lenne rá. A koncepció remek, főleg, hogy mindezt nagyjából 8000 Ft-ért cserébe ígéri a gyártó. Lássuk, mennyire sikerült ezt megvalósítani.

7
/10
BlitzWolf BW-HP2 Pro Bluetooth fejhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfBluetooth fejhallgatóbw-hp2 pro

BlitzWolf BW-HP2 Pro Bluetooth fejhallgató teszt

Jól áll neki a Pro apró ráncfelvarrása

írta: Ambient2022.11.07.

Bár technikai újítást nem fedeztem fel az alapmodell és ez között, küllemében javára vált a frissítés. Kimondottan csinos, letisztult, modern (BT 5.0/3,5 mm-es jack, 40+ órás üzemidő), jó hangzású, praktikus mindennapi társként összegezném a maga nem egészen 14 000 Ft-os áráért cserébe. Az importköltségeket is tartalmazó ár a BGXIFD072 kuponkód használatával érhető el, a szállítás pedig kínai raktárból ingyenes.

8.8
/10

hirdetés