hirdetés

Tesztek

Xiaomi TV Stick 4K teszt
4KBanggoodtv stickXiaomi

Xiaomi TV Stick 4K teszt

A buta TV-d legjobb filléres barátja

írta: Don Kartács2022.06.24.

Egy ideje már feladtuk a fölösleges küzdelmet a rosszabbnál rosszabb TV boxokkal, de szerencsére a Xiaomi is gyárt hasonló eszközt stick formában. Ez egy dedikált Andorid TV-s kütyü 2 GB RAM-mal és 8 GB háttértárral, egy csomó előretelepített streaming szolgáltató appjával és Chromecast szolgáltatással. 23 000 Ft-ért okosítja fel buta TV-teket a BGHUXC142 kód segítségével, az ár már tartalmazza a szállítás költségét is, és a Banggood fizeti a termék után az áfát.

9
/10
Tronsmart Force SE hangszóró teszt
GeekbuyingSoundPulseTronsmartTuneConn

Tronsmart Force SE hangszóró teszt

A bátyja szimpibb

írta: Don Kartács2022.05.28.

Kalandozzunk egy kicsit a Tronsmart univerzumában az új Force SE-vel, ami egy kültérre kitalált buli hangszóró. A szokásos Tronsmartos értékekkel büszkélkedhet, hosszú, 12 órás üzemidő, NFC, több hangsugárzó összekapcsolása, power bank funkció és még sok minden más. Az 50 W-os zajongóért 21 600 Ft-ot kérnek a 6CVGLKTDRO kóddal, és ez az ár már tartalmazza a szállítás díját is. Német raktárból érkezik, így pár nap után a tietek lehet a kütyü.

8.8
/10
Lenovo Thinkplus Live Pods XT95 Pro TWS fülhallgató teszt
BanggoodcvcLenovosemi in-ear

Lenovo Thinkplus Live Pods XT95 Pro TWS fülhallgató teszt

Világító AirPods klón

írta: Don Kartács2022.05.27.

Érdekes darab landolt az ajtóküszöbömön, egy világítással felvértezett Lenovo füles, ami az Apple AirPods semi in-ear megoldását másolja. A LED-es töltőbölcsővel megáldott fülhallgató alacsony késleltetéssel, CVC zajcsökkentéssel és hosszú üzemidővel kecsegtet, ráadásul mindössze 5900 Ft-ot kérnek a BGHU2118 kóddal, és ebben már benne van a szállítás díja is.

8.8
/10
Haylou GST aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggodHaylouvéroxigénszint

Haylou GST aktivitásmérő teszt

Jóféle anyagok, helyenként zavaros funkcionalitás

írta: Don Kartács2022.05.16.

A Haylou a Xiaomi pocket márkája, ez is az ökoszisztémához tartozó cégek egyike, amely most kiadta a GST névre keresztelt, 1,59 colos kijelzővel szerelt, véroxigént is mérni képes aktivitásmérőjét. Gyakorlatilag egy Xiaomi Mi Smart Band 6-ot kaptok valamivel alacsonyabb áron, de sokkal óraszerűbb kinézetben. 10 500 Ft-ot kérnek érte a BGHU2065 kóddal, ebben pedig már a szállítás költsége is benne van, ráadásul a termék cseh raktárból érkezik.

8.8
/10
Mpow H17 ANC-s fejhallgató teszt
ANCGeekbuyingMpow

Mpow H17 ANC-s fejhallgató teszt

Olcsó hús, sűrű lével

írta: Don Kartács2022.05.11.

Az Mpow egy viszonylag ismeretlen márka, igazi sleeper cég, amire érdemes odafigyelni. Többek között azért is, mert 10 000 Ft alatt senki más nem gyárt zajszűrős, over-ear fejhallgatót, főleg nem olyan minőségben, ahogyan azt a H17 kapcsán megtapasztaltam. Nem gondoltam volna, hogy ennyiért lehet értelmes fejest kapni, de termékért a 6YN9OZAIQM kóddal csak 8400 Ft-ot kérnek szállítással együtt, lengyel raktárból, így pár nap alatt átvehetitek a terméket.

9
/10
1MORE EVO TWS LDAC fülhallgató teszt
1More1MORE EVOANCGobooLDAC

1MORE EVO TWS LDAC fülhallgató teszt

Durva csúcstechnológia, ehhez mért áron

írta: Don Kartács2022.05.10.

Nem tudom már hány TWS fülesről írtam eddig tesztet - biztosan több tucatról -, de egyre sem emlékszem, ami LDAC szabványt kezelt, extrém jó minőségű volt, rezgőarmatúrás technológiát használt, gyors- és vezetéknélküli töltést is tudott, és olyan brutális zajszűréssel rendelkezett, mint eddig még semmi, ezeket mind tudja az EVO. Ehhez mért az ára is, 140 EUR-t kérnek érte a világpremier keretein belül a Goboonál, ez nagyjából 53 500 Ft, ami nagyon soknak tűnik, de ez egy nagyon durva fülhallgató. Az áfát intézi az eladó, a szállítás ingyenes, a termék pedig EU raktárból érkezik.

9.2
/10
OneOdio F1 és F2 TWS fülhallgatók tesztje
OneodioOneOdio F1OneOdio F2TWS

OneOdio F1 és F2 TWS fülhallgatók tesztje

Mr. Ízlésficam és Mrs. Jellegtelenség

írta: Don Kartács2022.04.26.

Páros teszt újra, hiszen olyan mennyiségben önti a piacra a OneOdio a termékeit, hogy alig bírjuk követni. Már a TWS fülhallgatók piacán is jelen vannak, egyből két modellel támadnak, a túldizájnolt F2-vel és a visszafogott F1-gyel. Közös jellemzőjük a viszonylag hosszú üzemidő és az alacsony ár, az F2-ért 8000-et, míg az F1-ért 7300 Ft-ot kérnek a 30F2 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, és a cég az áfát is intézi. Ezek az árak tényleg a béka feneke alatt vannak, ennyiért TWS füleseket nem nagyon lehet kapni.

Mifa Wildbox boombox teszt
BanggoodboomboxmifaTWS

Mifa Wildbox boombox teszt

Born to be Wild

írta: Don Kartács2022.04.23.

Lassan boombox nagyhatalom leszünk, hiszen a Tronsmart Bang után most itt a Mifa Wildbox, ami ugyanabban a kategóriában versenyez. Nekem jobban is tetszett a villogó, csipogó, remek hanggal megáldott zajkeltő, aminek az üzemideje is kiváló. A JBL Charge 4 pótléknak elég húzós az ára, 44 600 Ft-ot kérnek érte a BGHU1996 kóddal, kínai raktárból, de az áfát fizeti a Banggood és ingyenes szállítással érkezik.

9
/10
Xiaomi Redmi Smart Band Pro aktivitásmérő
aktivitásmérőBanggoodRedmiRedmi Smart Band ProXiaomi

Xiaomi Redmi Smart Band Pro aktivitásmérő

Csak a nevében Pro?

írta: Don Kartács2022.04.22.

Aki esetleg azt gondolná, hogy már nem fér el több okoskarkötő a piacon, annak a Smart Band Pro meglepetés lesz, ez ugyanis a Mi Band széria és a GPS-es GTS 2 Mini közé ékelődik be. Ha le akarnám egyszerűsíteni, azt mondanám, hogy ez egy túlméretes Mi Band 6, de szerencsére nemcsak a nagyobb kijelzőben tér el egymástól a két eszköz, hanem például árban is, 15 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU1964 kóddal, amire további 2000 Ft rakódik rá a szállítás miatt, cserébe a Banggood fizeti utána az áfát.

8.8
/10
Honor Band 6 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőAliexpressGeekbuyingHonorHuaweivéroxigénszint

Honor Band 6 aktivitásmérő teszt

Formai újdonság

írta: Don Kartács2022.04.21.

A Honor Band széria szinte mindig az aktuális Mi Smart Bandnek állít ellenfelet, így ebben a szegmensben is megvív a Xiaomi és a Huawei. Ez a karperec is szinte mindent mér, amit ezen a szinten lehet, pulzust, véroxigént, különböző aktivitásokat, ráadásul a konkurensekkel szemben egy jóval nagyobb kijelzővel büszkélkedhet. Az árát a Mi Smart Band aktuális szériája fölé lőtték be, a 6VXRG0ZX kuponkóddal 17 800 Ft-ba kerül, de a GKB-n csak a Priority Mail a vámmentes, ami további, nagyjából 1000 Ft-os költséget jelent.

9.2
/10

hirdetés