Teszt Kategória: Multimédia | RendeljKínait

Tesztek

AliexpressMibroOkosóraXiaomi

Xiaomi Mibro Air aktivitásmérő teszt

Új brand a körben

írta: hajas2020.12.12.

A semmiből bukkant elő egy kínai gyártó, név szerint a Mibro, amit felkarolt a Xiaomi. A kínai óriás rengeteg kisebb céggel működik együtt, ott van például a Huami, ami a komolyabb tudású, Amazfit órák gyártásáért felel, de ott vannak a Haylou kütyüjei is, melyek igazi ár/érték bajnok, belépőkategóriás ketyegők. A Mibro Air elsősorban az utóbbi brand aktivitás mérőinek lesz ellenfele, 8200 forintos árával elég vonzó ajánlatnak tűnik.

7.4
/10
ANCBlack Friday 2020OneodioSuperEQvezeték nélküli fejhallgató

SuperEQ S1 fejhallgató teszt

Bedurvult a OneOdio vadhajtás

írta: Don Kartács2020.11.27.

A SuperEQ márkáról még nem olvashattatok az oldal hasábjain, ugyanis mi is csak nemrég tudtuk meg, hogy a OneOdionak van egy leválasztott termékvonala, amit kifejezetten fiataloknak szánnak. A SuperEQ név ezeket a termékeket tömöríti, az S1-es modell pedig egy OneOdio technikára építkező, aktív zajszűréssel és hangátengedéssel ellátott modell. A cucc kifejezetten olcsó a tudásához képest, 15 000 Ft-ot kérnek érte az S1GET30 kóddal. A szállítás szokás szerint áfa- és vámmentes.

8.8
/10
Bluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmartTWS hangszóró

Tronsmart Element Mega Pro teszt

Nagy, nagyobb, még nagyobb

írta: hajas2020.11.20.

Megjelent a Tronsmart második 60 wattos giga Bluetooth hangszórója, az Element Mega Pro, ami elsősorban a Kinder tojás alakú T6 Max házon belüli, illetve a BlitzWolf BW-AS3 ellenfele lett. A külső sokaknak ismerős lehet, hiszen egy korábbi modellt, az Element Mega zenedobozt tuningolta fel a kínai gyártó, ami ugyan méreteiben nem sokkal lett nagyobb, de teljesítménye messze lekörözi a kis testvért. A Geekbuyingon 23 500 forintot kóstál az ára, de természetesen Európából küldik, áfa- és vámmentesen.

8
/10
AliexpressAmazfitBanggoodOkosóraretroXiaomi

Xiaomi Amazfit Neo retró óra teszt

Nem érzem a vibe-ot

írta: Don Kartács2020.11.18.

Amazfit Bip tulajdonosként én valójában egy boldog és kiegyensúlyozott ember voltam, egész addig, míg meg nem láttam a Neo beharangozóját. Hiába fogadtam meg, hogy legközelebb majd akkor veszek viselhető technológiát, ha megoldják azt a nyomorult NFC-s fizetést, a jó design, mint annyiszor, most is kicsavarta a bankkártyát a kezemből, hogy 39 dollárral, vagyis 11 800 Ft-tal később megtudjam, mit jelent a kínai retró.

8.4
/10
ANCfejhallgatóOneodio

Oneodio A30 és A40 zajszűrős fejhallgatók tesztje

Jobb az újabb, de azért az öreg is jó a háznál

írta: Don Kartács2020.11.07.

A Oneodio termékeit kifejezetten szoktuk szeretni, eddig nem nagyon találkoztunk a cég égisze alatt olyan termékkel, amelyik rossz lett volna. Az aktív zajszűrős - ANC - fejhallgatóik éppen most estek át generációváltáson, az A30 az új, míg az A40 a régebbi modell, így "összekóstoltuk" őket, hogy látható legyen a fejlődés. Azzal mindenesetre nem lehet vádolni a vállalatot, hogy túlárazza a termékeit, a Get30 kuponkóddal a Harmincas 14 100 Ft, míg a Negyvenes 13 300 Ft-ba kerül, és mindkettőre érvényes a szokásos 24 hónapos garancia.

BanggoodBlitzWolfprojektor

BlitzWolf BW-VP5 projektor teszt

Ez képtelenség

írta: Don Kartács2020.10.19.

Lehet-e 30 000 Ft alatt használható projektort kapni? Ez volt az egymillió dolláros kérdés, mikor kibontottam a BlitzWolf BW-VP5 dobozát. A cég mindent megtett azért, hogy a dolog összejöjjön, a kompakt, kellemes minőségű, 720p felbontású eszköz igencsak ígéretesnek tűnt, a számtalan portjával a hátoldalán. Ennyiért viszont elég nehéz egy patent eszközt összedobni, nézzük, sikerült-e a cégnek.

7.4
/10
FHDprojektorXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Smart Compact okosprojektor teszt

Top kategória alacsony áron

írta: SonkaMod2020.10.12.

A kínai olcsó projektor vonalat már teljesen kiismertük a szerkesztőségben, de a drágábbak közül még nem sok fordult meg nálunk, bár egy Xgimi-hez és egy JmGo-hoz volt már szerencsénk, és az előbbivel nagyon meg is voltunk elégedve. Most megkaptuk egy teszt erejére a Xiaomishoptól a Xiaomi Mi Smart Compactot (kínai nevén: Xiaomi Mijia MJJGTYDS02FM), és meg kell hagyni, hogy nem véletlenül kerül többe, mint az olcsóbb kütyük. Minden részletében prémium, viszont az ára egyáltalán nincs elszállva, hatalmas virtuális vállveregetést küldök ezért a cuccért a cégnek.

9.2
/10
AmazfitNexoOkosóraXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Nexo okosóra teszt

Szépségkirálynő a sárkány tornyába zárva

írta: Don Kartács2020.10.02.

Van egy méltatlanul elfeledett órája a Xiaominak, az Amazfit Nexo, amit a Verge utódjának szántak. Aztán a mindenféle kavarások miatt egy telefonálásra is alkalmas, eSIM-es óra lett belőle, gyönyörű kinézettel, AMOLED kijelzővel és a Stratos 3-mal azonos árral. Az igazi egyéniségért 64 900 Ft-ot kérnek a Xiaomishopnál, magyar számlával és az itthoni vétel a gyorsabb szállítást is szavatolja.

8.2
/10
BangoodH96TVbox

H96 Max X3 TV box teszt

Erős, de idegesítő diszkosz

írta: Don Kartács2020.10.01.

Ígéretes TV boxot találtunk a neten, így gyorsan bekértük tesztelésre. Ez egy 4/128 GB-os modell, ami kifejezetten nagynak számít a kategóriájában, ráadásul az Amlogic S905X3 processzort kapta, ami a modernebb darabok közé tartozik. Számtalan port, duális WiFi, gigabites ethernet került a fedélzetre, és EU raktárból is csak 18 000 Ft-ot kérnek érte. Ennyit pedig megér egy buta TV okosítása.

8.2
/10
BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróBWTWS

Blitzwolf BW-AS3 TWS hangszóró teszt

Menő vagyok, majd beszarok

írta: Don Kartács2020.09.30.

"Ezt sem Kinder tojásban találtam", is lehetne a szlogenje a Blizwolf új gigahangszórójának, ami a Tronsmart T6 Max-nak állít ellenfelet. A hatalmas, 70 W-os teljesítménnyel rendelkező zajongó 12 000 mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, ez 20 óra üzemidőt tesz lehetővé 50%-os hangerőn. De jól szól egy ekkora hodály? Ez egy igen lényeges kérdés, már csak azért is, mert 26 000 Ft-ot kérnek érte.

7.8
/10