hirdetés

Tesztek

OneOdio A11 fejhallgató teszt
a11basszusOneodio

OneOdio A11 fejhallgató teszt

Odabasszus

írta: Don Kartács2022.04.15.

Újabb OneOdio termékek jelentek meg, az egyik ezek közül az A11, ami extra basszussal próbálja meg elhódítani a vásárlók szívét. Az ár/érték arány a szokásos OneOdio, és közepes anyaghasználat mellett ad kiemelkedő tudást. Most egyet fizet kettőt kap akcióban vihető a zajkeltő, ami 17 800 Ft-ot jelent, vagyis az egységár 8900 Ft-ra jön ki. Ráadásul 10$ felett minden termékükre - így erre is - ingyenes a szállítás, az áfát pedig a cég fizeti.

8.4
/10
Tronsmart Bang partihangszóró teszt
Bluetooth hangszóróSoundPulseTronsmart

Tronsmart Bang partihangszóró teszt

Ghetto ez a blaster

írta: Don Kartács2022.04.14.

És végre, megérkezett, egy igazi kínai ghetto blaster a Tronsmart Bang személyében. 60 W-ot tud kipumpálni magából a partihangszóró, színes, szagos, egy rakat bemenettel rendelkezik, többet össze lehet belőle kapcsolni - konkrétan 100 db-ot -, hosszú az üzemideje és még egész jól is szól. A JBL Charge kínai ellenfeléért 33 500 Ft-ot kérnek a 6OUCDQDP kóddal, ezért cserébe pedig német raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

8.4
/10
OneOdio Monitor 60
Monitor 60Oneodiovezetékes

OneOdio Monitor 60

Nemcsak hangmérnököknek

írta: Don Kartács2022.04.13.

Nemrég próbáltam a OneOdio A11-et, ami egy basszusorientált fejhallgató volt, ennek a „reciproka” a Monitor 60, ami a nevéből is kitalálhatóan egy stúdió monitor. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy kábeles megoldásról van szó, szuperkényelmes fülpárnákkal és remek hanggal, azonban nem szokásos nyomott áron. 21 600 Ft-ot kérnek érte a Monitor60 kóddal, ami elég sok a OneOdio univerzumban, viszont a tudása alapján ez a fejes ér is ennyit, és szerencsére az áfát a cég fizeti, a szállítás pedig ingyenes.

9.2
/10
Redmi Buds 3 Pro TWS fülhallgató teszt
ANCBanggoodbuds 3 proRedmiTWSXiaomi

Redmi Buds 3 Pro TWS fülhallgató teszt

Nagyon magas átlag

írta: Don Kartács2022.04.07.

A Xiaomi is leválasztotta pár éve magáról a Redmi márkát, és ennek égisze alatt számtalan, elvileg olcsóbb kategóriába pozícionált terméket adott ki. A Redmi Buds 3 Pro - más néven AirDots 3 Pro - egy remek füles hosszú üzemidővel, ANC-vel, app alapú, átprogramozható vezérlővel és jó hanggal, nem különösebben drágán. 17 900 Ft-ot kérnek érte a BGHU1960 kóddal,  szállítással együtt, hongkongi raktárból, az áfát pedig a Bangood fizeti helyettetek.

9.2
/10
SuperEQ S8 ANC-s fejhallgató teszt
ANCon-earSuperEQ

SuperEQ S8 ANC-s fejhallgató teszt

Zsebpénzből is összejön

írta: Don Kartács2022.03.29.

A SuperEQ S8 tesztjénél viszonylag könnyű dolgom volt, mert előtte teszteltem az S2-t, ami ennek a testvérmodellje. Arra mondjuk nem számítottam, hogy az S8 minden idők legolcsóbb és egyben még használható ANC-s on-ear fejhallgatója lesz, ami ráadásul fejletépő basszussal rendelkezik. Az ára egyszerűen minden képzeletet alulmúl, 2 darabért 13 650 Ft-ot kérnek, vagyis darabja 6825 Ft, ami iszonyatosan kevés, ráadásul a szállítás is ingyenes rá.

7.8
/10
SuperEQ S2 ANC-s fejhallgató teszt
ANCOneodioSuperEQ

SuperEQ S2 ANC-s fejhallgató teszt

Közel a bűvös 10 000 Ft-os határhoz

írta: Don Kartács2022.03.25.

A SuperEQ a OneOdio almárkája, amiről sokat regéltem már, rengeteg terméküket teszteltem és szerintem egy kifejezetten elfogadható budget fejhallgató gyártó. A tesztalany, az S2 - ami egy on-ear, vagyis fülre felfekvő darab - egy fiataloknak szánt termék, ami leginkáb a színvilágában és az alacsony árában nyilvánul meg. 1-et fizet kettőt kap akcióban 20 800 Ft-ba kerül, vagyis 10 400 Ft darabja, ingyenes szállítás mellett, de az akció más termékeikre is kiterjed, amit ezen a linken nézhettek meg.

8.6
/10
1MORE ComfoBuds Mini TWS fülhallgató teszt
1MoreANCGobooTWS

1MORE ComfoBuds Mini TWS fülhallgató teszt

Az egyetlen ami befér a bukó alá

írta: Don Kartács2022.03.21.

A 1MORE nemrég durrantotta be a legújabb fülhallgató szériáját, amiből a ComfoBuds Prót és a PistonBuds Prót már teszteltük és jelesre vizsgáztak, a sort viszont a mai tesztalany, a ComfoBuds Mini teszi teljessé. Szerintem ez a leghasználhatóbb cucc a mindennapokban, és nagyjából ugyanazt tudja mint a nagytesók: remek ANC, app alapú állíthatóság, alvássegítő funkció, de a fő különlegessége az, hogy extrém pici, akár bukósisak alá is felvehetitek, de aludni is lehet benne. Az ára durván 30 000 Ft, viszont nem nagyon van még egy ilyen kicsi termék a piacon. A Goboo spanyol raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Tronsmart Onyx Prime TWS fülhallgató teszt
cvcGeekbuyingTronsmart

Tronsmart Onyx Prime TWS fülhallgató teszt

Kispolgári maximum

írta: Don Kartács2022.02.23.

A Tronsmart általában elég jó cuccokat dob piacra, és szerencsére az Onyx Prime is ezek közé tartozik. Az aptX képes, duális meghajtókkal szerelt füleseknek nagyon kellemes a hangja, hosszú az üzemideje és alacsony a késleltetése. Ez azért nem egy high-end füles, de nem is egy alsópolcos termék, 14 000 Ft-ot kérnek érte a NNNTSOPRE kuponkóddal, német raktárból, a szállítási díj pedig 1400 Ft, de ez már benne van a fenti árban.

8.8
/10
BlitzWolf BW-BTS6 csontrezgéses fülhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfcsontrezgéses fülhallgató

BlitzWolf BW-BTS6 csontrezgéses fülhallgató teszt

Valami elveszett, és nem is került elő

írta: Don Kartács2022.02.16.

Kb. 10-12 évvel ezelőtt robbantak be a piacra a csontrezgéses fülhallgatók, de igazán azóta sem terjedtek el. A gyártók, így a BlitzWolf is, folyamatosan kísérleteznek a technológiával, ezért is dobták piacra a BTS6-ot, ami egy kifejezetten kényelmes, kellő üzemidővel megáldott darab. Előrendelési akcióban 12 400 Ft-ért lehet behúzni, a szállításért 900 Ft-ot kérnek, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

8
/10
1MORE PistonBuds Pro ANC-s fülhallgató teszt
1MoreBT fülhallgatóGobooTWS

1MORE PistonBuds Pro ANC-s fülhallgató teszt

Vadnyugati pistonhős

írta: Don Kartács2022.02.10.

Amikor a PistonBuds Prót meghozta a posta, még nem volt sem ára, sem terméklapja, annyira új termékről van szó. És ez bizony érződik technológiai oldalon is, remek ANC és szélzaj szűrés, telefonos app pop-up funkcióval, ahol minden beállítható, nagyon kis késleltetés az 5.2-es BT kapcsolat miatt, remek minőség és hang. 17 700 Ft-ba kerül, a vásárláskor 5 EUR előleget kell letenni a fülesért, a fennmaradó összeget később kell kifizetni. A Goobo ingyenes szállítás mellett küldi a terméket spanyol raktárból, és fizeti utána az áfát is.

9.6
/10

hirdetés