hirdetés

Tesztek

Tronsmart Apollo Air+ TWS fülhallgató teszt
air+apolloGeekbuyingTronsmartTWS

Tronsmart Apollo Air+ TWS fülhallgató teszt

Ennyiért szinte már túl sokat ad

írta: Don Kartács2022.10.05.

A Tronsmart Apollo Air az új fülhallgató széria, amiben egyből 2 darab, az Air és az Air+ is szerepel. Nálunk az utóbbi járt, ami nemcsak ANC-vel – vagyis zajszűréssel – rendelkezik, de támogatja a Qualcomm aptX Adaptive kódolást, a vezetéknélküli töltést, appból állítható a hangkép, de például a TWS Stereo Plus technológia miatt a késleltetés is szuper alacsony. A fülhallgatóért 10 700 Ft-ot kérnek az NNNRendeljkinait53 kóddal, magyarországi raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Tronsmart T7 TWS hangszóró teszt
GeekbuyingTronsmarttronsmart t7

Tronsmart T7 TWS hangszóró teszt

Nem tiszteli a legendákat

írta: Don Kartács2022.10.03.

Minden idők legjobb Tronsmart hangszórója szerintem a T6 Plus volt, ennek az örökségnek a terhe alatt lépett porondra a T7, ami megpróbálja megismételni elődje sikerét. Kicsit mindenen javítottak, ez már app alapú, kapott egy színes LED-es felületet, van egy csomó bemenete, nem mellesleg kitol magából 30 W-nyi teljesítményt is. A T7 ára az NNNRendeljkinait61 kuponnal 17 600 Ft, ami konkrétan olcsóbb, mint az elődmodell T6 Plus, ezt jelenleg 21 500 Ft-ért lehet hazavinni. A szállítás ingyenes a T7 esetében, az áfát pedig a Geekbuying fizeti a termékei után.

9.6
/10
EarFun Air Mini TWS fülhallgató teszt
Air MiniBliztWolfShopEarfunTWS fülhallgató

EarFun Air Mini TWS fülhallgató teszt

A cég budget fülese is hozza az EarFun minőséget

írta: Fekete Norbert2022.09.29.

Az EarFun Air Mini a cég választékából az a füles, ami a legolcsóbban szerezhető be, mondhatnánk, hogy ez a belépő szintű modellje az EarFunnak. Itt ez annyit tesz, hogy le kell mondani az aktív zajcsökkentésről (ANC), de a kristálytiszta hangzásról nem, hiszen az ugyanúgy jellemzi a készüléket, mint drágább társait a márkán belül, igaz ez a hívásokra és a zenehallgatásra is. Az ára 14 990 Ft a BlitzWolfShop weboldalán, azonban ha gyorsak vagytok, akkor még egy jókorát tudtok faragni a kedvező árból is, hiszen az első 30 vásárló ennél 6000 forinttal olcsóbban, 8990 Ft-ért tudja megrendelni, ha használja a RKIAIRMINI kuponkódot.

9.2
/10
AirAux AA-BTS7 csontrezgéses fülhallgató teszt
AIRAUXBanggoodcsontrezgéses fülhallgató

AirAux AA-BTS7 csontrezgéses fülhallgató teszt

Kis lépésekkel a használhatóság felé

írta: Don Kartács2022.09.23.

A csontrezgéses fülhallgatók általában nem a közönség kedvencei, hiszen a nagyon érdekes technológia jelentős korlátokkal rendelkezett eddig. Ezen próbál most meg változtatni az AirAux az AA-BTS7-tel, ami nemcsak remek minőséget kínál az áráért, hanem egy beépített 32 GB-os háttértárat is, így gyanús, hogy sporthoz lesz ideális a kütyü. 13 000 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHUAABS7 kuponnal, a szállításért pedig egy további ezrest kell kicsengetnetek, cserébe pár nap alatt megérkezik a postaládátokba, és a vámolással sem kell vacakolnotok.

8.4
/10
Wanbo T2R Max projektor teszt
AndroidBanggoodprojektorwanbo

Wanbo T2R Max projektor teszt

A dizájn felfalta a lényeget

írta: Don Kartács2022.09.22.

Két Wanbo terméket is teszteltünk már, a nagyobb T6 Maxot, és a kisebb T2 Maxot, utóbbi szellemi utódja a mostani Wanbo T2R Max. A Wanbo arra specializálódott, hogy nagyon pici, hordozható vetítőket gyártson, ennek szellemében az újdonság sem lett hatalmas. A felbontása 1080p, de a 4K-t is támogatja, és egy androidos rendszer is fut rajta, hogy ne kelljen TV boxot társítanotok hozzá. 80 600 Ft-ot kérnek érte a BGHU2556 kuponnal cseh raktárból, a szállítás ingyenes, az áfával pedig nem kell foglalkoznotok, hiszen EU-n belül van a termék.

7.2
/10
EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató teszt
BliztWolfShopEarfunFree Pro 2TWS fülhallgató

EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató teszt

A legvagányabb EarFun füles

írta: Fekete Norbert2022.09.21.

Az EarFun Free Pro 2 a cég szortimentjében a felsőbb polcokon helyezkedik el, amit a Pro szócska is előrevetít. Nagy tudása, hosszú üzemideje, valamint a Bluetooth 5.2 szabvány használata mind-mind ezt erősítik. A készüléket felvértezték aktív zajcsökkentéssel (ANC), ami nagyon hasznos a zajosabb helyeken. Az ENC (környezeti zajszűrés) pedig a telefonbeszélgetések tisztaságát igyekszik növelni. Az ára is reflektál a tudására, 29 990 Ft-ot kérnek érte a BlitzWolfShop weboldalán, azonban az első 10 vásárló ennél olcsóbban, 21 990 Ft-ért tudja megrendelni, ha használja a RKIFREE2 kódot.

9.2
/10
Tronsmart T7 Mini TWS hangszóró teszt
BT hangszóróGeekbuyingTronsmart T7 MiniTWS

Tronsmart T7 Mini TWS hangszóró teszt

Túl olcsó, hogy igaz legyen, pedig az

írta: Don Kartács2022.09.15.

A Tronsmart harmadik, új szériás hangszórója a T7 Mini, ami egy 15 W-os hangszóró, és természetesen TWS módban képes egy másik hasonszőrű cuccal együttműködni. Ez is kapott egy divatos, ütemkövető LED-et, mindenféle folyadéknak és pornak ellenáll, és nem is kell elkölteni rá egy afrikai állam éves költségvetését. 8000 Ft-ot kérnek érte az NNNRendeljkinait48 kuponnal, magyar raktárból érkezik, és a szállítás is ingyenes.

9.6
/10
EarFun Uboom L Bluetooth hangszóró teszt
BlitzWolfShopBluetooth hangszóróEarfunUboom L

EarFun Uboom L Bluetooth hangszóró teszt

Méltó JBL vetélytárs

írta: Fekete Norbert2022.09.14.

Az EarFun Uboom L névre keresztelt Bluetooth hangszóróját már nagyon vártuk, hogy megérkezzen. Sok jót hallottunk róla, így egyből alapos vizsgálatnak vetettük alá. A hangszóró kis méretben ígér nagyon jó hangminőséget és hosszú üzemidőt, sőt selling pointként azt emeli ki a cég, hogy a hangcucc nemcsak, hogy vízálló - szabványból az IP67-est kapta - , hanem még képes a víz felszínén is úszni, anélkül, hogy károsodást szenvedne, ami azért elég menő, ezzel a medencés partik sztárja lehet. Az első 10 vásárló az RKIUBOOML kuponnal 29 990 forintért viheti haza a hangszórót, ami egy nagyon jó ár lehet érte, ha hozza mindazt, amit mondanak róla. Nézzük mennyire váltotta be a hozzá fűzött vérmes reményeket.

9.6
/10
Tronsmart Groove 2 BT hangszóró teszt
BT hangszóróGeekbuyinggrooveTronsmartTWS

Tronsmart Groove 2 BT hangszóró teszt

Mindennek ellenállok

írta: Ambient2022.09.13.

Folytassuk "tényfeltáró" tesztjeinket a Tronsmart új, hangszórókat magába foglaló szériája kapcsán, ahol a Trip után a Groove 2 a soros. Ez egy igazi mini, túlélő TWS hangszóró, vagyis jó masszív lett a szerkezete, és ez is összekapcsolható egy másik hasonszőrű eszközzel a sztereó hatás elérése végett. A mindent túlélő strapahangszóróért 9700 Ft-ot kérnek az NNNRendeljkinait47 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, ráadásul magyar raktárból, extra gyorsan érkezik.

9.4
/10
EarFun Air S TWS fülhallgató teszt
Air SBliztWolfShopEarfunTWS fülhallgató

EarFun Air S TWS fülhallgató teszt

Ő már jóban van az appel is

írta: Fekete Norbert2022.09.09.

Az EarFun Air S a cég legújabb terméke, ami a termékpalettán nagyjából középen helyezkedik el mind árban, mind szolgáltatásokban. A termék képes az aktív zajszűrésre, tehát csökkenti a környezet zajait 30 decibellel, hogy jobban tudjatok a zenére koncentrálni. Az üzemideje is megfelelően hosszú, egy maratont simán le lehet futni vele, mielőtt lemerülne. A dokkolója tölthető vezetékesen és vezeték nélkül is. Az ára 24 990 Ft, de az első 5 vásárló ennél picit olcsóbban 19 990 forintért tudja megrendelni a RKIEFAIRS kuponkód segítségével.

8.4
/10

hirdetés