Teszt Kategória: Multimédia | RendeljKínait

Tesztek

GeekbuyingHaylouOkosóraXiaomi

Xiaomi Haylou LS02 okosóra teszt

Egyről kettőre

írta: hajas2020.08.06.

Újabb Haylou okosóra járt nálunk, ezúttal a Haylou LS-02 okosórát vettük górcső alá. A Haylou LS01 továbbfejlesztett kiadása, egymás mellé téve alig lehet megkülönböztetni őket. Jobb kijelző, továbbfejlesztett pulzusmérő, fejlettebb Bluetooth jellemzi. Az alapára alig magasabb elődjénél, 12 000 forint, viszont az NNNLS02 kóddal most csak 9000 forint, csakúgy, mint a fekete és fehér színben elérhető LS01, így akinek nem számít a szín, egyértelműen jobban jár az új változattal.

9.2
/10
fejhallgatóOneodiovezetéknélküli

Oneodio A70 és Pro-10 fülhallgatók tesztje

Az év meglepetés cége

írta: Jackal2020.08.04.

A beszédes nevű cégről lehet, hogy sokan nem hallottatok még, pedig remek termékeket gyártanak, leginkább fülhallgató kategóriában. Két versenyzőjüket - a vezetéknélküli A70-et és a DJ-zéshez is ajánlott Pro-10-et – teszteltük, és az alacsony ár ellenére is kifejezetten pozitív eredmények születtek. Hosszú üzemidő, meglepően jó hangminőség, tandem zenehallgatás, rendkívül kis méret, és igencsak jutányos árazás. Mindkét termékhez 2 év garanciát ad a gyártó, az A70-ért 10 700 Ft-ot, míg a Pro-10-ért 9000 Ft-ot kérnek, mindkettő a vámhatár alá eső összeg.

aktivitásmérőBanggoodMi Band 5Xiaomishop

Xiaomi Mi Band 5 aktivitásmérő teszt

Bírja a bandázást

írta: Jackal2020.07.28.

Itt a várva várt 5. generációja a Mi Bandnek, ami a világ egyik legnépszerűbb aktvitásmérő okoskütyüje. A Négyes széria korszakalkotó változásai után fel kellett kötnie a cégnek a gatyáját ahhoz, hogy kellő mennyiségű újdonságot zsúfoljon be az 1,1 inch-es megjelenítő mögé. Új sportmódok, személyre szabható kijelző dizájn, pontosabb pulzusmérés, nagyobb kijelző és még néhány okosság, ami egyértelműen kiforrottabbá tette az 5. generációt. Mint minden újdonságnak, egyelőre ennek is magas az ára, a Xiaomishopnál magyar garanciával 16 000 Ft-ért érhető el, kínai webshopokból pedig nagyjából 12300 forintba kerül a BGXM5HK  kuponkóddal.

9.2
/10
Blitzwolf BW-ES5Blitzwolf.shopType-Cvezetékes fülhallgató

Blitzwolf BW-ES5 vezetékes fülhallgató teszt

A kábel még nem tűnt el

írta: hajas2020.07.24.

Manapság egyre több ember használ TWS, azaz vezeték nélküli fülhallgatót, hiszen ezek minősége egyre jobb, az árak pedig a hatalmas kínálat miatt egyre inkább lefelé mennek. Azonban ettől még a "hagyományos" vezetékes füleseket nem érdemes eltemetni, hiszen vannak előnyeik a vezeték nélküli változatokkal szemben. A Blitzwolf.shoptól érkezett hozzánk a Blitzwolf BW-ES5 Type-C csatlakozós fülhallgató, amit az AXSNV1VT kuponnal 5990 forintért tudtok megrendelni, 18 hónap magyar garanciával és villámgyors szállítással.

8
/10
BanggoodFeiyu PocketFimi Palm

Feiyu Pocket vs. Xiaomi Fimi gimbal kamera

Nyaralós kamerák királyai

írta: Jackal2020.07.23.

Aki nem akar kiadni 120 000 Ft-ot egy DJI Osmo Pocketért és a kiegészítőiért, önkéntelenül is a Feiyu Pocket és a Xiaomi Fimi Palm felé fog fordulni. Mindkettőt teszteltem, de azért egy "face to face" összehasonlítás mindig jobban néz ki. A 4K képes, stabilizált kamerák piacán ők most az olcsó "menő csávók" a 50 000 Ft körüli árazásukkal, lássuk, melyiket érdemes hazavinni.

BlitzWolfBlitzwolf.shopBW-GH1gamerheadset

Blitzwolf BW-GH1 gamer fejhallgató teszt

Irány játszani!

írta: hajas2020.07.20.

Korábban teszteltünk már Blitzwolf TWS füleseket, órákat, okos kütyüket, most pedig lehetőségem volt arra, hogy kipróbáljam a BW-GH1 névre hallgató gamer fejhallgatót. Kényelmes fülpárnák, remek anyaghasználat, nagyszerű hangzás, menő RGB világítás - ezeket mind garantálja a BW-GH1, amit a Blitzwolf.shoptól ti is meg tudtok rendelni 15 490 forintért az U4NKXSU9 kód felhasználásával, ráadásul 18 hónap magyar garancia és gyors szállítás is jár hozzá.

9
/10
AIRAUX AA-UM3Blitzwolf.shopTWS fülhallgató

Blitzwolf AIRAUX AA-UM3 TWS fülhallgató teszt

Hajtűkanyar

írta: hajas2020.07.16.

A Blitzwolf almárkája, az AIRAUX szép sorban hozza ki az új fülhallgatóit. A legújabb delikvens az AIRAUX AA-UM3, ami kifejezetten a sportolók számára lett kifejlesztve. Garantáltan nem fog kiesni a fületekből, szerintem nagyon kényelmes, rettentő egyszerű a használata, ráadásul ellenáll a verejtéknek, így az intenzív edzések alatt sem kell aggódnotok, hogy tönkremegy. A kütyü a Blitzwolf.shop jóvoltából érkezett hozzánk, és küldtek kuponkódot is. 10 990 forintért tudjátok megrendelni a PZY55RHG kuponkóddal, ráadásul villámgyors a szállítás és 18 hónap magyar garancia is jár hozzá.

8.6
/10
aktivitásmérőBanggoodBlitzWolf

Blitzwolf BW-HL3 aktivitásmérő teszt

Visszatapsolva a porondra

írta: Jackal2020.07.15.

A Blitzwolf BW-HL2 után mindenki azt gondolhatja, hogy a HL3 annak továbbfejlesztett változata. Ennek kellene látszania a funkciókon is, de nagyítóval kellett keresnem a szoftveres különbségeket. A dizájnban egyértelműen tetten érhető a változás, illetve a sport szekcióban is van némi újítás. Lehet, hogy nem vettem észre valamit? Pedig 13 900 Ft-ért igazán járna némi újdonság.

8
/10
HCkameraSuntekvadkamera

Suntek HC-700G és HC-900LTE vadkamerák tesztje

Ki lopja a terményt?

írta: molcsa2020.07.14.

Aki mezőgazdasággal, erdészettel foglalkozik, bizonyára belefutott már megdézsmált, letaposott, megrongált részekbe a területén. Legtöbbször a vadállatok számlájára írhatók ezek a gaztettek, de előfordul az is, hogy egy-egy nem éppen jószándékú "kolléga" keze van a dologban. Ezeknek az ügyeknek a végére tesz pontot egy jó vadkamera, ami éjjel-nappal fotózza/videózza a betolakodókat, és akár rögtön el is küldi nekünk a felvételeket. Két ilyen Suntek kamerát próbáltunk ki egy több hónapos tesztidőszakban, és meglepően jól vizsgáztak. A 700G 30 000, a 900LTE pedig 41 000 forintos áron kínálja magát, ha használjátok a cikk végén található kuponkódokat.

agybadugósAweiBanggoodTWS

Awei T10C fülhallgató teszt

Kettő a magyar igazság

írta: Jackal2020.07.04.

A T10C az Awei első próbálkozása az 5.0-s TWS eszközök között, a nagy durranás reményében pedig megfejelték az kütyüt egy vezeték nélkül tölthető tokkal is, ami elég vágykeltő. Miután megszereztem a tesztpéldányt, szomorúan konstatáltam, hogy a bal füles valamivel interferál, ami egy alig hallható, de borzasztóan idegesítő alapsercegésben manifesztálódik. A mindössze 13 250 forintos ár ellenben annyira jó volt anno, hogy újra kértem az eszközt; ebből viszont a Rendeljkínait történetének majdhogynem leghosszabb használttesztje keletkezett.

8.2
/10