Teszt Kategória: Multimédia | RendeljKínait

Tesztek

AliexpressBT adapterKZmemóriahab

KZ aptX HD Bluetooth adapter teszt

Zene füleimnek

írta: Don Kartács2021.02.22.

Vettem két érdekes dolgot Aliexpress-en, egy Bluetooth átalakítót, amivel vezetékes KZ füleseket lehet felfejleszteni vezeték nélkülivé, illetve memóriahabos füldugókkal egészítettem ki a szettemet. Az előbbi cucc képes aptX HD átvitelre, amitől sokkal nagyobb felbontásban élvezhetitek a kedvenc zenéiteket. Az utóbbi pedig igazodik a hallójáratotok formájához, brutálisan izolálja a zavaró hangokat, ráadásul még kényelmes is. 6500 és 450 forintot fizettem értük, de maximálisan megérte.

9
/10
aktivitásmérőAliexpressMi Band 5XiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Band 5 aktivitásmérő teszt

A Mi Band 5 dublőre

írta: Don Kartács2021.02.16.

Elméletileg a Xiaomi és az Amazfit kéz a kézben fejlesztenek eszközöket, mégis néha létrejönnek vadhajtások a márkák égisze alatt. Így állhatott elő az az állapot, hogy a Mi Band 5 mellé létrehozták annak házon belüli konkurensét, az Amazfit Band 5-öt, ami lényegében ugyanazt tudja, néhány újabb funkcióval kiegészülve. Van akkor értelme beszerezni a 15 990 Ft-ba kerülő Amazfit Bandet? Tulajdonképpen igen, le is írom a tesztben, hogy miért.

9.2
/10
BanggoodTWS hangszóróXiaomi

Xiaomi Mi hordozható BT hangszóró teszt

Döntőbe jutott

írta: Don Kartács2021.02.08.

Pont a Tronsmart Element Force 2 tesztje után esett be az ajtómon a Xiaomi Mi hordozható hangszórója, így remek összehasonlítási alapot kínált a két termék egymáshoz képest. Mintha közvetlen ellenfelek hadakoznának, 12 000 Ft körül érhető el a BGMIBS01 kuponkóddal a kínai Apple terméke, IPX7-es szabvánnyal áll ellen a behatásoknak, TWS képes, vagyis egy másik ugyanilyen eszközzel összekapcsolható, elzenél 13 órán át egy feltöltéssel, ráadásul van egy-két elég egyedi funkciója is, amiről a tesztben értekezem.

9.6
/10
BT hangszóróGeekbuyingTronsmart

Tronsmart Element Force 2 BT hangszóró teszt

Vele van az erő

írta: Don Kartács2021.02.03.

Rég volt már nálunk igazán ütős Tronsmart cucc, ami nem csoda, a T6 Plust és annak a fejlesztett verzióját évek óta egyetlen konkurens sem tudja felülmúlni, de megközelíteni se nagyon. A Force 2 megtartotta két testvére gyakorlatilag összes előnyét és néhány újabbal - pl. remek dizájn, kiváló hang, 100 db összekapcsolhatósága - egészítette ki azokat. Az ára 17 500 Ft a NNNTSF2 kuponkóddal, és német raktárból ingyenes szállítás mellett érkezik, ami mostanában meglehetősen ritka.

9.6
/10
BanggoodBlitzWolfHangprojektor

BlitzWolf BW-SDB1 Pro hangprojektor teszt

Nem hang hangoskodni

írta: Don Kartács2021.02.02.

A BlitzWolf soundbar széria jelentős változásokon esett át, az SDB1 utódja, a Pro sokat fejlődött. Az alapok azonban maradtak, ami jó volt, ahhoz nem nyúltak. Ellenben a dizájnon volt mit csiszolni, és ez sikerült is, pofás cucc lett a Pro, ráadásul egész kellemes a hangja, és teljesítménye is van, 60 W azért nem kevés. Az ára pedig nagyjából annyi maradt, amennyi volt, a Pro-ság nem tette drágábbá, 29 000 Ft-ot kérnek érte.

9.2
/10
BanggoodsportóraUmidigi

Umidigi Urun sportóra teszt

Jó lövés, kapufa

írta: Don Kartács2021.01.31.

Az Umidigi is felült az egészséges életmód vonatra, jött is az első sportórájuk, ami a konkurens aktivitásmérők áráért kínál GPS-es csuklón ketyegőt. Számtalan sportot támogat, fém ház rejti a technikát, de persze a lényeg az ár, flash sale keretében csak 12 000 Ft-ba kerül, amivel a legolcsóbb műholdas eszköz megtisztelő címét harcolta ki magának.

8.2
/10
AliexpressBanggoodGeekbuyingnyomtatóXiaomi

Xiaomi Zink hordozható fotónyomtató

Ajándékba kaptam, így bármikor kéne

írta: Don Kartács2021.01.26.

A Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro modellekhez egy akció keretében 6 hónapos kijelzőcsere garanciát és egy Xiaomi hordozható fotónyomtatót kaptok a Xiaomishopnál a szokásos dolgok - 2 év gari, számla stb. - mellé. A nyomtatót viszont külön is meg lehet vásárolni a kínai webáruházakban, így úgy éreztem, ez is megér egy mini tesztet, mivel terjedelmi okokból nem akartam a mobil cikkekbe beleműteni, hogy milyen a termék.

8.6
/10
BanggoodEdifierheadsetTWS

Edifier TWS NB2 fülhallgató teszt

Kiváló hang, zavaros kezeléssel

írta: Don Kartács2021.01.17.

A legjobb budget fülhallgató címre kifejezetten esélyesek az Edifier termékei. A kínai gyártó cuccai szinte mindig nagyon összeszedettek, jó az anyaghasználatuk, kellemesen néznek ki, számtalan jól működő funkciót foglalnak magukba, és ezek alól az NB2 sem kivétel. Viszont a 9 órás üzemidő még az Edifier TWS fülesei között sem mindennapos, és az sem, hogy aktív zajcsökkentéssel és transparency móddal is rendelkezik egyszerre, illetve applikációból is vezérelhető. Az ilyen funkcióknak azonban megkérik az árát, az NB2 sem éppen olcsó, 25 500 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, amely magában foglalja a szállítás költségét is.

8.6
/10
bluetoothDJfejhallgatóOneodio

OneOdio Pro-50 és Pro C fejhallgatók tesztje

Szélesedő repertoár

írta: Don Kartács2021.01.14.

Lassan a RendeljKínait a OneOdio termékek felkent nagykövete lesz, annyi terméküket teszteltük már. Ez persze nem véletlen, kiváló minőségű, bomba ár/érték arányú fejhallgatókat gyártanak, ami alól a Pro-50 és a Pro C sem kivétel. Előbbi egy extra kényelmes, DJ-knek ajánlott darab, utóbbi pedig egy vezetéknélküli mindenes, meglehetősen nyomott áron. Az eszközök ára a 12-15 000 Ft-os tartományban szórnak a 10%-os NEWVIP10 kóddal, ráadásul amelyik lengyel raktárban van, az pikk-pakk megérkezik Magyarországra.

BanggoodBlitzWolffejhallgató

BlitzWolf BW-HP0 Pro fejhallgató teszt

Nem tudom, mitől Pro

írta: Don Kartács2021.01.11.

Itt az új BW fejhallgató generáció, ami a BW-HP0 nevet a Pro szócskával egészítette ki. A fejes érdekes funkciókkal kelleti magát, van rajta micro SD kártya bemenet – alias TF -, tölthetitek Type-C porton keresztül, zajt is szűr, az üzemideje 42 óra, szóval egy igen kellemes kis pakettet kaptok 8000 Ft-ért. Túl jó, hogy igaz legyen? Nézzük.

8.2
/10