hirdetés

Tesztek

Xiaomi Fimi X8 SE drón teszt
DrónXiaomiXiaomi Fimi X8 SEXiaomishop

Xiaomi Fimi X8 SE drón teszt

Majdnem DJI, de azért mégsem

írta: Don Kartács2019.09.24.

A Xiaomi Fimi X8 SE egyértelműen a DJI Mavic szériának állít ellenfelet, természetesen árban durván alávágva a drón piacot 70%-ban uraló hárombetűs konkurensnek. A szokásos "eye candy" dolgok itt is megvannak: 4K 30 FPS felbontás, háromtengelyes gimbal, GPS alapú "mindent tudás", 33 perces repülési idő és persze a DJI-hoz képest vállalható ár. Ez ebben az esetben olyan 150 000 Ft-ot jelent, ami az első szériás Mavic Pro és az Air áránál még mindig vagy 70 000 Ft-tal alacsonyabb.

8.4
/10
Hubsan Zino drón teszt
DJIDrónHubsan ZinoXiaomi Fimi

Hubsan Zino drón teszt

Jól sült el az olcsósítás

írta: Don Kartács2019.09.05.

Nyár végére sikerült megkaparintanom a legnagyobb DJI/Xiaomi ellenfélnek kikiáltott, összecsukható drónt, ami a magyarországi fizetési viszonyok között igazi aduásznak tűnik.  4K kamera, 1 km-es képátvitel, 2500 méteres hatótáv, 23 perces repülési idő, tonnányi elektronikus funkció és repülési mód, szóval mind a laikusok, mind a hozzáértők nyalogathatják a szájuk szélét. Akkor miért kerül csak 74 000 Ft-ba a BGH117S20 kuponkóddal? A tesztben elmagyarázom, de igazából nem kell különösebben aggódnotok.

8.6
/10
DJI Spark drón teszt
1080p 30fpsapplikáció alapúDJIdji sparkfollow megesztusvezérlés

DJI Spark drón teszt

Apple-ebb az Apple-nél

írta: molcsa2019.06.12.

DJI Spark a piacot nagyjából 70%-ban uraló gyártó legkisebb, nem szénkefés modellje, amely tulajdonképpen felteszi a „polgári drónozás” i betűjére a pontot. Ha azt mondom, mindent tud, nem tévedek nagyot, pedig olyan funkciókkal is rendelkezik, amikre egy átlagember nem is gondol: stabilizált kamera, remek gesztusvezérlés, 720p élőkép, rendkívül stabil, GPS-es pozíciótartás, tárgyelkerülő és magasságtartó szenzorok, rendkívül kompakt méret, amelyről a kiváló hordozhatóság is tanúbizonyságot tesz. Nem nagyon van most ennél fejlettebb technológia, mindenkit meg fogunk győzni a teszt végére, hogy megéri az érte kért 161.000 forintot.

8.8
/10
DJI Mavic Air drón teszt
DJIdji mavicdji mavic airkameraplatformkamerás drón

DJI Mavic Air drón teszt

Love is in the Air

írta: Ambient2019.05.31.

A DJI Mavic Air drón a legújabb és egyben technikailag legfejlettebb modellje a cégnek az összecsukható szegmensben. Árban a Spark és a Mavic Pro közé pozicionálták, a fő tervezési szempontok pedig a szuper hordozhatóság és a minél jobb kameraképességek voltak. 4K 30 FPS videó, tárgyelkerülés, 21 perces repülési idő, ezzel villant a 226.000 forintba kerülő gép.

8.8
/10
DJI Tello és Xiaomi MITU drónok tesztje
applikáció alapúDJIDJI TelloDrónXiaomiXiaomi MITU

DJI Tello és Xiaomi MITU drónok tesztje

Számítógépek a zsebben

írta: Ambient2019.05.31.

A DJI Tello és a Xiaomi MITU új ligát nyitottak saját maguknak a drónok piacán. A kicsi, szénkefés motorral szerelt, de szuper okos, a pozíciótartást szenzorokkal megtámogató repülő masinák eddig nem nagyon léteztek, de érezték a vállalat óriások, hogy ebből a szegmensből is ki lehet harapni egy szeletet. A visszafogott árazás ebben az esetben nem tükrözi a tudást, hiszen a 33.000 és a 19.000 forintért sokkal több drónos élményt kapunk, mint gondolnánk.

archív

Xiaomi Fimi A3 drón teszt – Új széria, új kihívások

2019.05.13.

Sok víz lefolyt a Jangcen, amióta a Xiaomi Mi Drone megjelent a piacon, őt hivatott leváltani a Xiaomi Fimi A3 és a Fimi X8. A páros olcsóbbik modelljét teszteltem, amelyet nem titkoltan a legkisebb DJI drón, a Spark ellenfelének szánnak. Az A3 tényleg tud néhány trükköt, amivel tarolhat: 8 Mp-es kamera, kéttengelyes gimbal, duális ...

archív

Redpawz R020 Blast drón teszt – Az olcsó DJI

2019.04.05.

A Redpawz R020 Blast drón kísértetiesen hasonlít a DJI Tellora, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy használat közben ez miben mutatkozik meg. Az mindenképp a Redpawz javára írható, hogy a DJI árából két R020 vásárolható. Lengyelországi raktárból, egyéves garanciával 15.200 Ft-ba kerül.

archív

Xiaomi Funsnap Idol drón – Távolról sem Idoális

2019.03.23.

A Xiaomi Funsnap Idol drón néven újabb projektet futtat, aminek eredménye egy selfie drón, ami a DJI Spark ellenfele szeretne lenni. Erre a műszaki paraméterek alapján minden esélye meg is van, hiszen GPS-t, ultrahangos és optikai szenzort is kapott, intelligensen követi a kijelölt célt, cinematic módokat tud, belső tárhellyel rendelkezik és egy állítható 1080p ...

archív

Thieye Dr X drón teszt – Helyet a doktor úrnak

2018.12.06.

A DJI Tello óta az okos, alig tenyérnyi méretű, de normális kamerával rendelkező drónok garmadája jelent meg a piacon, a Thieye Dr X is egy közülük. Bizakodásra ad okot, hogy a cég az akciókamera piacon egész sok mindent mutatott az elmúlt 2 évben, így az 1080p képrögzítőtől megfelelő képminőséget, a géptől pedig sok okosfunkciót ...

archív

MJX Bugs 5W drón teszt – Frigót nyelt Alien

2018.08.11.

Az MJX Bugs 5W egy igazán érdekes masina, olyan, mintha Dr. Frankeinstein különböző állatokból varrta volna össze. Egy hatalmas póknak néz ki, ami a hasán hordja 1080p kameráját, ami hátul bogártestben folytatódik, itt lakik a GPS, ami a rengeteg elektronikus funkcióért felel, míg a távirányító kagylóként mered elénk, miközben kiírja a repülési adatokat. A ...

hirdetés