hirdetés

Zseniális mini PC-vel jelentkezik a T-bao

AMD Ryzen 5 alapokon

hír
Zseniális mini PC-vel jelentkezik a T-bao 1

Forrás: Banggood,com

írta: SonkaMod
2022-07-08

A mini PC-k császárai a kínaiak, nem is kérdés, hogy ezt a vonalat nagyon jól viszik, és igen ütős hardvert hoznak össze, sokszor igen kevés pénzből. Újat viszont ritkán látunk ebben a szektorban, de most a T-baónak sikerült, mert az új AMD Ryzen 5-ös alapra épített gépük nem olyan, mint a többi, bár a teljesítmény itt is igen rendben van, ahogy az árképzés is több, mint jó. Durván 195 000 forintért olyan gépet kapunk, hogy alig kompromisszumos, és kifejezetten egyedi.

A gép dizájnja is elég megkapó, a toronyszerű elrendezés ritka a mini PC-k esetében, de jól áll neki. RGB LED világítás került az oldalára, és a bekapcsoló gombja is világít, ami egyben egy tekerőgomb is, amivel három fázisban állíthatjuk a gép teljesítményét. Erről sokat nem említenek a sajtóanyagban, de érdekes elképzelés. Az oldallapja mágneses, egyszerűen lepattintható, így könnyen hozzáférhetünk a belsejéhez, és a takarítása is könnyen elvégezhető. A gépet előre telepített, jogtiszta Windows 10-zel szállítják, tehát az árban már ez is benne van.

Sajnos mini PC-ket nem igazán lehet itthon kapni, így nincs is mihez hasonlítani a T-bao gépet, egy nagyon hasonló notebook viszont valahol 300 és 400 ezer forint körül vásárolható meg. A Banggoodon egyelőre ez a PC előrendelési akcióban érhető el, így pedig 195 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ebben már a minimális szállítási költség is benne van, illetve az áfa is, tehát semmit nem kell pluszban ráfizetnünk.

hirdetés