hirdetés

Vízhűtéssel érkezett a legújabb BlitzWolf projektor

Ilyet még nem igen láttunk

hír
Vízhűtéssel érkezett a legújabb BlitzWolf projektor 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-07-11

Egy teljesen új koncepcióval állt elő a BlitzWolf, egy olyan terepen, ami nagyon is ismerős számukra. A számos projektort, amit kiadtak, követi a BW-V3Max, ami tud újat mutatni. Alapvetően egy olcsóra sikerült konstrukció, de olyan előremutató funkciókkal és megoldásokkal rendelkezik, hogy szívesen látnék belőle esetleg még egy drágább verziót is. Mindenesetre kuponkóddal már 38 200 Ft-ért rendelhető, tehát abszolút kedvező áron adják, legalábbis kuponkóddal.

A legnagyobb érdekesség a gépben, hogy rámentek a tervezők a minél halkabb működésre. Ez azért nem egyszerű feladat, mert a projektorokban nagy fényerővel bíró LED van, ami bizony rendesen termeli a hőt, tehát aktívan hűteni kell. A BlitzWolf viszont vízhűtést tett a rendszerbe, ami így halkabban képes működni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit sikerült összehozniuk a valóságban, mert ez egyedülálló a vetítők terén.

Másik nagy újdonság, hogy adnak hozzá egy lábat, amivel állítható a magassága és a dőlésszöge a gépnek. Ez különösen izgalmas megoldás, mert igazából szög egyszerű, de valahogy mégsem szoktak ilyet alkalmazni projektorok esetében. Ez a modell is rendelhető nélküle, de Csehországi raktárból csak az állványos variáns elérhető.

Hisilicon 352-es processzor van benne, 1 GB memóriával és 8 GB háttértárral, ami az okos rendszer alapját képezi. Az Android 9 azért már elég elavultnak számít, továbbá ez a hardver gyenge, így biztosan nem ez lesz a legjobb pontja a gépnek. Ugyanakkor adott a WiFi 6, egy csomó applikáció, tehát van aki ki tudja majd használni.

Hátoldalán kapott helyet a sok bemenet, van rajta HDMI port, USB csatlakozó, AV dugalj, kimenetnek pedig jack csatlakozó, amire hangrendszert köthetünk, ha nem vagyunk elégedettek az 5 W-os beépített hangszórójával.

Forrás: Banggood

Az újdonság nagyon olcsó tudott maradni, Banggoodról már rendelhető is és mindössze 38 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni a BGEUV3MAX  kuponkóddal. Csehországi raktárból küldik és nagyjából egy hét alatt kiszállítják.

hirdetés