hirdetés

Vadonatúj készüléket mutatott be a Roborock: itt a Dyad

Porszívózás és felmosás egy csapásra

hír
Vadonatúj készüléket mutatott be a Roborock: itt a Dyad 1
hajas
írta: hajas
2021-11-15

A Jimmy PowerWash 2 az 1-ben porszívók után a Roborock is érezte, hogy nekik is elő kell rukkolni egy hasonló készülékkel. Nem is időztek túl sokat, így néhány nappal ezelőtt bemutatták a saját száraz-nedves állóporszívójukat, a Dyadet. A kütyü remek dizájnnal, praktikus megoldásokkal és remek funkciókkal rendelkezik, így minden takarításkor nagy segítséget fog nyújtani számotokra. Már előrendelhető a Geekbuying weboldalán, az első ezer vásárló pedig kedvezményes áron tud hozzájutni.

A készülék ráadásul okosan végzi a takarítást, hiszen a fejére egy szenzor került, ami figyeli a padló állapotát, és a szennyezettségtől függően saját maga szabályozza a vízadagolás és a szívóerő intenzitását, amit korábban még egyetlen készüléknél sem láthattunk. Az üzemmódokat és a különböző információkat a kijelzőjéről olvashatjátok le, de a kütyü meg is tud szólalni, ha például üríteni kell a szennyvíztartályt. A Dyad egy töltéssel akár 35 percen keresztül is képes takarítani, ami a gyártó szerint akár 280 négyzetméter kitakarítására is elegendő. Ha végeztetek a takarítással, akkor tegyétek vissza a dokkolóállomására, ahol egy gombnyomásra képes magát teljesen tisztává varázsolni, így nektek már csak a koszos víz kiöntéséről kell gondoskodnotok.

Az újdonságot az első 1000 vásárló kedvezményes áron tudja előrendelni, nekik csupán 127 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetniük. Lengyelországból fogják küldeni, ingyenes és villámgyors szállítással, ráadásul nem kell további költségekkel kalkulálnotok.

hirdetés