hirdetés

Vadonatúj készülékekkel bővült a Xiaomi Jimmy család

Itt a PowerWash széria

hír
Vadonatúj készülékekkel bővült a Xiaomi Jimmy család 1
írta: hajas
2021-08-03

Biztos vagyok benne, hogy a Jimmy porszívókat már nagyon jól ismeritek, hiszen rengeteg modell járt már szerkesztőségünknél. Most viszont egy teljesen új kategóriában próbálnak szerencsét a PowerWash HW8 és HW8 Pro készülékekkel, ugyanis ez a két kütyü a gyártó első száraz-nedves porszívója. A Geekbuyingon a mai naptól már kaphatók a takarítógépek, és szokásomhoz hűen hoztam hozzájuk kuponokat is.

Hatalmas előnye, hogy takarítás után a forgófejét önmagától képes megtisztítani a töltőállomáson, így nem kell külön bajlódnotok ezzel. Az akku töltöttségét, a tartályok állapotát, illetve az esetleges hibakódokat pedig a LED kijelzőn tudjátok ellenőrizni.

A vadonatúj készüléket 70 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni, ingyenes szállítással a Geekbuying európai raktárából, ha használjátok a JIMMYHW8 kuponkódot. A Geekbuying az összes EU raktáras termékét áfa- és vámköltségek nélkül küldi nektek, és természetesen ez igaz a HW8-ra is.

Jimmy PowerWash HW8 Pro

A Jimmy PowerWash HW8 Pro az előbb bemutatott készülék nagy tesója. Ránézésre nem sok különbséget láthattok, egyedül a kék színt cserélték lilára, azonban néhány specifikációban lekörözi az olcsóbbik modellt. Az egyik ilyen tulajdonság a szívóerő, ami több mint kétszer akkora, 15 000 Pa-os lett. Az akkumulátora is nagyobb kapacitású, 3000 mAh-s, amivel akár 35 percen keresztül tudtok takarítani. A többi jellemzője lényegében ugyanaz, ugyanakkorák a folyadéktartályok, szintén kapott öntisztító funkciót, illetve a LED kijelző is megtalálható rajta. A Pro változatot azoknak ajánlom, akik nagyobb lakásban élnek, valamint gyakrabban kell takarítani, mert például háziállatot tartanak. Ha használjátok a JIMMYHW8PRO kódot, akkor 80 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg szintén ingyenes szállítással.

hirdetés