hirdetés

Vadonatúj járművek érkeztek a Kugoo-tól

Kerékpárral hódít a Kugoo

hír
Vadonatúj járművek érkeztek a Kugoo-tól 1
írta: hajas
2021-08-09

A Xiaomi mellett talán a Kugoo a legismertebb elektromos roller márka a RendeljKínait olvasóinak. Ez nem véletlen, hiszen rengeteg termékük járt már nálunk. Nemrég debütált a két legújabb járgányuk, az X1 és a V1, ám utóbbi egy új irány, hiszen az egy elektromos kerékpár, a Kugoo pedig korábban még nem foglalkozott ilyen eszközök gyártásával.

Kugoo Kirin X1

Az X1 a Kugoo legújabb elektromos rollere. A 600 wattos motor akár 40 km/órás sebességre is képes felgyorsítani a rollert, ami nem piskóta egy ilyen járműhöz képest, ahogy a hatótávja sem hétköznapi, hiszen akár 50 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel, melyet a 13 Ah-s akkumulátornak köszönhet. A roller váza alumínium ötvözetből készült, és elég masszív lett, ugyanis 120 kilogrammal terhelhető a mindössze 19,5 kilogrammos jármű. 8,5 colos, felfújható kerekeken gurul, melyek segítenek csökkenteni a rázkódásokat, de kapott első és hátsó teleszkópokat is, hogy még kényelmesebb legyen az utazás. Szükség esetén összecsukható, így kényelmesen és könnyedén szállíthatjátok vagy tárolhatjátok.

Ha használjátok a GKB753S kódot, 229 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a járgányt Lengyelországból, ingyenes szállítással. Ne feledjétek, hogy a Geekbuying összes EU raktáras termékét további áfa- és vámköltségek nélkül tudjátok megvásárolni.

hirdetés