hirdetés

Vadonatúj csontrezgéses füles robbant be a piacra

AirAux AA-BTS7 fülhallgató, beépített háttértárral

hír
Vadonatúj csontrezgéses füles robbant be a piacra 1

Forrás: Banggood.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-08-12

A csontrezgéses fülhallgatók eddig nem futottak be túl nagy karriert, de a technológia folyamatosan feszegeti a saját korlátait. Az áttörést lehet hogy pont a BlitzWolf almárkája, a sportos AirAux fogja elhozni az AA-BTS7-tel, ez ugyanis most bevezető áron – vagyis 11 500 Ft-ért – érhető el, és van 32 GB-nyi saját háttértára is, amiről mobil nélkül tud zenéket lejátszani. A fenti ár az első 100 darabra érvényes, a szállítás költsége pedig elenyésző, 220 Ft-ot kérnek érte.

Egy feltöltéssel 8 órát képes zenélni,

újratölteni pedig 2 óra alatt lehet a Type-C portban végződő mágneses töltőkábelen keresztül. A legnagyszerűbb tulajdonsága azonban az, hogy van egy 32 GB-os, beépített háttértára is, így nem kell telefon a használatához, nem hívnak fel futás vagy gyúrás közben. Az izzadtságot is jól viseli, IPX6 szabvány szerint áll ellen a behatásoknak, vagyis ideális sportfüles lehet belőle.

A bevezető akció keretében most 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni, ez az ár az első 100 darabra vonatkozik, utána lassan, de biztosan emelkedni fog, ahogyan nagyobb mennyiség fogy belőle. A konkrét eseményt ezen a linken éritek el, érdemes erre is ránézni.

hirdetés