hirdetés

Üzemidőbajnok Soundcore füles érkezett potom áron

Sok jó tulajdonsággal

hír
Üzemidőbajnok Soundcore füles érkezett potom áron 1

Forrás: Aliexpress, ANKER Official Store

írta: SonkaMod
2023-08-09

Az Anker friss megjelenése a Soundcore P20i TWS fülhallgató, ami abszolút alsópolcos, de mégis az lehet az érzésünk, hogy nem is annyira budget termék. Mindössze nagyjából 8200 forintért rendelhető, mégis klasszis üzemidővel, appos vezérelhetőséggel és dupla mikrofonnal rendelkezik.

Másik nagyon nagy előnye a fülesnek az üzemideje. A gyártó állítása szerint egy töltéssel 10 órát megy, ami zseniálisan jó érték, a töltőbölcsővel pedig ez a szám 30-ra nő. Az pedig már csak hab a tortán, hogy gyorsan tölt, tehát 10 percnyi töltéssel 2 órányi zenehallgatást nyerünk. Olyan tulajdonságai is szót érdemelnek, mint a Bluetooth 5.3 kapcsolódási mód, a dupla mikrofonos telefonálási lehetőség vagy éppen az IPX5-ös vízállóság.

Az Anker Soundcore P20i a fentebb felsorolt remek tulajdonságok ellenére nagyon alacsony árcímkével rendelkezik, Aliexpressen most a WTCYLH  kuponkóddal és Aliexpress coinokkal már megrendelhető 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés