hirdetés

Ünnepeljük a szájegészség világnapját az Ocleannel

Új fogkefe és akciós korábbi modellek

hír
Ünnepeljük a szájegészség világnapját az Ocleannel 1

Forrás: Oclean

írta: Atika
2022-03-18

A március 20-án megrendezésre kerülő szájegészség világnapja az FDI Fogászati Világszövetség kezdeményezése, amelynek célja a szájbetegségek okozta terhek csökkentése, és az optimális szájhigiénia elérése mindenki számára. Ennek alkalmából az Oclean, az egyik legnépszerűbb kínai dentálhigiéniai termékeket gyártó vállalat indított is egy akciót, amelynek keretében olcsóbban vásárolhattok szónikus fogkeféket és még egy új modellt is bemutattak.

Forrás: Oclean

Megjelent az Oclean X10

Az Oclean X10 okos elektromos fogkefe egy olyan termék, amelyet a fiatal tech geekek igényei szerint terveztek, színesebb funkciókkal és izgalmasabb dizájnkoncepcióval. Nagyméretű képernyőt kapott, amelyen interaktív emoji visszajelzés jelenik meg a fogmosás után, és szükség esetén automatikusan generált, kiegészítő fogmosási tervet is kapunk a segítségével. 5 különböző fogmosási mód közül választhatunk, és mindegyik mód 5 intenzitásszinttel rendelkezik, hogy bármilyen igényhez igazodni tudjon. A 3,5 órás töltési idő után 2 hónapig gondtalan használhatjuk a fogkefét. 

Az Oclean X10 eredeti ára $99,99, de a WOHD320  kuponnal 5 dollár kedvezményt kaphatunk, így nagyjából 32 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a miénk lehet a legújabb modell. Az ár már tartalmazza az áfát, így extra költségek nélkül juthatunk hozzá az újdonsághoz.

Az alábbi táblázatban megtaláljátok a további kiemelt akciókat, de érdemes körülnézni az oldalon, ugyanis több másik fogkefére és a kiegészítőkre is kaphattok kedvezményeket.

LinkTermék neveEredeti árKuponKuponos ár
Oclean X Pro Elite27 000 FtOCELITE23 600 Ft
Oclean W127 000 FtOCW123 600 Ft
Oclean 10 darabos pótfej csomag13 500 FtREFILLS10 100 Ft

hirdetés