hirdetés

Újabb akciós Konka masszázspisztolyt rendelhetünk

Adaptív sebességállítással

hír
Újabb akciós Konka masszázspisztolyt rendelhetünk 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-12

Mostanában egyre jobb kuponokat kapunk a Konka masszázspisztolyaira, és ez jó is, mert eléggé kelendő termék, és jó áron normális minőséget nem kapunk minden nap. A Konka egy kínai gigavállalat, akik sok mindenben utaznak, többek között háztartási eszközöket is csinálnak, és többféle masszázspisztolyuk is van. Most a Konka 608 vásárolható meg kedvezményesen, 13 200 forintért költségmentes szállítási opcióval.

Maga az eszköz nem nagy, mindössze 60 deka és 15 centi a legnagyobb befoglaló mérete, mégis bele tudtak tenni egy 1800 mAh kapacitású akkumulátort, amivel 50 napot is kibír egy töltéssel, ha naponta 10 percet használjuk. Újratölteni Type-C porton keresztül tudjuk, tehát bármilyen USB-s eszközről vagy power bankről is lehet tölteni.

Négyféle fejet adnak hozzá, van egy gömb alakú, egy villás végű, egy lapos, valamint egy hegyes végű. Mindegyik más és más izomcsoportra jó, de érdemes velük kísérletezni, hogy melyekkel érjük el a legjobb hatást.

A kínai Konka eredetileg televíziók gyártásával kezdte a pályafutását, de mára egy hatalmas céggé nőtte ki magát, ami nagyon sokféle terméket gyárt. Többek között ez a masszázspisztoly is a termékpalettájukat gazdagítja, és igen kedvező áron kelleti magát. Eredetileg nagyjából 18 000 forintba kerülne, de most a BGfd25d3  kuponkóddal már 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjuk ingyenes szállítással, áfamentesen. Az pedig már csak hab a tortán, hogy háromféle színben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a szívének kedves árnyalatot.

hirdetés