hirdetés

Új Segway Ninebot elektromos rollerek

Itt az új szebb, jobb D széria

hír
Új Segway Ninebot elektromos rollerek 1

Forrás: https://store.segway.com/

írta: Don Kartács
2022-07-06

A Ninebotot pár éve megvette a Xiaomi, így a forrásokat – és a minőségbiztosítást – a legnevesebb kínai konglomerátum biztosítja a cég számára. Kifejezetten kellemes elektromos eszközöket gyártanak, amik nemcsak jók, de azért többnyire tartósak is. Most egy komplett sorozat – a D széria – érkezett háromféle teljesítménnyel és akkumulátor kapacitással. Mindegyikre használható a GOBOO30030  kód, amivel 30 eurót lehet lefaragni az árból.

Gyorsan kitúrtam néhány műszaki adatot, a D18E 183 Wh, a D28E 275 Wh, míg a D38E 367 Wh teljesítménnyel rendelkezik, de a gyártó 36 V-ra, tehát középértékre, számolja, de a valóságban ezeket 42 V-ig fel lehet tölteni, akkor a 214 Wh, a 321 Wh és a 428 Wh értékeket kapjuk, ebből már lehet következtetni a valós hatótávra. A másik a terhelhetőség, a legkisebb modellre 100 kg-ot, a két nagyobbra pedig 120-at adnak meg, ami tisztességes érték. Természetesen össze is csukható, így betehetitek a 14,8/15,3/16,4 kg-os járműveket a csomagtartóba. Érdekesség, hogy teljesítik az IPX6 követelményeit, ami ritka ebben a kategóriában.

Amin még megakadt a szemem azok a minőségellenőrzési szempontok: több mint 10 000 kilométeren át tesztelték a modelleket a gyárban, 45 szigorú megbízhatósági teszten keresztül, szóval várhatóan strapabíró jószágokról lesz szó, nem úgy, mint pl. a Kugoo modellek esetében. Ami az árakat illeti, ha használjátok a a GOBOO30030  kódot, akkor 113 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra, 137 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra és 170 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jönnek ki az árak, amik olcsóbbak mint pl. a Xiaomi modelljei. A kétkerekűek EU raktárból érkeznek, a szállítás ingyenes, az első pár megrendelő pedig egy ajándék Ninebot bukót is kap a termékek mellé.

hirdetés