hirdetés

Új párásító berendezések jelentek meg BlitzWolf név alatt

Az egyik nagy, a másik okos

hír
Új párásító berendezések jelentek meg BlitzWolf név alatt 1
írta: SonkaMod
2021-05-11

Két új párásítógép került fel a BlitzWolf termékpalettájára, amik a fejlettebb és nagyobb kapacitású eszközök közé tartoznak. BW-SH4 és BW-SH5 a nevük, amiből az első egy kifejezetten nagyméretű tartállyal felvértezett darab, míg a másik ugyan kisebb, de sokkal okosabb. Az ára mindkettőnek vállalható, nem kifejezetten drágák.

BlitzWolf BW-SH5

Érdekes dizájnt kapott ez a készülék, sokkal megosztóbb, mint az SH4. A fekete és az arany többnyire jól néz ki, de itt egy kicsit furcsa a szemnek, ám lehet valakinek pont ez tetszik benne. 4,3 liter kapacitású a tartálya, amit akár 350 ml/órás sebességgel is képes fogyasztani, tehát egy elég erős gép a BW-SH5.

Az elején találhatóak az érintőgombok, amikkel könnyen válthatunk működési módot és intenzitást. A kijelző mutatja az aktuális hőmérsékletet és a páratartalmat is. A gép tud WiFi-re csatlakozni, és a BlitzWolf saját applikációjával vagy a Tuya, illetve Smart Life appokkal lehet összekötni, így az okosotthon rendszerünkbe integrálhatjuk, és távolról is vezérelhetjük. A kifújt párát fel is tudja melegíteni, illetve ebben is található UV sugaras fertőtlenítés.

Ez a kütyü főleg az appos működése miatt képvisel egy magasabb kategóriát, mint az SH4. Ez nyilván az árán is meglátszik, mert ez egy drágább berendezés, a Banggoodon a BGSH5CZ kuponkóddal 26 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés