hirdetés

Új Lenovo projektor a Banggood kínálatában

Elektronikus trapézkorrekcióval és Androiddal

hír
Új Lenovo projektor a Banggood kínálatában 1
írta: SonkaMod
2021-11-22

A Lenovo is megjelent az olcsó, 100 000 forint alatti projektor kategóriában. Egy olyan vetítőjüket már meg lehet rendelni Banggoodról, ami Magyarországon nem kapható, és a jövőben sem valószínű, hogy megjelenik itthon. A FHD-s eszköz Androiddal is felszerelt, a fényereje pedig igen jónak tűnik. A dizájn egyből megfogja a tekintetet, a fémházas eszköz minőségi anyagokból építkezik, pedig kétségtelen, hogy a budget kategóriába tartozik.

Az L5 egy okosprojektor, ami annyit jelent, hogy egy beépített Android rendszerű hardver került bele. Egy négymagos, 64 bites okostévé chip teljesít benne szolgálatot, és mindössze 1 GB memóriával szerelték. Nem túl vaskos hardver, de az Android 9-et azért meg fogja hajtani, az viszont előre kimondható, hogy valószínűleg nem a világ leggyorsabb rendszere fut rajta.

Ami viszont kifejezetten csábító az eszközben, hogy támogatja a képernyőtükrözést, illetve a trapézkorrekciója elektronikus és négypontos. Ez utóbbi azért nagyon fontos, mert így nem feltétlenül kell teljesen szemből vetíteni, lehet oldalról is.

A készülék hátoldalára kerültek a portok, ahol találunk két HDMI bemenetet, AV dugaljt, jack dugót, két darab USB portot és még egy LAN csatlakozót is az internetnek, bár beépített WiFi és Bluetooth is van benne.

A Lenovo betörése a budget vetítők piacára egy üdvözlendő tény, és az L5-ös készülék is jónak tűnik. A Banggoodon előrendelhető a projektor, és még novemberben postára is adják őket. A BGPROBuscape kuponkóddal faraghatunk egy keveset az árából, így már 74 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, szállítási költséggel együtt.

hirdetés