hirdetés

Új Baseus alkoholszonda rendelhető Aliexpressről

Ezzel elkerülhető az ittas vezetés

hír
Új Baseus alkoholszonda rendelhető Aliexpressről 1
írta: SonkaMod
2021-10-14

Aki sokat autózik, az tisztában van vele, hogy egy rakás olyan kiegészítőt kell hozzá beszerezni, ami nem törvényi előírás, nem is létszükséglet, de baromi jó, ha rendelkezünk vele. Ide sorolhatók a jégkaparók, zároldók, bikakábelek, zsebbikák, kompresszorok és bizony az alkoholszonda is. Aki soha nem iszik alkoholt, annak persze felesleges, de az egymillió alkoholista országában erre igen kevés az esély. Viszont attól még, hogy fogyasztunk, nem akarunk ittasan autóba szállni, a szonda pedig szépen megmutatja, hogy már kiment-e belőlünk az alkohol.

A szonda mindössze egy 80×25 milliméteres kis henger, amihez adnak egy tartót is, amit bárhova felhelyezhetünk a kocsinkban. Ebben a kis testben akkumulátor is van, egy töltéssel nagyjából 3 hónapig működik, de Type-C porton keresztül lehet táplálni energiával, így egy autós töltőre rádugva nem lesz gondunk az áramellátással.

A Baseus alkoholszonda kicsi, jól néz ki, adnak hozzá tartót, de ami a legfontosabb, hogy nagyon hasznos. A képet csak még vonzóbbá teszi, hogy nagyon drágának sem lehetne nevezni. Az Aliexpressről rendelve, az ALCOHOLTEST kuponkóddal mindössze 8900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítási költséggel és áfával együtt. Ez az összeg össze sem hasonlítható az ittas vezetés utáni büntetéssel, netalán egy baleset okozta károkkal, a személyi sérülésekről már nem is beszélve.

hirdetés