hirdetés

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition

A jó lehet még jobb?

hír
Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition 1
írta: Don Kartács
2020-01-14

A Tronsmart T6 Plus az elmúlt évek egyik legjobb kültéri hangszórója volt, vitték is a népek, mint a cukrot. Alacsony ár, kellemes hang, ütős kinézet és képes volt TWS módban, sztereóként is működni. Ez a kiváló szerkezet esett át egy ráncfelvarráson, aktualizálták a műszaki paramétereket a 2020-as évnek megfelelően, ráadásul az ára is alig változott: 21 000 Ft-ot kérnek érte a 4APG4M3Q kuponnal.

Érdekes, hogy régebbi technológiák hogyan lopóznak vissza egyes piacokra, ilyen az NFC, amit most az új variáns is végre megkapott. Nem hiszem, hogy ez perdöntő lenne, de azért egy fokkal egyszerűbb így felépíteni a kapcsolatot, mint a sima Bluetooth-os megoldás segítségével. Hasonlóan érdekes, de nem annyira kardinális funkció a Type-C reverse charge, amivel power bankként képes eszközöket tölteni a hangszóró. A TWS mód maradt, és már nemcsak két T6 Plus, hanem két T6 Plus Upgraded Version is összekapcsolható, de keresztben is működik a dolog, így akinek van már egy sima Plus-sza, az tulajdonképpen az új verzióval is alkothat párt.

Mivel a régebbi modell 20 000 Ft körül érhető el, az új pedig 21 000 Ft a 4APG4M3Q kuponnal, így a többlettudás felára több, mint reális. Egy dologra figyeljetek, hogy mivel az Upgraded Edition még csak Kínából érhető el, mindenképpen az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítással rendeljétek meg.

Aki pedig a régi variánssal is megelégszik, annak itt van rá egy bomba ár egy bomba kuponnal:

32 000 Ft 2 db, a GKBTS06 kód beirásával.

hirdetés