hirdetés

Tronsmart cuccal van tele a Geekbuying magyar raktára

Leginkább hangszórók

hír
Tronsmart cuccal van tele a Geekbuying magyar raktára 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2022-11-23

A Black Friday előtt a webshopok igyekeznek minél nagyobb raktárkészletet felhalmozni, hogy legyen mit eladni az ünnepi időszakban. A Geekbuying is így tett, ráadásul nekik magyarországi raktáruk is van, amit zsúfolásig tömtek Tronsmart cuccal. Most pedig ezeket vásárolhatjuk meg kuponos akcióban, baromi jó áron. A válogatás az összes mostanában kelendő Tronsmart kütyüt tartalmazza.

Elképesztően szimpatikus a Geekbuying remek hozzáállása a magyar piachoz, ami abból látszik leginkább, hogy már hazánkban is van raktáruk. Ez nem kis dolog, hiszen a legtöbb kínai webshopnak nincsen. Ráadásul ez számtalan előnnyel jár, mert így jó gyorsan kiszállítják ezeket a termékeket, ráadásul többnyire teljesen ingyenesen.

Nincs temérdek féle termék a magyar raktárban, de igyekszik a Geekbuying a legkelendőbbeket folyamatosan szállítani, így pedig Tronsmart cucc akad benne jócskán. A Black Fridayre készülve is feltöltötték ezeket a készleteket, most pedig megvásárolhatjuk őket igencsak kedvező áron. A kedvencünk ezek közül a Tronsmart Bang SE, ami 21 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már rendelhető, de a sima Bang is igen jó választás ennyiért és még egy ajándék Trip kishangszórót is adnak hozzá ajándékba. A listát pedig alább láthatjátok, ami nem szűkölködik a kedvező akciókban:

KépTermékKuponkódÁr
Tronsmart Onyx Prime TWS fülhallgató786M9FIRY213 900 Ft
Tronsmart Trip Bluetooth hangszóróGKBTSHU056 300 Ft
Tronsmart T7 Mini Bluetooth hangszóróGKBTSHU0410 400 Ft
Tronsmart Groove 2 Bluetooth hangszóró6WTTRCZZ0J9 100 Ft
Tronsmart Element T6 Plus Bluetooth hangszóróGKBTSDE615 800 Ft
2 db Tronsmart Element T6 Plus Bluetooth hangszóróGKBTSDE731 300 Ft
Tronsmart T6 Plus Upraded Bluetooth hangszóróGKBTSDE916 300 Ft
Tronsmart T7 Bluetooth hangszóróGKBTSHU0816 900 Ft
Tronsmart Bang Bluetooth hangszóró + ajándék Tronsmart TripGKBTSDE2632 500 Ft
Tronsmart Bang Mini Bluetooth hangszóró + ajándék Tronsmart TripNNNTSBMINIRE27 200 Ft
Tronsmart Bang SE Bluetooth hangszóróBANGSE2221 800
Tronsmart Force X Bluetooth hangszóróNNNTSFORXOCT19 400 Ft
Tronsmart Force Max Bluetooth hangszóróGKBTSHU0234 100 Ft

hirdetés