hirdetés

Szuper projektor debütált a Geekbuying oldalán

Az első 50 darab bevezető áron rendelhető

hír
Szuper projektor debütált a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-07-19

Projektorokat nem feltétlenül július közepén vesznek az emberek, pedig nyáron is remekül lehet használni, segítségükkel viszonylag könnyen csinálhatunk kertmozit, aminek megvan a maga hangulata. Ehhez csak egy olyan vászon kell, amit bárhol fel lehet állítani, és már mehet is a vetítés, ha van projektorunk, illetve a szúnyogokkal kell vigyázni, de arra is írtunk már pár módszert hogy lehet védekezni a kis dögök ellen.

Vezérelni a hozzá kapott távirányító segítségével lehet, de hangutasításokra is reagál, kapott RGB LED fényeket is a hangulatkeltés érdekében. Támogatja a Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby AC3 hangzást, a súlya mindössze 1,6 kg, méretei pedig 243x195x95 milliméter. 

A Geekbuyingon most a bevezető akció keretein belül 58 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a terméket, a GKBXNANOX1 kuponkód sgítségével, de ez az akció csak az első 50 darabra vonatkozik, utána már csak drágábban lesz elérhető. Ebben az árban az áfa és a szállítás is benne van, így már más költségetek nem is lesz a rendeléssel kapcsolatban.

hirdetés