hirdetés

Rendelhetők a vadonatúj Redmi projektorok Banggoodról

Ezek itthon nem kaphatók

hír
Rendelhetők a vadonatúj Redmi projektorok Banggoodról 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-01

Amikor a Xiaomi leválasztotta magáról a Redmi márkát, akkor az volt az elsődleges céljuk, hogy egy viszonylag olcsó, fiatalos márkát teremtsenek meg, ami ugyanúgy viszi tovább az anyacég minőségi sztenderdjeit. Egy csomó remek eszközzel érkeztek meg azóta, a legtöbbjüket kedveljük is, és tényleg meg tudnak maradni a realitás talaján, ami az árakat illeti. Projektorokkal csak 2022-ben kezdtek el foglalkozni, az év vége fele adták ki két első modelljüket, amiknek globális verziójuk nincs is, és nem is olyan könnyű Magyarországról beszerezni őket. Ezért is örülünk neki, hogy bekerültek a Banggood kínálatába.

A projektorok természetesen felvértezettek okos rendszerrel is. Amlogic T950D4 processzor került bele 1,5 GB memória mellett, a rendszer pedig nem meglepő módon a MIUI TV, ami gyakorlatilag egy Android TV átdolgozás. Mivel global verzió nincsen, így a kínai elérhető, de angol nyelv abban is van.

Bluetooth és WiFi áll rendelkezésre a vezeték nélküli kapcsolódásra, ami a portokat illeti, abból pedig a tápon kívül kapunk egy USB-t, egy jack-et, valamint egy HDMI bemenetet.

A kínai ára elképesztően alacsony mind a két modellnek, de érthető módon annyiért nem tudjuk sehonnan sem megrendelni. A legtöbb helyen nem is elérhető, a magyar piacon sincs jelen, de a Banggood kínálatába bekerült mind a két modell. Az alap verzió nagyon durván olcsó, a BGRMPC  kuponkóddal mindössze 80 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítási költséggel együtt. A Pro verzió az extra funkciók miatt drágább, de a BGXRMPP  kuponkóddal az is megáll 104 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-nál postaköltséggel és áfával az árában.

hirdetés