hirdetés

Remek előrendelési akcióval jön ki a Chuwi HiPad Pro tablet

Snapdragon processzorral szerelték a legújabb modellt

hír
Remek előrendelési akcióval jön ki a Chuwi HiPad Pro tablet 1
írta: SonkaMod
2021-08-03

Megérkezett a Chuwi legújabb nagyágyúja, a HiPad Pro, ami sokáig uralhatja a kínai tablet piacot, mert kevés modell rendelkezik olyan erős hardverrel, mint ez a kütyü. Nem is szórakoztak sokat, benyomták az árát 300 dollárra, ami egyébként egyáltalán nem lenne rossz vétel, de áfával együtt már azért elég húzós. Most két napos premiert tartanak, így augusztus 3-4-én jóval olcsóbban megrendelhető.

Az internetezési lehetőségek kimaxolhatók vele, van benne duális WiFi vevő és dupla SIM kártya foglalat, amelyek 4G képesek. Az operációs rendszere Android 11, és a cég állítása szerint meg fog rá érkezni a Widevine L1-es frissítés (augusztus 15. előtt), ami biztosítani fogja a Google Widevine DRM platformjának segítségével, hogy tudjunk netflixezni akár 4K-ban is. Ez nagyon jó hír, mert a kínai tabletek ezt szinte soha nem tudják megadni számunkra.

A tablethez különböző kiegészítőket is lehet vásárolni, például a Chuwi érintőceruzáját, ami leginkább a rajzolóknak lesz hasznos kiegészítő, de lehet hozzá billentyűzetet is venni. Ez utóbbi már sok mindenre jó, a segítségével majdnem teljesértékű laptopként lehet használni. A böngészés, e-mailezés, szövegszerkesztés legalábbis sokkal egyszerűbb lesz vele. Ezen kiegészítőre még egy további Type-C csatlakozó is került.

A tablet pár napja már listázott az Aliexpressen, 300 dollár volt az induló ára (áfa nélkül), és a továbbiakban is ennyibe fog kerülni, de a mai és a holnapi napon olcsóbban rendelhető a premier miatti promócióban. A 803BRANDFEST kuponkóddal, de az áfát is beleszámolva már 70 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, és Spanyolországból hozza a GLS futárszolgálat.

A további csomagok árai:

Tablet + stylus: 79 800 Ft

Tablet + billentyűzet: 83 600 Ft

Tablet + stylus + billentyűzet: 91 200 Ft

hirdetés