hirdetés

Reggel 9-től indul az Aliexpress Winter Sale

Kezdődik az év az Alin

hír
Reggel 9-től indul az Aliexpress Winter Sale 1
írta: SonkaMod
2021-01-11

Nem kellett sokat várni 2021-ben, hogy útnak indítsák az első nagyobb akciósorozatot Aliexpressen. A Winter Sale ma reggel 9-től egészen 15-ig fog tartani, ezalatt az idő alatt tudjuk akciós áron beszerezni a jobbnál jobb cuccokat. Mint ilyenkor mindig, fel lehet használni bizonyos termékekre select kuponokat, lesznek store kuponok, és már most tudjuk az általános kuponok kódjait, amik mindenre érvényesek.

Ezeket úgy kell értelmezni, hogy például az első sorban lévőt akkor használhatjuk fel, ha a kosarunk összértéke 30$ feletti, és akkor ad 3$ kedvezményt, azaz maximum 10%-ot. Viszont ez kombinálható a többi kedvezménnyel, így juthatunk hozzá nagyon jó áron a különböző termékekhez.

Természetesen az Aliexpress összegyűjtötte egy oldalra a szerintük legjobb cuccokat, ezen a lapon mindenki aszerint látja a termékeket, amiket ő maga szokott böngészni az oldalon. Például, ha valaki egész nap csak Baseus cuccokat túr az Alin, annak valószínűleg tele lesz ez a Winter Sale oldala az említett gyártó cuccaival.

Az Aliexpress leárazásokkor mi is gőzerővel szoktuk keresni a jó ajánlatokat, így érdemes figyelni a Facebook csoportunkat és a weboldalunkat is, hiszen kevesebb eséllyel csúszhattok le a legjobb akciókról.

hirdetés