hirdetés

Olyan hardvert hoz a Doogee S98, hogy csak nézünk

Hihetetlen strapatelefon minden földi jóval

hír
Olyan hardvert hoz a Doogee S98, hogy csak nézünk 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-12

A Doogee jó magasra tette a lécet a most megjelent S98 strapatelefonnal, mert ránézve a specifikációira egy nagyon erős telefon képe rajzolódik ki, amiből nem sajnálták az anyagot. Ezúttal a teljesítménnyel párosul az ütésállóság, és ez nagyon jól áll ennek a készüléknek. Banggoodon az alapára több, mint 200 000 forint, de nyilván nem ez a piaci értéke, és lekuponozva már 79 500 Ft-ért megrendelhető, ami pedig baromi alacsony árazás, de ennek csak örülni lehet.

Szerencsére olyan tulajdonságai is vannak a készüléknek, amik egyértelműen hasznosak, például van benne NFC és 15 wattos vezeték nélküli töltésre képes, de olyanokat se felejtsünk el megemlíteni, mint a duális WiFi, négyféle geolokációs támogatás, OTG és Bluetooth 5.1. Amit pedig sokszor lespórolnak az a gyorstöltés, de ez sem maradhatott ki, a Type-C portján keresztül akár 33 wattal is tölthetjük. A strapakészülékek sajátos tulajdonságait is hozza, azaz vízálló, ütésálló, és van rajta testreszabható, fizikai gomb.

Már Android 12-t futtat a készülék, vagyis szoftveresen sincsen lemaradva. Erre szokták azt mondani, hogy nem sz*rral gurigáznak a Doogee-nál, hogy bevállaltak egy ilyen modellt, ráadásul elképesztő áron. A Banggoodon alapáron több, mint 200 000 forintba kerül, de ennyit azért nem érne meg, viszont a BGHU1985 kuponkóddal egyből leugrik az ára 79 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra, ami viszont brutálisan alacsony ár érte. Ebben már a szállítási költség is benne van, az áfát pedig a Banggood fizeti, tehát nem kell rá semmit sem pluszban kicsengetnünk, maximum a szállítási biztosítást, de az sem vészes összeg.

hirdetés