hirdetés

Okosóra jár ajándékba az Ulefone Armor 8 Pro strapatelefonhoz

Gyorsnak kell lenni

hír
Okosóra jár ajándékba az Ulefone Armor 8 Pro strapatelefonhoz 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-05-10

Érkezik egy nagy szállítmány a Banggoodhoz az Ulefone Armor 8 Pro telefonból, így nagyszabású előrendelési akciót hirdettek meg rá. Alapból jó áron szerezhetjük meg a készüléket, de ha elég gyorsak vagyunk, akkor egy Ulefone Watch boldog tulajdonosai lehetünk, teljesen ingyen.

Az akkumulátora 5580 mAh kapacitású, amit Type-C porton keresztül lehet tölteni, akár 15 wattal. A telefonból nem maradt ki a duális WiFi, az NFC chip, Bluetooth 4.2 és a GPS sem. A rendszerében van változás, hiszen már a vadiúj Android 11-gyel érkezik. IP68 és IP69K szabványokkal rendelkezik, így víz-, ütés- és porálló.

Az előrendelési akció keretében piszok olcsón adják a készüléket, mindössze 47 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és a szállítási költség is csak 850 forint. További jó hír, hogy az első 100 vásárlónak egy Ulefone Watch is üti a markát, teljesen ingyen. Ez a promóció csak erre a limitált darabszámra vonatkozik, de viszonylag jól követhető, hogy benne leszünk-e az első százban, mert mutatja a rendszer az eladásokat. Az akció május 10 és 17-e között zajlik.

hirdetés