hirdetés

Netflix támogatással érkezett a Wanbo TT projektor

Nagyobb fényerővel, és egyéb újdonságokkal is felszerelték

hír
Netflix támogatással érkezett a Wanbo TT projektor 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-03-06

Az egyik kedvenc kínai projektorokat gyártó márkánk a Wanbo. Jómagam is egy T6 Maxot használok, igen nagy megelégedéssel. A TT az előbbi típusnak gyakorlatilag a továbbfejlesztett verziója, de olyan ínyencségeket kapott, mint a Netflix támogatás, a nagyobb fényerő és a az új, fekete köntös. A 300 dolláros kezdőár sem mondható soknak a gépért, így a Wanbo megint szépen kitett magáért, és egy jó ár/érték arányú eszközt tett le az asztalra.

Mediatek MTK9266-os processzor van benne, ami az okosrendszer alapját adja, viszont csak 1 GB memória szolgál benne. Ennek egyik magyarázata, hogy a gép nem a megszokott Android TV-t futtatja, hanem valamely butított változatát, amit a TT számára fejlesztettek. Ez akár még előny is lehet, mert a legfontosabb appok ezen is megtalálhatók, de a rendszer talán jobban optimalizált, mint a sima Android. Az viszont nagyon nagy előrelépés, hogy Widevine L1-es tanúsítvánnyal rendelkezik, és támogatja a Netflix 4K tartalmait is, illetve a többi tartalomszolgáltató anyagait is nézhetjük rajta nagy felbontásban.

A gép duplasávos WiFi-vel rendelkezik, amivel egyrészt rákapcsolódhat a helyi hálózatra, másrészt más okoseszközünkkel egy kattintással át tudjuk küldeni a projektorra a videós tartalmakat. Apró, de annál fontosabb feature, hogy két 5 W-os hangszóró is került bele, amik ugyan nem adnak hatalmas moziélményt, de a semminél sokkal többet tudnak.

Alacsony áron, jó specifikációval rendelkezik a Wanbo TT, amit leginkább a középkategóriába lehetne sorolni.

Geekbuyingon debütált a vetítő, amelynek keretében early bird akcióban 300 dollárért rendelhető. Ez átszámítva nagyjából 107 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os vételárat jelent, amiben természetesen benne van az ÁFA is, a szállításért pedig nem kell fizetni.

hirdetés