hirdetés

Megtaláltuk 2024 SOKOL rádióját, amibe Bluetooth is került

Az idősek imádni fogják

hír
Megtaláltuk 2024 SOKOL rádióját, amibe Bluetooth is került 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-07-04

A Sansui Bluetooth hangszórója szemből nézve egyáltalán nem lóg ki a többi hasonló termék közül. Jobban megnézve azonban tele van gombokkal, akár két micro SD kártyát is rakhattok bele, de ami sokkal érdekesebb, hogy FM rádió is része a repertoárnak. Ez gyakorlatilag egy modernizált SOKOL rádió, amivel akár rögzíthetitek is a rádióban szóló zenéket. Olyan helyeken, ahol nagyon lassú a mobilnet vagy idősebbeknek, akik inkább nem foglalkoznak a modern technikai vívmányokkal tökéletes választás lehet. Nem is kerül sokba, 9300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkaphatjátok a BGbe78ba  kuponkóddal.

A készülék tetején számtalan gombot találhattok, ezekkel lehet vezérelni a zenelejátszást, a rádiót és találtok egy felvétel gombot is rajta, amivel utóbbiból vehettek fel zenéket vagy műsorokat a memória kártyára vagy az USB-be dugott pendrive-ra, hogy később visszahallgathassátok azokat.

Ha gyakran hallgattok rádiót vagy esetleg idősebb szülőnek, nagyszülőnek kerestek valamit a tönkrement otthoni zenedoboza helyett valamit, akkor érdemes elgondolkodni a Sunsai F30 megvásárlásán. Főleg így, hogy most a BGbe78ba  kuponnal, szállítási költséggel együtt is csak 9300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Fekete és szürke színekből választhattok.

hirdetés