hirdetés

Megjelent az Umidigi A11 okostelefon

Még lázat is mér

hír
Megjelent az Umidigi A11 okostelefon 1
írta: SonkaMod
2021-05-26

Már rendelhető a kínai budget telefongyártó legújabb készüléke, az A11, ami egy belépőkategóriás telefon lett. Kétféle variánsa kapható, van egy 3/64 GB-os és egy 4/128 GB-os verzió. Egyikért sem kell sok pénzt kicsengetnünk, de értelemszerűen ezek a gépek nem is képviselnek magas kategóriát. Viszont egy-egy extrát szeret az Umidigi belecsempészni a modelljeibe, az A11-be egy infra hőmérő került, amivel gyorsan és érintésmentesen tudunk lázat mérni.

5150 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amivel elvileg a 15 órás folyamatos játék is kihozható. Újratölteni Type-C porton keresztül lehet, maximum 10 watt teljesítménnyel. A készülék dupla SIM kártyás, van benne duális WiFi, háromféle helymeghatározási rendszer (GPS, Glonass, Galileo), 4G adatkapcsolat és jack csatlakozó is fért rá. A szoftveres környezetet a Google biztosítja az Android 11 személyében. Kétféle színben elérhető a készülék, van kék és szürke verzió is, mindkettő elég jól néz ki, de a hátoldalán körülbelül 50-es betűmérettel rávésték a „beyond dreams” szlogent, ami egy kicsit furán hat. Az oldala szögletes fém keret, a hátoldala pedig üveg, így élőben valószínűleg egy csinos készülék annak ellenére, hogy mennyire olcsó.

Banggoodon lehet előrendelésben megvásárolni a készüléket. A 3/64 GB-os verzióért 29 400 forintot kell fizetni, a nagyobbért pedig 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot. Egyik sem egy nagy összeg, és főleg a drágábbik egész ütőképes konstrukciónak nevezhető, de szigorúan csak a belépő kategóriában. Az árak már tartalmazzák az EU Priority Line szállítási mód költségét, ami áfa- és vámmentes fuvarozást garantál.

hirdetés