hirdetés

Megjelent az eddigi legerősebb N-one tablet

Középkategóriás hardverrel hódít

hír
Megjelent az eddigi legerősebb N-one tablet 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-03-29

Egyre komolyabb gyártónak tűnik az N-one, hiszen már nemcsak egy termékkel rendelkeznek, mint a kezdetekben, hanem egyre szélesítik a termékkínálatukat. Egyelőre megmaradnak tablet vonalon, és az eddigi legjobb és legdrágább eszközük is egy táblagép lett. A kütyü most jelent meg, NPad X névre hallgat, és igazán jó középkategóriás masinának tűnik.

Olyan tulajdonságokat is érdemes megemlíteni, minthogy négy darab hangszóróval rendelkezik, ami növeli a multimédiás élményt. Az Android 13 is a repertoár része, de mivel egy teljesen új eszközről van szó, így el is vártuk, hogy friss operációs rendszer fusson rajta.

A tabletet Geekbuyingon lehet előrendelni, ráadásul kétféle kiszerelésben. Választhatjuk az alap csomagot, amiben csak maga a tablet, a töltő és egy Type-C kábel van, ez 68 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 7UHCTDC5  kuponkóddal. A másik lehetőség, hogy a bővítettet választjuk, amihez jár tok és üvegfólia is, ez pedig a 7UHG1THC  kuponkóddal rendelhető 75 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Európai raktárból küldi a Geekbuying és a szállításért nem kell fizetni.

hirdetés