hirdetés

Megjelent a Cubot X20 Pro

A középkategória új királya

hír
Megjelent a Cubot X20 Pro 1
Atika
írta: Atika
2019-09-16

A Cubot X20 Pro a gyártó legújabb modellje, ami az árához képest meglepően jó paraméterekkel rendelkezik. Ebben az árszegmensben páratlanul sok RAM, belső tárhely és jó középkategóriás SoC jellemzi, miközben az aksit és a kamerát sem hanyagolták el. Nézzük meg, hogy mit kínál a Cubot X20 Pro 46 000 forintért cserébe.

A hátlapi kamerák 20, 12 és 8 Megapixelesek, ezek közül a középső a főkamera, a nagyobbik a mélységélességért felel, míg a kisebbik a széles látószögű képet biztosítja nekünk. Mivel a háromból két egység is Sony szenzorokkal rendelkezik, ezért joggal várható el tőlük jó minőség, ami az első fotók alapján nem is olyan rossz. Az alább látható képeken az AI-jal segített szoftveres eredményeket mutatják be, de az is észrevehető, hogy az árához képest rendkívül jó fotókat lehet lőni a Cubot X20 Proval.

Természetesen minden fontos vezetéknélküli szabványt ismer, így van GPS – Glonass, Beidou, Galileo támogatással -, Bluetooth 4.2, sajnos csak n-es WiFi, de legalább ismeri az 5 GHz-es frekvenciát és B20-as 4G, akár két SIM kártyán is.

A Type-C porton keresztül tölthetjük a 4000 mAh-s akkumulátort, ami mellé már nem társul jack csatlakozó, így rá leszünk kényszerülve egy Bluetooth-os fülesre töltés közben. Az operációs rendszer egy szinte érintetlen Android 9.0, úgyhogy ezzel sem lehet problémánk.

A Cubot X20 Pro 46 000 forintért vásárolható meg, ingyenes, áfamentes Priority Line szállítási móddal. Ennyiért jelenleg nem sok jó alternatívát tudnánk felsorolni, úgyhogy érdemes lecsapni rá, amíg tart az akció.

hirdetés