Megjelent a Cubot X20 Pro | RendeljKínait

Megjelent a Cubot X20 Pro

A középkategória új királya

hír
írta: Atika
2019-09-16

A Cubot X20 Pro a gyártó legújabb modellje, ami az árához képest meglepően jó paraméterekkel rendelkezik. Ebben az árszegmensben páratlanul sok RAM, belső tárhely és jó középkategóriás SoC jellemzi, miközben az aksit és a kamerát sem hanyagolták el. Nézzük meg, hogy mit kínál a Cubot X20 Pro 46 000 forintért cserébe.

A hátlapi kamerák 20, 12 és 8 Megapixelesek, ezek közül a középső a főkamera, a nagyobbik a mélységélességért felel, míg a kisebbik a széles látószögű képet biztosítja nekünk. Mivel a háromból két egység is Sony szenzorokkal rendelkezik, ezért joggal várható el tőlük jó minőség, ami az első fotók alapján nem is olyan rossz. Az alább látható képeken az AI-jal segített szoftveres eredményeket mutatják be, de az is észrevehető, hogy az árához képest rendkívül jó fotókat lehet lőni a Cubot X20 Proval.

Természetesen minden fontos vezetéknélküli szabványt ismer, így van GPS – Glonass, Beidou, Galileo támogatással -, Bluetooth 4.2, sajnos csak n-es WiFi, de legalább ismeri az 5 GHz-es frekvenciát és B20-as 4G, akár két SIM kártyán is.

A Type-C porton keresztül tölthetjük a 4000 mAh-s akkumulátort, ami mellé már nem társul jack csatlakozó, így rá leszünk kényszerülve egy Bluetooth-os fülesre töltés közben. Az operációs rendszer egy szinte érintetlen Android 9.0, úgyhogy ezzel sem lehet problémánk.

A Cubot X20 Pro 46 000 forintért vásárolható meg, ingyenes, áfamentes Priority Line szállítási móddal. Ennyiért jelenleg nem sok jó alternatívát tudnánk felsorolni, úgyhogy érdemes lecsapni rá, amíg tart az akció.