hirdetés

Megjelent a Banggood kínálatában a Blackview A95 telefon

Csak kívülről iPhone

hír
Megjelent a Banggood kínálatában a Blackview A95 telefon 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-17

Hozzávetőleg egy hónappal ezelőtt debütált a Blackview A95 okostelefon, és most már a Banggoodon is kapható a középkategóriás készülék. Ezúttal nem a strapatelefonok ligájában indított el egy új vasat a Blackview, hanem egy külsőre elég erősen iPhone kopinak kinéző gépet jelentetett meg. A jó ár/érték arány nyilván adott ennél a készüléknél, egészen sokat kapunk az alacsony árszabás mellé.

Egy viszonylag egyszerű konstrukció a Blackview A95, és ennek megfelelően az extrái sem töltenek meg hosszú oldalakat, de olyan alap dolgokról nem kell lemondanunk, mint az ujjlenyomat-olvasó, GPS, duális WiFi és a Bluetooth. Háromkamerás megoldással rendelkezik a hátoldalán, aminek a fő egysége egy 20 MP-es Sony IMX376, de a másik kettő érzékelőről nem sokat tudunk. Egy szinte borítékolható: ez a készülék biztosan nem lesz a legjobban fotózó termék még ebben a kategóriában sem.

Tisztességes alsó-középkategóriás mobil lett az Android 11-et futtató Blackview A95, és ebben az árszegmensben nem mondható drágának. Már a Banggoodon is lehet rendelni, és szállítási költséggel együtt kerül 59 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba.

hirdetés