hirdetés

Megérkezett az Ulefone Power Armor széria új tagja

Ezt aztán strapálhatjátok

hír
Megérkezett az Ulefone Power Armor széria új tagja 1

Forrás: Hekka.com

írta: Atika
2022-02-17

Nemrégiben jelent meg az Ulefone Power Armor széria legújabb modellje, ami a 14-es sorszámot kapta. A méltán híres strapatelefon sorozat új tagja úgy tűnik, hogy képes lesz megállni a lábán, ugyanis rengeteg olyan funkciót kapott, ami a mindennapi életben is használható, de azok is nagy hasznát vehetik, akik gyakran túráznak vagy csak ügyetlenek és folyton elejtik a telefonjukat. A hekka.com webshopban kínai raktárból rendelhetitek meg az új készüléket nagyjából 46 800 Ft-ért, ingyenes szállítással és további költségek nélkül.

Az Ulefone Power Armor 14 egy strapatelefon, ennek megfelelően a készülék minden sarkát gumibevonatos erősítéssel látta el a gyártó, illetve a kijelző is Gorilla Glass-szal védett, bár az nem derül ki a hivatalos specifikációkból sem, hogy melyik verzió. Ezen felül az IP68 és IP69K szabványok szerint víz- és porálló, és még a MIL-STD-810G certifikációt is megkapta, ami egy katonai szabvány, így kibírja az 57 kPa-os nyomást, a magas páratartalmat, a tartós meleget, de még az enyhén savas környezetben sem megy tönkre. Ezeken felül az oldalán található egy extra, programozható gomb, amelyre három különböző feladatot is feltaníthattok, ugyanis a szoftver megkülönbözteti a rövid, hosszú és dupla gombnyomást is. 6 különböző funkció végrehajtását vagy bármilyen applikáció megnyitását megoldhatjátok egyetlen gomb megnyomásával.

Rengeteg hasznos alkalmazással is ellátták a telefont, így a belső szenzorai segítségével képes digitális vízmértékként, szögmérőként, iránytűként és zajszintmérőként is funkcionálni, de ha kell, akkor a tengerszint feletti magasságunkat is kikalkulálja. Akik sokat hallgatnak FM rádiót biztosan elégedetten fognak csettinteni, ha azt írom, hogy a Power Armor 14-ben is van erre lehetőség, ráadásul ehhez fülhallgató sem kell, ugyanis beépített FM antennája is van.

Forrás: Hekka.com

A 20 MP-es hátlapi főkamerát egy mélységérzékelő szenzor és 2 MP-es makró lencsés egység egészíti ki, ezekkel pedig már jó fényviszonyok között valószínűleg használható fotókat is lehet lőni, ellenben maximum 1080p 30 FPS videók felvételére alkalmas, amitől már olyan sokat nem várunk. Az előlapra egy 16 megapixeles kamera került, ami a hátlapihoz hasonlóan szintén egy Sony szenzort kapott, de nem tennénk rá a fejünket, hogy bárki is ezzel a telefonnal fogja lőni élete szelfijeit.

Ami az akkumulátort illeti, természetesen egy óriási, 10 000 mAh-s telepet kaptok a pénzetekért, amit maximum 18 wattal tölthettek Type-C porton keresztül,

de képes a 15 wattos vezeték nélküli töltésre is a készülék, ami ebben a kategóriában egy kellemes csalódás.

Portok és vezetéknélküli kommunikáció szempontjából szinte csillagos ötöst érdemel az új Power Armor. A Type-C port mellett kaptok 3,5 mm-es jack csatlakozót is, ha nincs szükségetek micro SD kártyára, akkor két SIM-et képes fogadni, természetesen van B20-as 4G, ac WiFi, Bluetooth 5.0, GPS – GLONASS, Galileo, BEIDOU támogatással -, NFC, bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat-olvasó és még egy értesítési LED-et is belezsúfoltak, tehát tényleg semmiből nincs hiány.

Az Android 11-gyel érkező Ulefone Power Armor 14 nemrég debütált a Hekka webshopjában, ahonnan kínai raktárból rendelhetitek meg, bevezető áron. Az érte kért, nagyjából 46 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár nagyon jutányos, ha megnézitek ezért mennyi mindent kaptok, ráadásul a szállítás ingyenes és itthon már semmilyen további költség nem rakódik rá.

hirdetés