hirdetés

Megérkezett a vadonatúj Mibro Lite okosóra

AMOLED kijelzős óra bomba jó áron

hír
Megérkezett a vadonatúj Mibro Lite okosóra 1
írta: hajas
2021-09-27

Megérkezett a Mibro legújabb okosórája, a Lite. A készülék letisztult külsejével ejti rabul a vásárlókat, ráadásul olyan specifikációkkal rendelkezik, mint például a hosszú üzemidő és az AMOLED kijelző, ez utóbbi pedig ebben az árkategóriában igazi ritkaságnak számít. A frissen debütált óra már kapható is az Aliexpressen.

Megérkezett a vadonatúj Mibro Lite okosóra 14

Bluetooth 5.0-n keresztül kommunikál a mobilotokkal, és természetesen remekül elboldogul a telefonos értesítésekkel is, például mutatja a bejövő hívásokat, üzeneteket, alkalmazás értesítéseket, de csekkolhatjátok az órán keresztül az időjárás előrejelzést vagy használhatjátok ébresztőóraként is.

Ha megtetszett a Mibro Lite, akkor jó hírem van, hiszen most bevezető áron tudjátok megvásárolni, ráadásul emellé még jön egy automatikusan aktiválódó 5 dolláros Store kupon és egy 7 dolláros Aliexpress kupon, így mindössze 15 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, áfával és szállítási díjjal együtt, erre még esetleg a Posta számolhat fel vámkezelési díjat.

hirdetés