hirdetés

Már előrendelhető kedvezménnyel a Xiaomi 11T és a 11T Pro

Viszlát középkategória

hír
Már előrendelhető kedvezménnyel a Xiaomi 11T és a 11T Pro 1
írta: SonkaMod
2021-09-27

A Xiaomi hivatalos partnerénél, a Goboo-nál már meg is lehet rendelni a vadiúj telefonokat. A 11T egy nagyon jó készüléknek ígérkezik, a Pro kiadása pedig már egy olyan csúcsgép, amiért nem kell nagyon magas árat fizetnünk. Az előrendelés esetén akár 100 eurót is meg tudunk spórolni, így érdemes mielőbb előjegyezni a készülékekre.

A Goboo-n, a Xiaomi hivatalos viszonteladójánál előrendelhető már a telefon, és ha még szeptember 30 előtt leadjuk a rendelésünket, és letesszük az 50 eurós foglalót, akkor a teljes összegből elengednek további 100 eurót.

Xiaomi 11T Pro

A telefon Pro verziója egy kisebb szintugrás a modellcsaládon belül. Az ára jó 100 euróval magasabb, de cserébe nem is kapunk keveset. A különbségekre fókuszálva az elsődleges megemlítendő, hogy ebbe a Qualcomm Snapdragon 888-as rendszerchipje került, ami jelenleg a neves gyártó majdnem legerősebb processzora. A memória és háttértár kiosztása viszont ugyanaz, mint a sima modellben.

Másik nagy különbség, hogy a már alapból is bivalyerős töltést majdnem a duplájára emelték e modell esetében. Maximum 120 wattal lehet tölteni, ami azt jelenti, hogy teljesen lemerült állapotból akár már 17 perc alatt 100%-ra lehet nyomni az aksit. A kamerás tulajdonságok majdnem azonosak, a Pro verzió viszont tud 8K-ban is rögzíteni. Szintén elég keveset nyom a latba, de a Harman által tervezett hangszórók kerültek bele.

A Goboo-n erre a modellre is elérhető az 50 eurós előre fizetéssel a 100 eurós kedvezmény, így ez is jóval kedvezőbb áron vásárolható meg. A promóció csütörtök éjfélig él, a különbözetet pedig utána egy héten belül kell kiegyenlíteni, és akkor küldik a készüléket.

Miért jó a Goboo-ról rendelni?

A Goboo egy hivatalos Xiaomi viszonteladó. Annyira hivatalosak, hogy a Xiaomi bejelentéseken ki szokták vetíteni, hogy ők az egyik a pár bolt közül, ahol legelőször megvásárolhatók az új eszközök. A cégnek van európai raktára, így nem kell áfát fizetni, és gyors a szállítás is. Továbbá a Goboo az európai vásárlóknak is kínál 2 év valódi garanciát, így védve is vannak az ügyfelek, ami nem minden Kínából rendelésről mondható el.

hirdetés