hirdetés

Kugoo Kirin G2 Pro off-road roller debütált a Geekbuyingon

Gyorsan megy és sokat

hír
Kugoo Kirin G2 Pro off-road roller debütált a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-07-12

A Kugoo vadonatúj rollere már elérhető a Geekbuyingon, a megjelenés alkalmából bevezető áron rendelhető meg európai raktárból, ingyenes szállítással a hozott kuponnal. Ez már egy elég komoly gépezet lett, erős motor, bika aksi, off-road körülményekre tervezett kerekek és lengéscsillapítók jellemzik, ráadásul ülést is kapott, hogy egy hosszabb úton is kényelmes legyen, de azt le is lehet szerelni róla, hogy mikor terepen csapatjátok ne legyen útban.

Dizájnra is nagyon menő lett, itt a már bevált narancs-fekete színkombinációt használták, az LCD kijelzője nagy, színes és informatív, leolvasható róla minden szükséges adat, és pár szükségtelen is. A roller súlya nem elhanyagolható 26,7 kg, szóval a hordozhatósága viszonylag korlátozott ezáltal, de mindenesetre össze lehet csukni, így befér a kocsi csomagtartójába is.

A Kugoo Kirin G2 Prót most bevezető áron tudjátok megrendelni, ha használjátok az NNNTECHBYTE03  kuponkódot, így az ára 304 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben már a szállítás és az áfa is benne van, más költségetek nem lesz. Jó hír, hogy a cég európai raktárából küldi a terméket, így pár nap alatt meg is érkezik.

hirdetés