hirdetés

Koszérzékelős, ultraszónikus Jimmy atkaporszívó jelent meg

Ezzel tiszta lesz a fekhelyünk

hír
Koszérzékelős, ultraszónikus Jimmy atkaporszívó jelent meg 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-16

A Jimmy egy új atkaporszívót dobott a piacra, amit már jó régen tett meg utoljára, így némileg meglepő a lépés. Az új kütyü leginkább azon felhasználókat célozza, akik még hagyományos porszívóval rendelkeznek, és nem akarják lecserélni, viszont a matracokat és ülőgarnitúrákat is ki akarják hatékonyan porszívózni. A Jimmy BX6-tal ez lehetséges, de még tartalmaz pár újdonságot is, és természetesen olcsóbb, mint egy hagyományos, középkategóriás porszívó.

Ami viszont az igazi nagy dobás, hogy van benne egy szennyezettséget figyelő szenzor, ami LED-ekkel visszajelzi, hogy mennyire koszos a felület. Ha piros, akkor ott kell tartani tovább a gépet, ha narancssárga, akkor már alakul a helyzet, ha pedig zölden világít, akkor tovább haladhatunk. Ilyet még egyik konkurensen sem láttunk, pedig elég hasznos, és belegondolva nem is nagy boszorkányság. Teljesen mosható az eszköz szűrőrendszerének az összes eleme, tehát a karbantartása is viszonylag egyszerű.

A Jimmy BX6 atkaporszívó nyilván sokkal többet tud, mint egy átlagos porszívóhoz adott atkaeltávolító fej, tehát akár amellé is jó lehet, de legtöbbet az olyan háztartásokban szolgálhat, ahol eddig nem volt erre alkalmas eszköz. Az ára nem agyeldobósan alacsony, de egy sima porszívónál azért olcsóbb, a Banggoodon most debütált és 40 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés