hirdetés

Komplett szerszámkészletek jelentek meg a Topshaktól

Itt a beltartalom a lényeg

hír
Komplett szerszámkészletek jelentek meg a Topshaktól 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-31

A Topshak kicsit ráerősít a manuális szerszámokra és kiadott rögtön négy darab szerszámostáskát is, amikbe a legfontosabb kéziszerszámokat tették. Még a legkisebb kiszerelés sem mondható szegényesnek, a legnagyobb bőröndben pedig annyi minden van, hogy kitesz egy fél műhelyt. A Topshakhoz mérten nem is annyira olcsók a szettek, de ha összeszámolgatjuk, hogy a tartalmukért mennyit kéne fizetnünk külön-külön, akkor bizony ki is jön a matek.

Komplett szerszámkészletek jelentek meg a Topshaktól 2

Forrás: Banggood.com

Topshak TS-CH4

Bár a nevét tekintve a negyedik a sorban, mégis ez a legolcsóbb Topshak szerszámostáska. 39 darabos a szett, és befért egy 33x20x9,5 centiméteres mini kofferbe. A táska tartalmát érdekesen válogatták össze, kicsit randomnak tűnik, de mindegyiknek van értelme, és akár kezdő szerszámos szettje is lehet barkácsolni vágyó kamaszgyerekeknek. Mérőszalag, kalapács, olló és sniccer adja meg az alapot, mellettük pedig jól megfér a négy darab precíziós csavarhúzó, a cserélhető bites csavarozó húszféle bitfejjel és az imbuszkulcs készlet.

Ahhoz képest, hogy ez a legkisebb kiszerelés, már ez is egészen impozáns, drágának pedig nem lehetne nevezni, mert már 10 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük.

Komplett szerszámkészletek jelentek meg a Topshaktól 3

Forrás: Banggood.com

Tosphak TS-CH3

Ez a szett a második a sorban, és már egészen sok kiegészítőt tartalmaz, összesen 57 darabos, és egy 37x22x9,5 centiméteres műanyag táskában foglal helyet. Két hagyományos csavarhúzó fért bele, illetve egy nyél, amiben cserélgethetjük a biteket, melyekből összesen 20 darabot kapunk. A fejeket nemcsak ebbe a nyélbe, hanem egy racsnis kulcsba is helyezhetjük. A szettben dugókulcs készlet is van, melyből 12 méret található meg benne. Kalapács és fogó is egy alapháztartási eszköz, ahogy a mellékelt 3 méteres mérőszalag szintúgy. A felsorolásból pedig már csak az imbuszkulcs készlet maradt ki.

Ez egy alap serszámostáska azoknak, akik nem akarnak felhalmozni otthon rengeteg szerszámot, hanem egy ilyennel is elvannak egy ideig, illetve jó lehet még a kocsi hátuljába is életmentő szerszámoknak. A Banggoodon 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni a szettet EU raktárból.

Komplett szerszámkészletek jelentek meg a Topshaktól 4

Forrás: Banggood.com

Topshak TS-CH1

Nagyméretű szerszámosláda lett ez a Topshak gyártmány, ami ennek ellenére egészen kicsi helyre bezsúfolható. A táska mérete mindössze 35x26x9 centiméter, mégis 218 darabos a szett. Persze ebben van egy kis ’csalás’ is, mert ebbe beleszámolták a 150 darab kötőelemet is, amit adnak hozzá. Így is impozáns a felhozatal, az alábbi dolgok találhatók meg benne: szigszalag, 20 db bitfej, 3db csavarkulcs, fázisceruza, sniccer, bitfejes csavarhúzó, 4 db precíziós csavarhúzó, vízmérték, kézifűrész, 10db penge, 2 db rugós rögzítő, zseblámpa, csipőfogó, laposfogó, 16 db imbuszkulcs, kalapács, vízpumpafogó, mérőszalag, franciakulcs és 150 darabos kötőelem pakk.

Igen impozáns a felhozatal, ennyi mindenért nyilván már szép summát elkérnek, de egyáltalán nem tűnik vészesnek mert már 23 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető csehországi raktárból.

Komplett szerszámkészletek jelentek meg a Topshaktól 5

Forrás: Banggood.com

Topshak TS-CH2

Ez a legnagyobb készlet, még akkor is, ha csak 168 darabos. Ebben kevesebb a kötőelem, mint a TS-CH1-ben, viszont több a szerszám. Sok a közös pont, de a felsorolásból látszik, hogy ebben rengeteg dolog benne van már: 4 db csavarhúzó, bitfejes csavarozó, 20 db bitfej, szigszalag, mérőszalag, 6 db csavarkulcs, csavarhúzó hosszabbító, racsnis kulcs, 5 db precíziós csavarhúzó, vízmérték, 4 db rugós rögzítő, 72 darabos kötőelem szett, 12 db dugókulcs fej, kalapács, imbuszkulcskészlet, franciakulcs, sniccer, bit csatlakoztató, vízpumpafogó, blankoló fogó, fűrész, 10 db hosszú bitfej, csípőfogó és laposfogó.

Még felsorolni is izzasztó, de valószínűleg a súlya is tekintélyes ennek a szettnek, ahogy az ára is. A Banggoodon 28 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, amiről nehéz eldönteni, hogy sok vagy kevés. Valószínűleg kevesen akarnak pont egy ilyen pakkot vásárolni, és akinek csak a fele kell, annak drága, ha viszont az a fura esemény állna fenn, hogy valakinek pont ezek hiányoznak, akkor viszont jó árúnak is lehet nevezni. Mindenesetre ezt is EU raktárból szállítják ki ingyenes postával, az áfa pedig benne van az árban, ahogy a többi termék esetében is.

hirdetés