hirdetés

Kiváló Aliexpress brand: Aonijie

Karanténfutáshoz

hír
Kiváló Aliexpress brand: Aonijie 1
írta: SonkaMod
2020-11-16

Már letűnt az a kor, amikor a kínai ruházati cikkek egyenlők voltak a használhatatlan gagyi cuccokkal. Rengeteg olyan kínai belpiacos termék van ebben a kategóriában, ami remek minőségű, csak éppen azért nem hallottunk róla, mert hivatalos forgalmazójuk nincs itthon. Ilyen a Li-Ning is, az egyik kedvenc cipőmárkánk, de van még rajtuk kívül bőven más is. Most, hogy a karanténintézkedések és a kondi bezárások miatt mindenki a futópályákra kényszerül, van pár tippünk, hogy honnan érdemes felszerelést beszerezni.

AONIJIE – futás, terepfutás, túra

Az Aonijie egy olyan márka, amiről életemben nem hallottam még az Ali előtt, de még a nyáron odakeveredtem a boltjukba, mert futókulacsot akartam venni. Akkor még tombolt a 30+ fokos nyár, így kellett egy puha kulacs, amiért a lehető legkevesebb pénzt akartam kiadni, mert tudtam, hogy csak ritkán fogom használni. Végül letettem a voksomat egy Aonijie mellett, amiért összesen körülbelül 1400 forintot fizettem, míg itthon egy hasonló minőségű cucc minimum kétszer ennyibe került volna. Hozzá tartozik a történethez, hogy vártam rá egy hónapot, de én tudtam, hogy engem nem hajt a tatár, mert általában este futok, olyan helyeken, ahol van út közben frissítési lehetőség.

Majd egyre jobban belebuzultam ebbe a boltba. Rengeteg futáshoz használható felszerelést gyártanak, az áraik abszolút vállalhatók, a minőség pedig kiemelkedően jó. Talán a terepfutás áll legközelebb a brandhez, de éppen ezért túrázásra is használható cuccuk is rengeteg van. Az én sportolásom kimerül a futás-túrázás-síelés szentháromságban, és imádom, amikor sikerül olyan cuccokra beruházni, ami legalább kettő tevékenységnél is felhasználható a három közül. Az Aonijie erős a futótáskák, kulacsok, vizestömlők, és apróbb kiegészítők kategóriákban, de van fejlámpájuk, trekking botjuk és egy csomóféle karra rögzíthető telefontokjuk is.

A márkát rengetegen forgalmazzák az Alin, és sokszor nem is a hivatalos bolt a legolcsóbb, így mindig érdemes kikeresni azt, hogy hol van a legjobb ajánlat. A hivatalos bolt viszont 100%-ig megbízható, és a választék is igen nagy, érdemes csekkolni mind kezdő futóknak és túrázóknak, mind tapasztalt öregrókáknak is.

hirdetés