hirdetés

Kicsi, akkumulátoros projektort villantott a BlitzWolf

Nagyon izgalmas kütyü

hír
Kicsi, akkumulátoros projektort villantott a BlitzWolf 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-08-09

Kétségtelen, hogy sikerült a BlitzWolfnak meglepnie, hiszen az új projektoruk, a BW-VT2 Pro Max egy nagyon érdekes vetítő. Ott kezdődik, hogy nagyon kicsi, még féltéglának sem nagy, ráadásul beletettek egy elég nagy akkupakkot is, hogy menjen vezeték nélkül. Ugyanakkor próbálta a gyártó alacsonyan tartani az árát, így kompromisszumosnak mondható, de a hordozható, akkus projektorok között komoly szereplő lehet.

Bluetooth kapcsolaton keresztül lehet rákötni egy rakás eszközt, és van benne beépített hangszóró, amit Bluetooth-on keresztül, akár sima hordozható hangszórónak is lehet használni. A hátoldalára kerültek a portok, Type-C-n keresztül lehet tölteni, bemenetnek pedig kapunk rá egy USB-t és egy HDMI-t. A távirányítón kívül lehet irányítani a tetején található érintőgombokon keresztül is.

A csomag tartalmazza magát a vetítőt, egy mini állványt, töltő adaptert, távirányítót és egy keménytokot, amiben könnyen lehet szállítani.

Banggoodon a BGHUK939  kuponkóddal rendelhetjük meg 80 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért előrendelésben. Az tény, hogy nem drága, de egy elég réteg termék lett a BW-VT2 Pro Max. Aki viszont mindenképp akkus projektort akar, az számoljon ezzel a géppel is, mert rendkívül szűk a piac ezen szegmense.

hirdetés