hirdetés

Két új BlitzWill állólámpa is megjelent

Az egyik dupla lámpás, a másik pedig okos

hír
Két új BlitzWill állólámpa is megjelent 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2022-12-13

Rákapcsolt az év végén a BlitzWill és szép sorban hozza ki az újabb és újabb termékeit. Most megjelent két vadonatúj állólámpa, amiből mind a kettő elég ígéretes, és ugyan kinézetre hasonlók, bőven van közöttük különbség. A Banggood pedig máris betárazott belőlük az EU raktárukba, tehát egyből a közelből rendelhetjük meg.

Két új BlitzWill állólámpa is megjelent 13

Forrás: Banggood

BlitzWill BWL-FL-0002

Bár első ránézésre ez a lámpa tűnik egyszerűbbnek, pedig bizonyos tekintetben többet tud. Csak egy lámpa van rajta, mégpedig a tetején lévő köralakú, de ennek a fényereje akár 2000 lumen is lehet. Ám nem ez az extra, hanem az, hogy RGB LED-ek vannak benne, tehát mindenféle színben képes világítani.

Gombokkal lehet kapcsolgatni, de sokkal jópofább, hogy a lámpa okos, így okostelefonról, távolról is lehetséges vezérelni. A Smart Life alkalmazást kell letölteni, és ott lehet kapcsolgatni, a színeket változtatni, fényerőt és színhőmérsékletet állítani vagy éppenséggel időzíteni. Nagyon érdekes funkciója, hogy az állványban egy USB csatlakozó is kialakításra került, és azon keresztül tudjuk az eszközeinket tölteni.

Csehországi raktárból már ez az újdonság is elérhető, a Banggood pedig még egy kuponkódot is adott hozzá. A TTBLACK5  kódot kell beütni, így pedig 34 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés